מחדל הברירה

קיי ריס

New member
מחדל הברירה

נוסחא סגורה בתוך מגירה אותו סרט נע שומר על התיבה נעולה מלודיה חמה עוד קיסם זורק למדורה מדליק תשממה אוליי בסוף תבין את הרמה? בדיקה ראשונה עוד איש רוקד לצליל מנגינה בובה על במה מרגיש ממש כמו מכונה מחדל הברירה עזוב אחי כבר אין לי תקווה תביט למראה תבין אני מצהיר כוונה מצייר תפאורה נוער שמוליד מרידה זה עוד ילד רע שמדמם לו שם בסמטה חפש את היונה זרעי טרור שטלו במדינה תראה את תמונה חוקים שמתנונים בשיגרה אז יש משטרה פריק שואו יושבים שורה ראשונה שיר השנה? לא אבל חותם על אומה כי יש מטרה כולם בובות עמוק בנשמה מכבה אורות סוגר מערכה ראשונה

snotty

New member
יש דבר אחד שמפריע לי..

אני חושבת שרעיונות יפים נכתבים בצורה פחות טובה בגלל השתעבדות כלשהי לחרוז את השורות.. את תשומת הלב שלי זה הסיט מהתייחסות לשיר עצמו ומיקד אותי בגילגול חרוזים על הלשון..

קיי ריס

New member
קלעת בול !

זה שיר שנכתב על קצב זה לא סיפור :) את בהחלט צודקת ששיעבוד לחרוז יכולה להוזיל או להסיט את האמן מהמילים........זה נכון עם האמן הוא זול...........אני לא. יש מספיק מילים לאותה הרגשה וכוונה כדיי לנסות להגיע לחרוז יש כאלו שיסתפקו במשהו קרוב ויש כאלו שלא יוותרו על עקרון המילים בקשר לתשומת הלב...............בשביל להבין את השיר עד הסוף את צריכה לשמוע אותו על גבי המוסיקה שהוא נכתב... נ.ב יש סוד מאחורי הצורת חריזה למילים סוד נסתר השיר מדבר על ברירה,בובות,פריק שואו וכו' הסוד הוא שזרימת החרוז היא רובוטית,בובתית כמו שרציתי להעביר תודה על התגובה :) מעריך...

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
לא ממש הבנתי...ואולי לא צריך...

אבל אהבתי משפטים מסוימים - "כולם בובות עמוק בנשמה"- לפעמים זה מאוד נכון, עד כמה שאנחנו מנסים להיות מיוחדים.

למעלה