מחדשים ההפגנות בימי שישי בירושלים.וגם בקיסריה

מחדשים ההפגנות בימי שישי בירושלים.וגם בקיסריה

חברים יקרים, יכולים להצטרף ? ביום שישי, 5.2, 10:30 נפגש אל מול בית ראש הממשלה למשמרת מחוזקת לגזירת סרטים צהובים ולכמה נאומים (אחד מהם של גלעד) במאהל המאבק למען גלעד - פינת הרחובות עזה ורמב"ן, סמוך לכיכר פריז, ירושלים הגיע הזמן להחזיר את גלעד הסעות מתל אביב, צומת רעננה, צומת כנות - הרשמה 052-6316832 המסר הכללי: ביבי נתניהו, מצא פיתרון וסגור עסקה לאלתר - די להפקיר את גלעד ! יש בנו עוצמה להתמודד עם הסכנות שלאחר שחרור האסירים הפלשתינים ! לא נעצור עד שגלעד יחזור! * בנוסף לפעילות בירושליים - אנו תולים שלטים ודמויות של גלעד בקיסריה - בדרך המובילה לביתו של ראש הממשלה - כדי שלא ישכח את גלעד גם ברגעי האתנחתא שלו בסופי-שבוע (וגם - כדי ששרה, יאיר ואבנר יראו ויבינו, שלהיות חייל זה לא רק לשרת במשרד מאובטח ולחזור כל יום הביתה...).

שאלה על פעילות

בעבר הגעתי לפעלויות בירושלים,כעת יוצא לי להיות הרבה בסופ"שים בנהריה והפעילות בירושלים מאוד רחוקה לי, הייתי רוצה לדעת אם יש פעילות באיזור נהריה,או להקים כזאת. קסם.

ל'קסם יונת-שלום' - כתובת לברור ולתאום:

המעוניינים לאייש צמתים ברחבי הארץ לחלוקת סטיקרים וסרטים צהובים בשעות ובזמנים שנוח לכם - אנא פנו אלינו במייל [email protected] , רק ביחד נציל את גלעד

מתחדשת הפעילות למען גלעד שליט ביתר שאת

אחרי שהפעילים למען גלעד שליט הבינו ש'אור אדום' מצד משפחתו אינו משרת את עניינו, ושהמשפחה פשוט מפוחדת כי הוזהרה ע"י שליחי משרד ראש-הממשלה לבל יעזו 'לצאת לרחובות', אחרת תופסק גם הפעילות המועטת והמעושה למען בנם - בוצעו השבוע שתי פעילויות - במעברי-הגבול לרצועת-עזה ומול בית ראש-הממשלה בירושלים (בהשתתפות עשרות אנשים !). בהמשך - כך נמסר - מתוכננות פעולות נוספות בקיסריה, מול הוילה הפרטית של משפחת נתניהו, ובשערי כלא 'הדרים' בנסיון "לשכנע" את משפחות האסירים הפלשתינים שם שאין להם זכות לבקר את יקיריהם, עד שגלעד שליט לא יזכה לביקור במקביל ! האם כוונת-הפעילים לחזור על אותם 'תסריטים' מהעבר, שלא הצליחו 'להזיז' את ראשי-הממשלה - אולמרט, נתניהו והנייה (ומשעל גם) - בכוון של הסכמה על מתווה השחרור, או שיש עכשיו ב'אמתחתם' רעיונות יצירתיים ובעיקר אפקטיביים יותר ?

למעלה