מחויבות אישית

מכביסט85

New member
מחויבות אישית

כשאתה שישיסט, נופל עליך פתאום פרוייקט מחויבות אישית. מכבי צעיר נחשב למקום השמה בפרוייקט הזה ואני צריך לכתוב עליו עבודה: איך תרמתי לקהילה דרך התנועה? מה נתנה לי הפעילות בתנועה? באילו קשיים נתקלתי? מה דעתי? חוויות מחברותי בתנועה וכו'. רציתי לבקש: אם למישהו יש עבודה מוכנה כזו בבקשה שישים פה בפורום (כי בכל הארץ הפרוייקט הזה מיושם). אם למישהו יש הצעות בשבילי בנוגע ל'מה לכתוב', חוויות מהיותו חניך, מה נתנה לו התנועה וכו', אשמח אם ישתף אותי בתחושותיו. תודה!

מה זה הפרויקט הזה בדיוק?

והאם חוויותיו של חניך יוכלו לתרום?
ומה זה חוסר הנימוס הזה? הצג את עצמך! מי אתה, מאיזה סניף וכו'?..

מכביסט85

New member
חוויותיו של חניך יהיו מעולות

במיוחד כאלו עם כושר כתיבה מצוין כשלך (צפיתי בהודעות הקודמות). ואני מעדיף שלא להזדהות, לעת עתה.

תרומת התנועה../images/Emo26.gif

התנועה מכנה ערכים (כמו לשמור על החיי והצומח.. להגן עליהם ולאהוב אותם, להיות איש המס"ד, אדיב ומנומס... אח לכל אדם... , ערכי אנוש.) הגשמה אישית. עיסוק בספורט- "נפש בריאה בגוף בריא". (נראלי.
) במסגרת התנועה תורמים לקהילה על ידי כך שמכנים את הערכים בדרך של חינוך בלתי פורמלי לחניכים, מעברים הלאה. וכן, עוברים פעילויות של תרומה לקהילה (מרוץ בוגרים), התרמות שעושים במסגרת סניפית וכד'.
מקווה שעזרתי איכשהו..

תרומות התנועה לחניך.

(ע"פ מה שהבנתי שצריך לכתוב,
) ה'מכבי' דוגלת במס' ערכים אותם היא מקנה בהדרגתיות לחניך, בצורות מיוחדות ומהנות. המכבי היא תנועה חברתית ולכן תורמת בצורה החברתית לחניך - ("יש מכבי יש חברים"
) פעילויות גיבוש והווי. כמו"כ בהמשך לתרומה החברתית תורמת התנועה לביטחון העצמי של החניך ולעיצוב אופיו.
אני... מקוה שעזרתי?

למעלה