מחווה למנהלת הפורום

מחווה למנהלת הפורום ../images/Emo140.gif

אנא מיצאו עבורה מילה עברית, אופטמית ובלתי מאיימת ל"שבר הליכה" או "שבר מאמץ". וזו גם ההזדמנות לשרשר לה החלמה מהירה.

גנגי

New member
לא מוזר

שכעצמות הרגליים נשברות התוצאה היא שברון לב?

אויש.. איך זה קרה?

אני מקוה שמרחקים ארוכים באמת, כאלה שמתוכננים לשבוע הבא עלינו לטובה יעשו במכונית.

מוגג

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo14.gif אח"למהירה

לעולם לא תרצעדי לבד, גנגי. יש להפסיק ללכת מייד זוהי פסיקהלכתית! זוהי עצם העניין וזה גם עניין העצם העיניים לא נעצמות והעצמות מתענות רודפת סדק שכמוך מנוח לא מצאה רגלך מה לך מהלכת בחוץ ילדה שובי לביתך.
ואסיים בקריאה נרגשת משיכון ג'
: ~גנגי, אל תלכי. גנגי, אל תלכי. גנגי, אל תלכי~

גרי רשף

New member
לֶחֶם = לחם ניקודים (קשור להלחמה?)

לחם ניקודים = לחם שיבש ונעשה פרורים.

גרי רשף

New member
את בטח מחזיקה אותו מלפני פסח

זה מזכיר לי את אבא שלי ששומר אוכל מקולקל במקרר: לאכול אי אפשר, לזרוק- חבל; מה עושים? שומרים! כך גם לא אוכלים בחתונה עוגה במקום לחם, גם שומרים אותה שלמה בשני קצותיה, וגם לא טומנים ידנו במעל ובצלחת.

גנגי

New member
אם אין לחם

תאכל את העוגה ותשאיר אותה שלמה כשתרקוד על שתי חתונות. טוב פת אחת בפה משתי פיתות במקרר. פתפותי ביצים-עין.

אטיוד5

Active member
שברגל

לא הצלחתי למצוא משהו אופטימי במצב הזה, מצטער. תהי מנוחתה אדן חלון להביט מבעדו. וכמובן, עוד הזדמנות לשלב את מאיר שלו. החלמ"חלה.

החלמ"חלה ../images/Emo45.gif

יפה! קניתי! לגנגי, מצטרף לאיחו"לי אח"לה הח"למה מהמח"לה. מי ייתן ובמהרה תחזרי לרצעד, שהילוכך לא יהיה כבד, שתשובי לטרטף מבלי לטפטף דמעות כאב, כי ככה אי אפשר - אצלי נשבר ה
.

הכל התחיל

כשהתגלה הצורך במילה עברית הולמת ל"צעד של ריצה". התפתח לו שרשור בו הוצעו מספר מילים אפשריות, ביניהן "ריצעד" שעם הזמן התפתח ל"רצעוד", ובשלב מאוחר יותר הוצע גם "טרטוף". כשהנזקקת ניסתה את המונחים השונים בזמן הריצה, היא גילתה כי "טרטוף" נותן מענה הולם ל"מעד מהיר של וקליל של ריצה", ואילו "רצעוד" מביע צעד עייף, כבד ומקרטע של ריצה. המסקנות הובאו למודעות חברי אח"לה. לאחר זמן מה אחד המשתתפים בפורום תהה מהו רצעוד ומהו טרטוף. ניתנה לו תשובה, אך בתגובה לאותה תשובה, אמרה המנהלת השבורה (שלא ננקוב בשמה מפאת כבודה) שזוהי בכלל מילה המבטאת "הליכה מהירה". לאחר שהופנו אל המנהלת טענות ענייניות לפיהן היא אינה יכולה לאמץ לעצתמה מונחים בעלי משמעות ולהעניק להם משמעות הפוכה, היא השיבה כי היא יכולה לעשות כרצונה, ולשם כך היא המציאה את אח"לה. מי שרוצה שזכויות היוצרים שלה יכובדו, שתפסיק לגנוב מילים. די לכפייה המילולית!

למעלה