מחווה לגרייטפול דד, אתמול בצוללת..

א שחר

New member
מחווה לגרייטפול דד, אתמול בצוללת..

עוד לפני שיצאתי מהבית לא הרגשתי ממש טוב, ובכל זאת החלטתי שעל הופעה לא מוותרים בכזאת קלות ויצאתי בצעד בוטח אל הלילה הירושלמי הצונן. אחרי כמעט שעה הצלחתי לצאת ח"י מקו 18 בקרבת הצוללת, ולהיכנס להופעה בפיגור של שני שירים. בפנים כבר רוב האנשים היו ממש באווירה, מתנועעים בפנאן. תוך דקות הבנתי גם אני את העניין והתחלתי ממש להנות, ולתומי חשבתי שדאגותיי היו לשווא, והנה הכל בסדר. רק אספר שאני והגרייטפול דד חברים לא ממש הרבה זמן, ואתמול בהופעה הכרתי בערך שניים וחצי שירים. אלא שהסגנון והסאונד שלהם פשוט הקסים אותי, ואווירת ההיפיות שנושבת מהצלילים שלהם מעוררת בי געגועים לסיקסטיז.. (אפילו שאני יליד 90').. גם הלהקה שניגנה אתמול עשתה את העבודה היטב ובאווירה על הכיפאק, ולכל שיר נוספו דקות של סולואים כליים די פסיכדליים שאני ממש אוהב. גם הקהל, לפחות בחצי העומד, שרה במצב רוח טוב, והחצי הראשון של ההופעה היה מאד נחמד.. מסוף ההפסקה התחלתי שוב להרגיש לא ממש טוב, ולצערי את החלק השני של ההופעה כבר ביליתי מחוץ לחדר ההופעה יושב מקופל מכאבים ומסתכל על ההמון הצוהל, על כל שיר שהלהקה ניגנה הצטערתי שאני לא יכול לעמוד בשורה הראשונה ולרקוד עם כולם. אבל אני לא בחור שיעזוב הופעה רק כי קצת כואב, ולכן נשארתי לכל אורך ההופעה, ובהחלט היה לה אורך. שעתיים וחצי אחרי תחילת ההופעה, נגמר ההדרן הראשון (לא יודע אם היה שני), והחלטתי שהספיק לי ותפסתי מונית הביתה. עכשיו אני כבר יותר מאושש, לאחר שרוב היום שכבתי במיטה ואכלתי פריכיות אורז, והנה ניסיתי בכל זאת לספר קצת על ההופעה. אז תודה לפורום על הכרטיס, ומקווה שבפעם הבאה זה יגמר יותר טוב.. שחר אידלשטיין

למעלה