מחבל ומחבלת

גידעון1

New member
מחבל ומחבלת

"ארגוני הטרור אינם בוחלים בשום אמצעים על מנת לבצע פיגועים כנגד כוחות צה"ל", אמר היום גורם ביטחוני. "השימוש הגובר בנשים וההתחזות היום בצפון הרצועה מדגישה את ניסיונות המחבלים לנצל את עקרונות צה"ל". בצה"ל הדגישו כי בזכות עירנותן של התצפיתניות נמנע היום פיגוע. מחבל ומחבלת

THE WIZARD 55

New member
בגלל אנשים כאלה

נהרגים אנשים חפים מפשע. כאשר שמה אישה על עצמה מטען ומשחקת אותה בטיול אהבה.. היא תגרום לאישה אחרת חפה מכל פשע לההרג, או להפצע או להיות חשודה כמחבלת. בדיוק כמו השימוש בילדים, ובאמבולנסים. אני כבר לא מופתעת גדעון.

THE WIZARD 55

New member
אתה יודע מה תמוז..

הדברים שלך נגעו בנקודה מאוד מעניינת. תתבונן על הגולשים/ות בתפוז, ותראה איך בדיוק נראית מדינת ישראל. רוב האנשים שפויים, ויכולים להדבר בינהם ויש אנשים, שפשוט חייבים להרוס את ההדברות ולהסית, אבל, צריך להיות חכמים, ופשוט להתעלם. כשאתה מתנגד להם הם רק מתעצמים..תפסיק להאכיל אותם, הם יגוועו:) האנשים השפויים בסופו של דבר ינצחו.

הלוואי וזה היה ככה, ויז

אצלנו בשכונה של המזה"ת מנצחים בד"כ הפנאטים. האם את מכירה אירגון או מפלגה במגזר הערבי שאפשר לקרוא להם 'שפויים'?

THE WIZARD 55

New member
אני מכירה חברת כנסת אחת

שדווקא די שפויה לטעמי. בינתיים עוסקת באמת בשיפור מעמדם של הערבים ולא מתעסקת בהמנון מדינת ישראל. ובוא נגיד אהרן, שגם במגזר היהודי, המפלגות דיי זיפת. אל תשכח שיש אחוז גבוה של בוחרים למפלגות היהודיות בקרב הערבים.

האם כוונתך לנאדיה חילו?

אם כן אז אני בדעתך. אבל נאדיה המסכנה מוכפשת כמשת"פית של הציונים. היה על זה שרשור בפורום ערבים (לפני שנחסמתי שם) שבו משתתפות מסוממות משנאה לכלכו עליה לכלוכים מגעילים, כולל על השיער הבלונדיני שלה. גם המפלגות היהודיות הן זיפת, אבל מסיבות אחרות: תבוסתניות, נגררות, מושחתות עד העצם. המשפט האחרון שלך לא נכון: אין אחוז גבוה של בוחרים ערבים למפלגות היהודיות - משהו כמו 10-15% לכל היותר. 90% בוחרים חד"ש-בל"ד-רע"מ-תע"ל.

THE WIZARD 55

New member
בדיוק אליה התכוונתי

לא יודעת מה קשור צבע השיער, מלבד זה שבלונדינית זה סקסי.. אני זוכרת שעשתה משהו לגבי הבדיקות הבטחוניות בשדה התעופה הציעה איזה חוק, לא יודעת אם עבר או לא..אבל היא בחורה די רצינית וממש לא מעניין אותי צבע השיער שלה, בחורה צריכה להראות טוב בפרט במעמד שלה. חשבתי אגב שדווקא יותר מצביעים למפלגות היהודיות. 90 אחוז מכלל המצביעים בוחרים במפלגות ערביות, זה חדש לי. וכמה אחוזי הצבעה יש מכלל בעלי זכות הבחירה?

חלק ניכר מהערבים מחרימים את הבחירות

למשל התנועה האיסלאמית הצפונית (=ראאד סלאח) ואבנאא אל בלד מחרימים את הבחירות כי הם רואים בכך 'הכרה ביישות הציונית'. הרבה ערבים מחרימים גם 'באפן פרטי' את הבחירות כי הם לא רואים את עצמם כחלק מהמדינה הציונית. אחוז ההצבעה במגזר הוא מסיבות אלה די נמוך. בבחירות האחרונות לכנסת היו 56% הצבעה במגזר הערבי לעומת 62.3% במגזר היהודי. בבחירות הקודמות שיעור ההצבעה בין הערבים הגיע ל-63% ובין היהודים קרוב ל-70%.

THE WIZARD 55

New member
או שאולי כמו רוב היהודים

לא מוצאים לנכון שיש מועמד מתאים, או מפלגה שאכן תוכל לשפר ולהועיל. אני חושבת שזה מיאוש

זה מסביר קצת את התנודות אצל הערבים

מבחירות לבחירות, תנודות דומות יש גם אצל היהודים. למשל, בבחירות האחרונות היה אחוז ההשתתפות בשני המגזרים נמוך בצורה דומה, לעומת הבחירות הקודמות (כ-7% פחות). אבל זה לא מסביר את *הפער הגדול בין שני המגזרים* (ר' תשובה לגלעד).

אני די מופתע שמדובר ב- 56% מול 62%..

וב- 63% מול 70%... מהנתונים שהבאת נראה שההבדל בשיעור ההצבעה בין המגזרים היה בסה"כ 6-7% בשתי מע' הבחירות... אז מסתבר שחלק לא-הרבה-פחות-ניכר מהיהודים בוחר שלא להשתתף בבחירות..... אז על מה מתבססת התיאוריה על החרמה פרטית של הבחירות כחלק מרצון להתבדל מהיישות הציונית? ולגבי ראא'ד ס'לאח, בהנחה שהיתה התבטאות שלו בנושא - מעניין איך הוא חושב להשפיע ללא ייצוג מפלגתי? בעזרת אבנים ובקת"בים?

הרבה יותר יהודים גרים בחו"ל לעומת ערבים ב-%

והם כידוע לא משתתפים בבחירות ומורידים את אחוז ההשתתפות של היהודים בכ-10%. לכן ההבדל בשיעור ההשתתפות בין היהודים לערבים *הנמצאים בארץ ביום הבחירות* הוא הרבה יותר גבוה ומגיע אפילו לכ-12% ויותר לטובת היהודים. יש ירידה גדולה בשיעור השתתפות הערבים בבחירות לעומת שנות ה-90 כאשר למעלה מ-75% ערבים הצביעו, פעם אחת אפילו כמעט 80%. לגבי ההחרמה - צריך רק להקשיב לקולות במגזר הערבי, לא 'לפרשן' ולא להתפלפל.

למעלה