מחבת + אתר מתכונים
עשיתי חיפוש בפורומים, ראיתי דיונים לגבי מחבתות, טפלון, טיטניום ועוד, טפלון לא רלוונטי, (בשל האספקט הבריאותי) גם לא טיטניום (בגלל המחיר), ואני בכלל לא חייב מחבת שהיא לא דביקה, אין לי בעיה עם שימון קל של מחבת רגילה. התחלתי לקרוא קצת, וראיתי שגם למחבתות "רגילות" יש כל מיני סוגים, כל מיני פרמטרים, כל מיני איכויות וחומרים, הלכתי לאיבוד
1. אם מישהו יכול להסביר בקצרה איזה סוגי מחבתות יש (מאיזה חומרים, איכות וכו') זה יכול לעזור, תודה ! 2. אשמח לקבל המלצה למחבת טובה ולא יקרה (שם של חברה וסוג מחבת, את הגודל אני כבר אבחר בעיניים) 3. על איזה אתר טוב אתם ממליצים כמקור טוב למתכונים ? אני לא רוצה להוריד קבצים אלי, אלא מחפש אתר טוב שמתעדכן, נוח לגלוש בו, יש בו קטגוריות שונות של מתכונים, קינוחים וכו', וניתן לבצע בו חיפוש מתכונים. המון תודה.
עשיתי חיפוש בפורומים, ראיתי דיונים לגבי מחבתות, טפלון, טיטניום ועוד, טפלון לא רלוונטי, (בשל האספקט הבריאותי) גם לא טיטניום (בגלל המחיר), ואני בכלל לא חייב מחבת שהיא לא דביקה, אין לי בעיה עם שימון קל של מחבת רגילה. התחלתי לקרוא קצת, וראיתי שגם למחבתות "רגילות" יש כל מיני סוגים, כל מיני פרמטרים, כל מיני איכויות וחומרים, הלכתי לאיבוד