מחדל\שערוריה

LBA33

New member
מחדל\שערוריה

בשבוע שעבר ב"שבע לילות" מוסף התרבות של "ידעות אחרונות" דירגו חבר שופטים נרחב את 100 האלבומים הטובים\המשמעותיים ביותר במוסיקה הישראלית. בסך הכל אני יכול להסכים, פחות או יותר היו שם את 100 האלבומים הטובים\משמעותיים ביותר במוסיקה הישראלית לטעמי, וזה די והותר ממה שאני יכול לצפות מעורכי המוסיקה של גלגל"צ, אם כי הייתי משנה את סדר המקומות (יהודה פוליקר במקום הראשון, נו באמת..) אבל!!! מה שהפריע לי זה שניפקד מהרשימה מקומו של "מנועים שקטים" שלדעתי לפחות הוא אלבום מופת שהגדיר מחדש את משמעות הרוק בישראל וקבע סטנדרטים חדשים לגמרי ברמת העיבוד והפקה של אלבום. אלו שראו את הרשימה, מה דעתכם? איזה אלבום אתם הייתם מוסיפים? ובכלל, איזה אלבום של א.אמדורסקי הכי טוב\ משמעותי בעינכם? אשמח לקרוא תגובות. לירן

crazy cottage

New member
אוקי ../images/Emo163.gif

הייתי מכניסה את מנועים שקטים כי זה באמת דיסק ממש טוב והדיסק שהייתי מכניסה לרשימה מופע הארנבות של ד"ר קספר-הראשון כי זה באמת היה אחד הדיסקים (ועדיין) הכי טובים בארץ.

N o l o g o

New member
ממ אז ככה

לא ראיתי את הכתבה.. אבל אני חושבת שזה באמת לא בסדר שלא הכניסו אותו, אחרי הכל אסף הוא אחד מהאמנים שהגדירו את הרוק הישראלי, ותמיד משבחים אותו על כך.. לא יודעת מה קרה להם הפעם..=/

למעלה