מחה מאד להייות פה אחרי החג נגרוע

dviridit

New member
מחה מאד להייות פה אחרי החג נגרוע

שהיה לי. אל תשאלו איזה חג איום. נראה לי שקיבלנו מצות שלא אפויותצ כמו שצריך והיו לי הקאות וכאבי בטן עזים והייתם חסרים לי מאד אבל לא יכולתי להגיע לפה. רציתי לשאול מה לניהנה ולטוני ומיגן?יכול להיות שבגלל שהיא חברה של קריקט. אני יודעת למה שרון. אבל נינה? לא ברור פה למה היתה שושבינה. המדובר בקטע זה באימרה חבר מביא חבר. עידית

Charmed24

New member
אני אסביר...

אז ככה... זוכרים שג'יל גרה יחד עם קית' טרישה וג'יל? אז פעם ג'יל הזמינה את הנכד שלה פיליפ לארוחת ערב, עם ההורים שלו נינה וראיין. טוב אז שתי הבנות הרוויחו מהביקור הזה, מייגן התיידה עם נינה, וטרישה התיידדה עם ראיין. כשכל הנ"ל חשבו שסבא וסבתא קית וג'יל משגיחים על העולל, הם בכלל היו עסוקים בחדר המיטות, ופיליפ התמים שתה שיקוי בלתי-מגדיל, והשאר היסטוריה... זה מסביר כמה וכמה דברים, לא?

באסה שהיה לך חג לא מוצלח

מקווה שבשבועות תהני יותר
קבלי תמונת עידוד לכבוד השבועות
לגבי שאלתך, נינה ומייגן לא ממש ידידות. למעשה, הן בקושי דיברו פעם או פעמיים, אבל הכניסו את נינה לעלילה של טרישה (אחרי הכל היא האקס של ריאן והיא מעורבת בחייו), וממש לפני שבועיים היתה לה פגישה משונה ביותר עם טרישה, אז נותנים לזה קצת "פוש", שתהיה יותר מעורבת ולכן היא השושבינה. (וחוצמזה, היא רצתה קצת להשוויץ עם התסרוקת המתולתלת. חמודה היא הנינה)

dviridit

New member
תודה לשניכם ולצהובון על התמונה

מרהיבת העינים ששמת עבורי. הצלחת לרומם את רוחי! עידית

../images/Emo92.gif

ואפילו עוד אחת, רק בגלל שאני אוהב אותך
תראי את מי אני מקדיש לך
אל תתייחסי לימני הוא סתם כלומניק, השמאלי זה החמוד, זו תמונה ישנה הוא אח"כ גדל ושיחק ב"דני שובבני"

The Abbott Girl

New member
נינה ומייגן ../images/Emo72.gif

יש הסבר מצויין לזה שנינה היא השושבינה של מייגן, האם כולכם שכחתם שנינה היא גם הבת אדם שמייגן פנתה אליה בעצות לגבי... סקס
!!!! ואם בנושא כזה מייגן יכולה להפנות אל נינה אז למה שלא תהיה השושבינה שלה? (ובכ"ז לא עזר למייגן היא לא שכבה עם טוני
)

dviridit

New member
../images/Emo23.gifתודה ע-נ-ק-י-ת מקרב לב לכולכם

על ההסברים המעניינים ומירב הפירושים שהזכירו לי איך נינה הפכה לשושבינה אצל מייגן בחתונה וכמובן גם לצהובון על התמונה עם הילדון החמודון מתה עליכם ושולחת לכם
עידית האוהבת
איזה יופי, עד עכשיו בא לי לכתוב בחרזים.

למעלה