מחדש את שרשור הבד-ביטים הגדולים ביותר

• פותח הנושא boca
  • פורסם בתאריך

boca

New member
מחדש את שרשור הבד-ביטים הגדולים ביותר

שלי: Full Tilt Poker Game #21915237806: $14,500 Guarantee (Rebuy) (169013392), Table 270 - 50/100 - No Limit Hold'em - 13:49:12 ET - 2010/06/27 Seat 1: pyhis (11,536) Seat 2: RUSHCOSTA (8,046) Seat 3: camelcigz (5,000) Seat 4: tallman1955 (9,976) Seat 5: fer10m (25,800) Seat 6: nalylee (5,220) Seat 7: mapel04 (4,710) Seat 8: FutileFaith (10,150) Seat 9: dudi0918 (8,024) nalylee posts the small blind of 50 mapel04 posts the big blind of 100 The button is in seat #5 *** HOLE CARDS *** Dealt to mapel04 [Ah Jd] FutileFaith folds dudi0918 has 15 seconds left to act dudi0918 folds pyhis raises to 300 RUSHCOSTA folds tallman1955 folds fer10m folds nalylee folds mapel04 calls 200 *** FLOP *** [8h As Ac] mapel04 checks pyhis bets 400 mapel04 raises to 800 pyhis has 15 seconds left to act pyhis calls 400 *** TURN *** [8h As Ac] [6s] mapel04 bets 3,610, and is all in pyhis calls 3,610 mapel04 shows [Ah Jd] pyhis shows [3c 3h] *** RIVER *** [8h As Ac 6s] [3d] mapel04 shows three of a kind, Aces pyhis shows a full house, Threes full of Aces pyhis wins the pot (9,470) with a full house, Threes full of Aces *** SUMMARY *** Total pot 9,470 | Rake 0 Board: [8h As Ac 6s 3d] Seat 1: pyhis showed [3c 3h] and won (9,470) with a full house, Threes full of Aces Seat 2: RUSHCOSTA didn't bet (folded) Seat 3: camelcigz is sitting out Seat 4: tallman1955 didn't bet (folded) Seat 5: fer10m (button) didn't bet (folded) Seat 6: nalylee (small blind) folded before the Flop Seat 7: mapel04 (big blind) showed [Ah Jd] and lost with three of a kind, Aces Seat 8: FutileFaith didn't bet (folded) Seat 9: dudi0918 didn't bet (folded)

2המרפא

New member
זה קולר מהגהינום אבל היה לי אחד יותר מרשים

ראש 10\25 סנט אני יושב על בערך 70 דולר ומקבל רייז ממידל פוזישין לדולר אני בבאטן עם AQ סוט משווה. פלופ AQQ ואני דרואינג לאאוט אחת כשגם השני ישוב עם 80 דולר

Shaycus

New member
וואו..

הייתה יד דומה באיזשהי אליפות עם סמי פרהה או אלי אלזרא אני לא זוכר אחד עם פוקט T השני עם A T A A T גם שם הT הרביעי לא הגיע..

Shaycus

New member
ועוד אחד למרות שזה לא בד ביט

לא זכור לי שנכנסתי לאול אין אחרי הטרן בלי שיהיה לי אפילו אאוט אחד לדוואן זה קרה נגד דיוויד בנימין כשלדיוויד יש סטרייט גבוה שמסתיים ב6 7 ולדוואן סטרייט נמוך עם A 2 זאת הייתה יד פשוט מדהימה (פוקר אפטר דארק) אני חושב שגם דוואן עשה את זה פעם לאייבי באחת הקופות הכי גדולות בהיסטוריה (משהו באיזור ה850 אלף דולר) נ.ב לא שהקופה של דיוויד בנימין הייתה נמוכה..משהו באיזור ה400 אלף

boca

New member
זה מה שעושה את 76 ליד לגיטימית

עוד לא נתקלתי בשחקן שחשב אפילו לזרוק Wheel... יצא לי כבר פעמיים בחודש האחרון לקבל קול על אול אין במצבים זהים. אגב - למישהו כבר יצא לקבל בד-ביט מאאוט בודד? זה נשמע נוראי...

b.o.b

New member
יצא יצא, הרבה יותר מפעם אחת

אפילו ממש לאחרונה, אני עם KdKs הוא עם JdJh פלופ הכל S, משהו נמוך 862, אוליין בפלופ טרן : בלנק ריבר : Jh. די כואב, בעיקר שזה בשלב מאוד מאוחר בטורניר.

Kgt1

New member
אחד, כי השני היה מעניק פלאש לקינגים.

אני מאמין שאכלתי כבר את כל סוגי הסאקים בחיים שלי, אבל האחד היפה (שהוצג פה בעבר) היה כמובן כשהייתי סט קינגים בפלופ, מול זוגות קינג עשר. ראנינג עשיריות פתרו את התעלומה...

2המרפא

New member
יש! עוד יד שהייתה לי בקאש

אני QQ בפלופ של KQQ והבחור הגאון בחר להכנס באובר בט ענק עם הAK. טרן K ריבר K

shaywh

New member
התכוונתי שראנר ראנר מסויימים הכי גרוע אבל אין

על הסיפורי בד ביטס שלך, מרשים כל פעם מחדש...

Shaycus

New member
כן..

AA שהולך לאולאין פרי פלופ היריב פותח AK פלופ 2 6 T ריינבו תשלים את הטרן/ריבר לבד

Shaycus

New member
במחשבה שנייה

זה לא אאוט אחד יצא לו K ראנר ראנר אבל בעצם בקינג השני יש לו 2 אאוטים כי יש עוד 2 קינגים בחפיסה

FrecCo

Active member
הT הרביעי כבר חולק, אתה מתבלבל

במקרה של פרחה, היריב שלו היה דרואוינג דד עם פולהאוס כבר בפלופ. A T לסמי T T לשני A A T בפלופ אין שום אאוטים ליריב.

Southparking

New member
../images/Emo72.gifאחד לא ממזמן

אני אול אין על הפלופ זה נחשב אם אני ניצחתי בסוף? אולי בהמשך אני אעלה עוד כמה נחמדים

Kgt1

New member
זה כמובן כואב, אבל זה לא באמת מרשים, כי אתה

יכול להבין למה היריב שלך יכול לחשוב שהוא טוב... הדברים שתמיד כואבים באמת זה האלה שבהם משחק רע מקבל תגמול, כמו דחיפה UDG של QJo עמוק בתוך הכסף כבר בטורניר ממישהו עם סטאק ממוצע, שמקבלת השוואה מג'קים ואז מאסים (נחשו מה היה לי), ותופסת את הנאטס כבר בפלופ - כל הדרך עד לזכייה בטורניר הזה :(

2המרפא

New member
חחחח מזכיר לי יד מסוימת של שי

הוא שורט סטאק דוחף J10 מקבל עוד 3 אול אינים מJJ TT AA נחש מי ניצח

למעלה