מחווה מיוחדת....המהלך המטומטם...

Reshefgarcia

New member
מחווה מיוחדת....המהלך המטומטם...

ביותר,בכל הזמנים.... מישהו זוכר את השטות של פלקסיקו בוראס מפיטסבורג,לפני משהו כמו 3 שנים נדמה לי,בעונה הראשונה שלו בליגה,עשה איזו תפיסה מדהימה בצלילה לקרקע,משהו מטורף לחלוטין,קם,ומרוב התלהבות,עשה "SPIKE" לכדור... רק מה.... לא נגעו בו בסוף המהלך... וזה היה פאמבל,שכמובן,נתפס ע"י הקבוצה השניה... טמטום בשיאו... כמובן,יש גם את המהלך הבלתי נשכח של לארי אלן...90 יארד עם פאמבל,והאידיוט מושיט יד לחגוג לפני האנדזון... רק כדי לאבד את הכדור... מה איתכם?

royfr

New member
טוב, אז ברשותכם - השלושה מ-SB

1. כמו שרשף ציין - רק שזה היה ליאון לט, שתא המוח שלו ימות מבדידות. ולמי שלא זוכר, בשחיטה של דאלאס נגד באפלו, לט מחזיר פאמבל ארוך, וכמה יארדים מה"אנד-זון" הוא מחזיק את הכדור ביד אחת, ומתוקל מאחור ע"י דון ביבי. 2. זה לא בדיוק מהלך, אבל את ה"פליי" ההתקפי הראשון של באפלו, שנה קודם, נגד וושינגטון, פתח כ-RB קנת' דיוויס. איפה היה ת'רמן תומאס ? "שכחתי את הקסדה". 3. זה משהו עתיק. SB VII, מיאמי וושינגטון, מיאמי באותה עונה בלתי נשכחת, ובאותו רגע (רבע רביעי) ביתרון 14-0. הדולפינים מחליטים לבעוט FG. הבעיטה נחסמת והכדור הולך אחורה. השחקן הקרוב ביותר אל הכדור היה הבועט של מיאמי, בחור קפריסאי בשם גארו יפרימיאן. ההוראה המפורשת לבועט במצב כזה היא לשכב על הכדור. הוא ניסה לתפוס אותו, ויצאה לו איזו הדיפה של כדורעף, ושחקן של וושינגטון החזיר ל-TD. לארי סונקה, ה-RB של הדולפינס ספר אחרי המשחק הוא שבמקומו, הוא היה לוקח את הסירה הראשונה במרינה במיאמי ובורח חזרה לקפריסין, כאשר על בקשת הגרין קארד שלו, הוא החתים את דון שולה. יפרימיאן, עד אולינדו מארה , היה הקיקר המוביל של מיאמי ושחק 14 עונות בליגה. נביא בהמשך עוד מהלכים מטומטמים - כבור רשף על הפתיל.

Reshefgarcia

New member
אם אני לא טועה...

לא רק שליאון לט (תודה על התיקון) תוקל,אלא שהוא תוקל כך שהכדור ברח לו לחלוטין מהיד...ורק במזל גדול,יצא אל מחוץ לקווים לפני ששני שחקני באפלו נוספים שהיו בסביבה הצליחו להשתלט עליו... כן...גם אני זוכר את יפרמיאן...בן אדם שעד היום כל אוהד מיאמי מקלל למשמע שמו... ואני באמת חושב שאנחנו מוסרים מסירותיותר טובות מהדבר המגוכך הזה שהוא ניסה לזרוק... תזכורת של כבוד גם לחביבי משכבר הימים טרל אוונס...שכל מי שזוכר מה הוא עשה על הכוכב של דאלאס,לא ישכל את זה לעולם...אומנם לא מהלך משחק,אבל COME ON HOW STUPID DO U HAVE TO BE????

Reshefgarcia

New member
וגם....

