הכל עניין של שימוש,
לי יש 3 מחבות ברזל,
אחת פסים קטנה, אחת גדולה, אחת עגולה
המחבת פסים הקטנה לשימושים קטנים , כשאני רוצה כמויות גדולות או בפסים הגדולה ואם אני רוצה עם רוטב, אז במחבת החלקה וקל לשטוף אותה שוקלת 2.8- ק"ג,
לא מקבלת "בטן" אף מחבת, כמו מחבתות רגילות, החום נהדר- בהלבות טורבו או להבות גדולות לחמם - הרבה זמן מי שאהב לעבוד מהר, לא יאהב את העניין.
בהצלחה.
אפשר גם פסים לא ברזל אבל שתהיה כבדה- אחרת תשים סטייק 1 והחום יורד בצורה קיצונית וגם שורף את הציפוי ובעיה לנקות אחרי זה- שזה לא ברזל כבד, המחבת מתעותת קח בחשבון.