משקל למה ?לדעתכם לעדותו יש משקל? צפה בקובץ המצורף 101042
ישפיע על דעת הקהל? פתאום העולם לטובת האנסים, הרוצחים, השורפים אנשים בעודם חיים.משקל למה ?
כמו שרשום העדות תורגמה לשפות רבות והופצה ברחבי העולם
זה ישפיע על כל אלו שדורשים הפסקת הלחימה ? לא !
בדיוקישפיע על דעת הקהל? פתאום העולם לטובת האנסים, הרוצחים, השורפים אנשים בעודם חיים.
למה שישפיע שיש סרטון קונטרה הרבה יותר משפיע?בדיוק
לא ישפיע
המרחק בין זה לבין התרברבות באונס הוא גדוללמה שישפיע שיש סרטון קונטרה הרבה יותר משפיע?
![]()
לוחמים מצטלמים עם חזיות ותחתונים של עזתיות: התופעה שהגיעה לעיני כל העולם
סרטון של חייל משלשל תחתונים לבנים לפה של חבר ישן, הבובה "סימה" עם חזייה וקסדה וצילום "מדים טקטיים" - בדמות חבילות תחתונים. פוסטים שהעלו לוחמים לרשתות החברתיות הודהדו בעולם, הביאו לאזהרות מפני הפרת החוק הבינלאומי וכבר עוררו את האו"ם: "זו השפלה". צה"ל: התנהגויות לא הולמות - טופלוwww.ynet.co.il
שים לב שמדובר בחיילים על מדים.המרחק בין זה לבין התרברבות באונס הוא גדול
לא ידוע לי על חייל שאנס מישהי מהחמאס
ועדייןשים לב שמדובר בחיילים על מדים.
הוא אחד, ברור שהוא לא היחיד, אבל דברי יחיד ועוד אחד שבחקירה לעומת חיילים?ועדיין
הם אנסו ?
לא ידוע, ולא יקרה דבר כזה.המרחק בין זה לבין התרברבות באונס הוא גדול
לא ידוע לי על חייל שאנס מישהי מהחמאס
בבקשה מנהלי פורם לתקן את הבעיה שלי אינני יכולה להכנס יוצר לכל האורך אפסיםמשקל למה ?
כמו שרשום העדות תורגמה לשפות רבות והופצה ברחבי העולם
זה ישפיע על כל אלו שדורשים הפסקת הלחימה ? לא !
יש תמיכה טכנית:בבקשה מנהלי פורם לתקן את הבעיה שלי אינני יכולה להכנס יוצר לכל האורך אפסים
טמכיה טכנית סייעה לגולשים?יש תמיכה טכנית:
![]()
תמיכה טכנית
.toggle { display: flex; flex-direction: column-reverse; text-align:right; margin-bottom: 20px; } .toggle__input:not(checked) { display: none; } .toggle__input + label { color: #ff7200; cursor: pointer...www.tapuz.co.il
עדותה המצמררת של עמית סוסנה, שפורסמה אתמול (שלישי) ב"ניו יורק טיימס" לא הותירה עין יבשה בישראל. סוסנה, ששוחררה משבי החמאס לאחר כ-50 ימים, היא המשוחררת הראשונה שמדברת בפומבי על ההתעללות המינית שעברה לצד עינויים קשים מנשוא. "הוא הגיע אליי, דחף את הנשק שלו לכיוון המצח שלי והכה אותי", סיפרה בראיון. "הוא גרר אותי לחדר הילדים, כיוון עליי את הרובה, והכריח אותי לבצע בו מעשה מיני. את לא מסוגלת להסתכל עליו, אבל את חייבת, הוא זה שמגן עלייך, הוא השומר שלך".לדעתכם לעדותו יש משקל? צפה בקובץ המצורף 101042
פוטין עשה מהם בובות בכלאלדעתכם לעדותו יש משקל? צפה בקובץ המצורף 101042
נזכיר שדווקא בתקופה זו דבר זה שונה בהוראת השר איתמר גביר. לפחות, באותן נקודות בהן היועמ"ש לא תקעה לו מקלות בגלגלים.פוטין עשה מהם בובות בכלא
ואנחנו מתייחסים אליהם כמו מלכים שם.
אוכל, מקלחת, תרופות, הוא עוד מדבר ברור לא נגעו בו בכלל.
ברוסיה המחבלים אכלו את האוזניים של עצמם, הבזבוז אוויר הזה צריך לשלם מחיר.
דעת הקהל שאת מדברת עליה (בהמשך השרשור) מבוססת על אנטישמיות גרידא. זו דעה שלא משתנה גם אם העולם היה צופה באירועים בזמן אמת על המסך שלו. היו מתרצים את זה איכשהו ותוקפים על משהו אחר (לא שונה הרבה ממה שקורה פה מול החרדים למשללדעתכם לעדותו יש משקל? צפה בקובץ המצורף 101042
ב- 7.10 מחבלי החמאס שידרו בעצמם סרטונים של הזוועות שעשו. אחר כך הורידו אותם, אבל הם היו ברשת. זה לא הפך את העולם לכזה שמבין אותנו ותומך בנו. אז כעת עמית סוסנה סיפרה על הזוועות שחוותה. נראה לכם שהעולם ישתכנע במפלצתיות החמאס? והמחבל הודה שאנס. הוא כנראה יישפט גם על זה, אבל בואו, הוא לא יירצה את ענשו. יחזירו גם אותו כדי לקבל בחזרה את חטופינו. לעדותו יש משקל בציבוריות הישראלית בלבד. העולם? לא מגרד לו בקצה האוזן השמאלית.לדעתכם לעדותו יש משקל? צפה בקובץ המצורף 101042
עוד יאשימו את ישראל שגרמו למחבל להודות בדבר שלא עשה.ב- 7.10 מחבלי החמאס שידרו בעצמם סרטונים של הזוועות שעשו. אחר כך הורידו אותם, אבל הם היו ברשת. זה לא הפך את העולם לכזה שמבין אותנו ותומך בנו. אז כעת עמית סוסנה סיפרה על הזוועות שחוותה. נראה לכם שהעולם ישתכנע במפלצתיות החמאס? והמחבל הודה שאנס. הוא כנראה יישפט גם על זה, אבל בואו, הוא לא יירצה את ענשו. יחזירו גם אותו כדי לקבל בחזרה את חטופינו. לעדותו יש משקל בציבוריות הישראלית בלבד. העולם? לא מגרד לו בקצה האוזן השמאלית.
אם הם מסוגלים לומר ש- 7.10 לא קרה- בוודאי שיוכלו להאשים את ישראל בפיברוק העדות.עוד יאשימו את ישראל שגרמו למחבל להודות בדבר שלא עשה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.