מחוך................. על הגוף הוא

למה שאני סורגת ריבוע שמתחיל

מעיגול אז הוא יוצא כאילו יש לו יותר מדיי עיניים? או שאני עושה משהו לא נכון?

הוא חייב להתחלק תעשי

3 עמודים 2שרשרת 3עמודים שיהיה לך 4 פינותואחר כך בשורה הבאה מרווח בין המניפות של 2 שרשרת כנסי לדוגמאות בקישורים תראי ריבועים

אני רוצה לעשות ריבוע שבין פינה

לפינה הוא מלא בעמודים................ אז נגיד בריבוע שיש לו כבר את ה-4 פינות כמה עמודים צריכים להיות לי בין פינה לפינה..............

אז בשורה השניה על כל עמוד עמוד

ובתוך המניפה את עושה מניפה וזה מגדיל לך מסביב ויהיו לך 4 פינות

אני אנסה להסביר את עצמי שוב........

עשיתי עיגול בתוכו סרגתי 4 קבוצות של 3 עמודים אחר כך עשיתי שלושה עמודים 3 עיני שרשרת ושלושה עמודים ככה בניתי 4 פינות עכשיו בשורה הבאה אני עושה פינה אחת ועד הפינה הבאה אני רוצה שהכל יהיה מלא בעמודים.
))))))))))))))) אז כמה עמודים צריכים להיות לי........... כי אני אמנם למדתי לספור אבל בסריגה עצמה זה יוצא כאילו יש יותר מדיי.............

פי עם בשורה הראשונה יש 3 עמודים ב

בסיבוב השני יהיו לך 7 עמודים. בסיבובב השלישלי11 עמודים. כל שורה גדל לך ב4 עמודים סיבוב ראשון 3 עמודים 3 עיני שרשרת 3 עמודים 3 שרשרת 3 עמודים3 שרשר4 3עמודים 3שרשרת וסוגרת = ל4 קבוצות של 3 עמודים עם מרווח של 3 עיני שרשרת בינהם. שורה שניה עולה 3 עיני שרשרת עמוד על עמוד 2 עמודים במרווח 3 עיני שרשרת 2עמודים במרווח 3עמודים מעל הקיימים 2עמודים במרוחכך מסביב גומרת את הסיבוב עם 3עיני שרשרת 2 עמודי ומתחברת בעין שטחה לסגרו את השורה= ל4 קבוצות של 7 עמודים עם מרווח של 3 עיני שרשרת כך את ממשיכה את כל הסיבוב תנסי להבין תעבדי לפי מה שכתבתי. וסימי לב הקבוצה הראשונה היא בהתחלת השורה יש מעט עמודים ובסגירה מוסיפים מהצד השני.

טוב בינתיים ויתרתי והתחלתי תיק

שחור לבן קטן שמתאים למחוך. ואת זה שולי יקנו הצועניות לא היצאניות
))))))))))))))))))))) הרגת אותי........... אני לא יכולה לצחוק וכל פעם שאני נזכרת בזה אז אני צוחקת ואי אי אי אי עדיין לא יכולה לשלוח לך מסרים אישים למרות שעשיתי ריסט 3 פעמים ולכל אחד אחר אני יכולה ולך לא.................. אולי תפוז צריך לעשות ריסט..........

מצא חן בעניך יצאניות הם בטח נחמדות

שם . אחרי שכתבתי לך כל כך ברור עזבת את זה . יש לי שקט השבת אין מי שיפריע לי יש לי עונש ממנה. אני יוצאת להורי ומשם לבת מצווה יצא חמוד כל מה ששמתי לה הבת שלי התלהבה מהתיק קשה גם.ובסוף לא צילמתי כלום. עוד היום סרגתי לה שרשת ארוכה עם חרוזים יצא חמוד .כדאי למלא את קופסאת התכשיטים..נקבל מחמאות שם. ואתמול היתי עם מירה במסיבה לא לתאמי גם בעיני מירה ל כל כך נראה לי מצא חן . העברתי ערב. העיקר העוגה התחסלה ברגע

למעלה