מחווה לארינאה

gewitter

New member
מחווה לארינאה

לפני שאני משלים את הציור, היתי מעוניין לשמוע מה כדאי לתקן. הסריקה נוראית, מבחינת הדגשת קווי העזר שהתעלמתי מהם. הזכויות על הדמות שמורות לקומיקום. *מתפלל לאלי הקומיקום שיתנו יותר זמן מסך לדמות הזו*

chatenoire

New member
תודה רבה

פאנארט, מבחינתי, הוא אחד המחוות הכי מרגשות - הוא אומר לי שאהבת כל כך את הדמות עד שרצית להפיח בה חיים בעצמך, וברגע שאנשים רוצים שדמות תחיה מעבר ל-32 העמודים שהם מקבלים כל שלושה חודשים, אני יודעת כיוצרת שהדמות טובה. אתה מוזמן להתפלל לאלי קומיקום (הקרבות של פיצה, צ´יפס וקולה מתקבלות בברכה, אפילו יותר מבתולות ערומות), אבל העלילה כתובה ומושלמת, אז שינויים בהתאם לדעת הקהל לא ייעשו, לפחות לא בסדרה הזו. עדיין, כל הערה, ביקורת והצעה נשמרת ונחקקת בזכרוננו ואנחנו משתדלים להתייחס לכל מה שנאמר - אחרי הכל, אנחנו כאן בשבילכם. בקשר לפאנארט: אם תהיה מוכן, נשמח לפרסם באתר שלנו את הציור, לכשיהיה גמור. תשאר בקשר, ושוב תודה!

יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

רק משו קצת מוזר לי בהמשך של השיער שלה.. אבל ממש אהבתי את העיניים והגבות
פשוט מדהים

moshikgulst

New member
תגובה

באמת עבודה יפה. אהבתי... העיניים יצאו לדעתי ממש טוב. אתה צריך לעבוד עוד על השפתיים... הם יצאו שטוחות ולא כ"כ קשורות (כן כן, אני יודע שזו סקיצה לא גמורה, אבל בכל זאת...) תפסת טוב את האפיון של פרצוף האלפית, וזה טוב. הייתי מציע לך בקשר להצללה מכיוון שזו תמונה פרונטאלית ללא דינמיות מיוחדת, לנסות להוסיף צל חזק או אפילו כמה כיווני אור ובחוזקים שונים. סתם הצעה... בכל מקרה, המשך כך
נ.ב: סרקתי לפני שעה גם מחווה קטנה משלי לקומיקס ישראלי מסויים, ואעלה אותו בקרוב... מקווה שגם תאהבו...

gewitter

New member
תודה לכולם

חשבתי "להציב" מקור אור מתחתיה, או סתם להצליל בדרמאטיות, אבל אני מפחד להרוס :) בקשר לשיער, הוא לא גמור, ויש לה שתי צמות עטופות ליד האזניים. יש לה שם?

comicsgirl

New member
וואו!

למרות שהחלטתי להפסיק לכתוב בפורום הזה אני לא יכולה להתעלם מהציור המדהים הזה! זה באמת משגע ואני מאמינה שהוא יהיה הרבה יותר יפה כשתגמור ואולי האק יוכל לעשות לזה צביעה ממוחשבת יפה... אוי... כולכם כל כך כישרוניים!!! נ.ב- שי, עכשיו אתה מבין על מה אני מדברת שאני אומרת שאנשים שמים ציורים ואתה לא מוחק?

gewitter

New member
ladies and gentlemen,

from los-angeles california, the doors! כל פעם שאני נוגע בציור הזה הוא מתקלקל, אז אני פשוט אשאיר אותו כך. עם האלים סליחה. מזל טוב על חוברת ב´.

gewitter

New member
אהם... כן.

והרי הקובץ. לפעמים אני עצוב ולפעמים שמח לפעמים אני טם טם ולפעמים המממח אבל אני, תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אאאני אבל אני, תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני תמיד נשאר אאני.

למעלה