רכשתי מחבת צלייה ורציתי לשאול אם יש צורך בדברים מסוימים שצריך לעשות לפני השימוש הראשון בו? ומה באופן כללי צריך לעשות כדי לשמר מחבת מהסוג הזה? תודה על התשובות
אם כן, אין צורך לעשות כלום , אני קניתי את המחבת וביום הראשון הכנתי ירקות לאנטיפסטי. האמת מרוב עצלות הכנסתי אותה אחר"כ למדיח ,וזהו עכשיו מחכה בצד לשימוש הבא .
ושניהם מאוד כבדים (מדובר ביקרים יותר) . יש אחד שעשוי מ- גוס אותו חשוב לשמן אחרת יחליד וישנו סוג נוסף עוד יותר יקר שאותו בפעם הראשונה שמים על האש עם מיים שצריכים לרתוח. לשפוך לייבש ומוכן לעבודה. הרתחת המיים היא פעם אחת למחבת החדש.