תזכורת נוספת לקורדל "סלאש" סטיוארט... שבימיו ה"טובים" באמצע שנות ה-90 בפיטסבורג,עשה כ"כ הרבה שטויות שאני הייתי מוכן להשבע שביל קוור או-טו-טו רוצח אותו על המגרש...

royfr

New member
אני לא הייתי קורה לזה מהלך מטומטם

אלא יותר לעצבן את הקאובויז. אבל מצד שני קאובוי אמיתי הוא בד"כ נוצרי אדוק, ויש פה סתירה, או שאין. נוצרי אדוק - אם תתן לא אגרוף על הלחי, הוא יושיט את הלחי השניה. אבל קאובוי - הלחי השנייה היא שלך....

puppi

New member
המהלך המעצבן

טוב כבר רשמתי אותו כמה הודאות מתחת - ורשף אם אתה זוכר יותר פרטים תכתוב עליו - כמובן מהמשחק של הניינרס (אני משום מה חושב שזה היה שנה שעברה) והרסיבר שחשב שהוא יכול הכל.

Reshefgarcia

New member
אתה מתכוון....

לשטות של ג'יי ג'יי סטוקס וביזבוז הזמן בסוף המשחק? אני חושב שיותר ניתן להגיד שזה חוסר ריכוז ולאו דווקא טימטום גרידא... הוא פשוט לא ידע מה לעשות...זה הכל...אומנם,זה נראה מטומטם,אבל יש גם לשקול את הקטע של בילבול שנוצר תוך כדי המהלך... רוב המהלכים שצוינו כן,היו החלטות שהתגלו בדיעבד כמטומטמות ביותר... זה ההבדל,לדעתי לפחות...

puppi

New member
זה טמטום

שהמצלמה מתמקדת על הפנים של גארסיה שהוא צועק:"Down, get the fuck down" ללא הועיל

ofribecker

New member
והיה גם

קווטרבק שבלחץ הזמן עשה "ספייק" (כדי לעצור את השעון כמובן...), רק שזה היה בדאון רביעי, מה שקבע שלמעשה - Game over. נדמה לי שזה היה בריאן גריסי בעונתו הראשונה.

JakeTheSnake16

New member
sounds like Griese alright..

למרות שאני לא זוכר את המקרה הזה, אבל העונה הראשונה של גריסי היא באופן כללי עונה שאני די מנסה להדחיק.

JakeTheSnake16

New member
והשבוע...../images/Emo58.gif

הנה מהלך מטומטם במיוחד, לא בדיוק מהלך אבל בכל זאת: המשחק של דנבר נגד קרוליינה. 6:42 לסיום. דנבר ביתרון 3. הכדור אצל הפנתרז, דאון רביעי והפסתרז מתכוננים לבעוט שער שדה שישווה את המשחק תנועה בקו של קרוליינה הובילה לעבירה של false start. בסה"כ 5 יארד. אבל... מאט וויליג מקרלויינה כנראה לא כל כך אהב את השריקה, הרים את הדגל והשליך אותו במורד המגרש... התנהגות בלתי ספורטיבית, 15 יארד עונש, ביחד עם ה5 יארד של ה false start, הפנתרז יוצאים מטווח לשער שדה, ונאלצים להרחיק בפאנט. הברונקוס מקבלים את הכדור ומורידים את השעון עד לניצחון. וויליג עוד ניסה לטעון אחרי המשחק שהדגל פגע לו בעין (סטייל אורלנדו בראון לפני מס' עונות). באסה לו, מזל שלנו :) ולדעתי בהחלט מהלך מטומטם.

Reshefgarcia

New member
טעות בידיך....../images/Emo58.gif

זה לא היה עניין של "לא אהב את השריקה..." הוא טען שהשופט זרק את הדגל כמעט לתוך מסיכת הפנים שלו (מה שהצילום מוכיח כנכון) וכמעט הוציא לו את העין,כמו שקרה לשחקן של קליבלנד,נדמה לי שקראו לו ג'רלד בראון(אבל אל תתפוס אותי במילה),רק שבמקרה ההוא,השחקן באמת התעוור בעין אחת באופן חלקי...בגלל הדגל של השופט... אז זה היה פחות עניין של עצבים וטימטום,שזה דבר שדי נפוץ למען האמת...ויותר סיפור של זה שהוא חשב שהשופט סיכן אותו....

JakeTheSnake16

New member
כן, עכשיו ראיתי באי אס פי אן

אבל זה עדיין היה די מטופש לזרוק את הדגל ככה, לא חשוב מה הסיבה.

royfr

New member
איך קראו ל-LB המטומטם

שלפני שנתיים הפסיד במחזור הפתיחה לקליבלנד משחק נגד KC, כשבהשלכת קסדה בשנייה האחרונה, הוא הביא את הכדור ל-FG שבוצע בהצלחה ?

למעלה