מחוייבות אישים

מחוייבות אישים../images/Emo53.gif

אני צריכה לעשות עבודה על מכבי במסגרת המחוייבות האישית ומה זה אין לי כח לזה.... מה אתם מציעים לי לעשות? אולי יש כאן עוד אנשים ואז נעשה ביחד כזה? למה בכלל צריכים מחוייבות אישית כמכבי? מכבי זה כיף..ואני לא עושה את זה בתור זה...אבל עכשיו אני צריכה לעשות עבודה על זה... רוצים לעזור לי????

anat135

New member
מה צריך לרשום בעבודה?-

איך את תורמת? איך זה עוזר לך? מה את מרגישה שאת תורמת? ו...את לא יודעת לרשום איך זה עוזר לך.? כאילו, תגידי לנו מה את צריכה לרשו םאולי נוכל לעזור..
בכייף

תעשי הרצאה...

ירדן ואני עושות הרצאה במקום עבודה....תעשי גם... העבודה סתם מעפנה... זה בדיוק 5-7 דק' מול הכיתה שלך ואת מסבירה מה את עושה במכבי.... ועל זה מביאים לך את הציון....

5may5

New member
אני יכולה לעזור לך ../images/Emo70.gif

הכנתי השנה גם עבודה במסגרת מחויבות אישית על מכבי אני יכולה לשלוח לך אותה.. השאלה היא מה את צריכה לרשום? נתנו לכם כיוון?

מאי...

אממממ נתנו לך דף עבודה כזה? בהתחלה עושים סקירה ספרותית אח"כ לראין מישהו קרוב וכל מיני כאלה... יש לנו במקרה אותה עבודה?

5may5

New member
../images/Emo70.gif

כן, נתנו לי דף עבודה זו לא אותה העבודה. לי אמרו לרשום על פעילותי במסגרת המחויבות אישית, ולהרחיב על המקום בו אני מיישמת את המחויבות אישית. נראה לי שההרחבה היא הכוונה שלך בסקירה ספרותית. אני הצגתי את כל עקרונות התנועה, הדיברות, הסיסמאות, ההמנון, תלבושת התנועה, ודוגמא ללו"ז שנתי. אם זה יעזור לך אז בכיף. :)

מעבר להצעות שהוצעו...

אם תצטרכי איזשהי עזרה מחניכים, אני יודעת מה (כמו למשל לפני שבועיים בערך היה פה ברנש שביקש לדעת איך התנועה תורמת לנו... אז דברים מהסוג הזה), אני אשמח לעזור
סוף שבוע טוב.

למעלה