מחוז תיכון,

גאאלה

New member
מחוז תיכון,

תגידו, מה זה הדבר הזה ? היה לחניכים בטיול צעירה החלקה על הקרח ? אני חושבת שיש למחוז תיכון קופה שחורה משל עצמם שהם לוקחים ממנה כל הזמן כסף למפעלים גם בטיול בוגרת בסוכות היה להם רכיבה על גמלים, ולנו כאילו לנגב שטילנו במקום ממש קרוב אליהם לא היה ..וגם בטיול צעירה ראיתי בתמונות מהטיול צעירה של פסח תמונות בהחלקה על הקרח .. לא בקטע של למה להם ולי לא, זה לא קצת מוזר ?

Blackshift

New member
אף אחד לא לוקח כסף ומעביר אותו למחוז תיכון

פשוט שמשלמים הרבה חניכים אז זה מוזיל אטרקציות... כי הרי לא קונים את המקום לפי כרטיס לילד אלא לפי יום.. ואז אם מקום עולה 3000 שקל ולמחוז תיכון יש 300 חניכים, כל חניך משלם עוד 10 שקל אבל אם למחוז נגב יש 30 חניכים (בלי להעליב זה סתם הגזמה נוחה לדוגמה) אז כל חניך צריך לשלם 100 וזה לא בסדר שבשביל אטרקציה כזאת חניך ישלם 100 ש"ח... דוגמא לזה אפשר לראות במופע אביב - הדג נחש הם להקה מאוד מאוד יקרה, אבל לטיולי פסח שילמו מעל אלף ארבע מאות חניכים, וככה כל חניך לא שילם הרבה כסף, אלא זה התחלק.. מקווה שהבנת :)

גאאלה

New member
לא התכוונתי

לזה שמעבירים כסף למחוז תיכון.. ואני ממש מבינה את מה שאתה אומר אבל עם כל זה , איפה השוויון פה ?

אiפיר7

New member
אני עם ליאור!

יצאו דיי הרבה חניכים, והייתה אפשרות לקחת אותם להחלקה. אני יודעת שמהקן שלי יצאו בערך 70 חניכים, ואני מתארת לעצמי שככה בערך היה מכל שאר הקנים [+-] וזה יוצא יותר מ-1000 חניכים..

E l S i

New member
האמת שגם להם וגם לדרום-ירושלים

הייתה מתוכננת אותה אטרקציה של פארק חבלים, והיא הוחלפה בגלל הגשם במקום זה הם באמת נסעו להחלקה על הקרח, ואנחנו נסענו למוזיאון המדע- בכלל לא נראה לי שזה קשור לכסף

liadglanz17

New member
יכול להיות שאני טועה

המחיר לטיול היה ארצי ? אולי בתיכון שילמו יותר.. ? (כמו שמיסי קן זה שונה מקן לקן..)

הרי זה תמיד ככה, וזה ידוע מראש

וזה קורה גם בדברים הכי קטנים ! למשל , אם מזמינים הזמנה גדולה של חולצות לבוגרת , לדוגמא , מחיר של חולצה הוא אותו מחיר- אבל אם בוגרת של 60 אנשים מזמינה, לכל אחד זה יעלה פחות - ואז אפשר לקנות גם עוד דברים באותו סכום, אבל אם בוגרת של 17 אנשים מזמינה - זה יעלה יותר לכל אחד... גם ככה בטיול- אם למשל יש מקום שמזמינים בסכום מסויים , ככל שמגיעים יותר- זה עולה לכל אחד פחות, ומכיוון שדורשים מכולם את אותו הסכום - אז הכסף "קונה יותר" :)

אבל..

אני באמת מסכימה עם הדברים שנאמרו פה אבל זה לא סותר את העובדה שהמחוזות הקטנים מרגישים קיפוח. אני ממחוז צפון, והשנה טיול סוכות שלנו היה רק יומיים בצפון, ולא כמו תמיד שלושה ימים בנגב, בזמן שמחוז תיכון רכבו על גמלים ומחוז שרון צללו בים המלח. אני יודעת שאם זה לא היה ככה חצי מחוז לא היה יכול לצאת לטיול כי אין כסף אבל זה עדיין מרגיש ממש לא פייר, ובאמת שאני שואלת את עצמי האם זה מצב שיוויוני?

אבל..

אני באמת מסכימה עם הדברים שנאמרו פה אבל זה לא סותר את העובדה שהמחוזות הקטנים מרגישים קיפוח. אני ממחוז צפון, והשנה טיול סוכות שלנו היה רק יומיים בצפון, ולא כמו תמיד שלושה ימים בנגב, בזמן שמחוז תיכון רכבו על גמלים ומחוז שרון צללו בים המלח. אני יודעת שאם זה לא היה ככה חצי מחוז לא היה יכול לצאת לטיול כי אין כסף אבל זה עדיין מרגיש ממש לא פייר, ובאמת שאני שואלת את עצמי האם זה מצב שיוויוני?

למעלה