מחולי לרפואה שלמה - עפ"י הקבלה

מירי25

New member
מחולי לרפואה שלמה - עפ"י הקבלה

כתובת האתר: http://rabenu.web-site.co.il באתר תוכלו לקבל פרטים ולקרוא במדור "פדיונות נפש" עשרות מכתבים של אנשים שהיו אצל ראש ישיבת אור דוד, כבוד הרב הגאון המקובל דניאל זר שליט"א, עם גידולים סרטניים ובעיות אחרות שרופאים הרימו ידיים ויצאו בריאים לחלוטין!!! כמו כן, תוכלו למצוא במדור "אקטואליה" סגולה להישמר מפיגועים עפ"י הקבלה. כמו כן, תוכלו לצפות בסרטונים ולהאזין לדרשותיו של כבוד הרב על מלחמת גוג ומגוג, המצב הנוכחי ואחרית הימים, תחבולות היצר הרע ועוד ועוד... כתובת האתר: http://rabenu.web-site.co.il

gaia20

New member
שלום מירי- ברוכה הבאה

עיינתי בתשומת לב רבה באתר הזה, קראתי את הסיפורים של האנשים אבל אני חייבת להגיד שכאן זהו לא המקום הנכון להציג את האתר הזה... הבעיות שמתוארות באתר הם גידולים, פחדים למניהם, הפלות ובעצם שום דבר הוא לא כרוני... אני חושבת שהאנשים שכתבו באתר את סיפורם (אם הסיפורים אכן נכונים- יש לי ספק רב בכל מה שקשור לדת...) הבריאו בזכות אמונה בעצמם ולא בעזרת הרב הבדובר... אני רוצה לספר לך משהו- לפני כמה חודשים ארוכים אימי חלתה בשפעת, נכון ששפעת זו לא מחלה רצינית אך בכל זאת סובלים ממנה רבות, בכל מקרה אחרי 3-4 ימי סבל היא קמה ואמרה לעצמה "עכשיו אני נכנסת להתקלח וכשאני אצא משם אני ארגיש הרבה יותר טוב, נמאס לי מהשפעת הזאת". וראי הפלא ופלא אחרי שעות אחדות היא די חזרה לעצמה... מה שאני מנסה להגיד זה שברגע שיש אמון עצמי- מבחינה פסיכולוגית- קל לרפא את עצמינו ממחלות אבל... לא ממחלות כרוניות!!! לא קראתי אף לא סיפור אחד על חולה כרוני (לופוס, סוכרת, פרקינסון...) שנרפא...ומדוע? כי כמה שלא נרצה ותאמיני לי שמאוד היתי רוצה להרפא מהלופוס, הפגמים שבנו הם תמידיים, בלתי ניתנים לריפוי, פגם בגנים. שום רופא, רב או כל אדם אחר לא יכול לתקן גנים פגומים. סרטן- ניתן לריפוי פחדים- ניתנים לריפוי בעיות פוריות- נתנות לריפוי צהבת- נתנת לריפוי אפילו שמעתי על אנשים שיצאו ממצב של "צמח". אבל לא שמעתי על אדם אחד ויחיד, רק אחד שנרפא ממחלה כרונית. אשמח לשמוע שטעיתי ואולי את מכירה חולה כרוני שנרפא. גאיה.

gaia20

New member
נראה לי שאינכם יודעים את ההבדל בין

מחלה כרונית למחלה שניתנת לריפוי. כל מה שציינתי הן בעיות שניתנות לריפוי!!! ממתי סרטן זוהי מחלה כרונית?? להזכירכם- מחלה כרונית זוהי מחלה שאי אפשר להרפא ממנה, פגם בגנים. סרטן אומנם עושה נזק לגוף אך היום אפשר לצאת מהמחלה הזאת. גאיה.

גאיה שאלי את הרופא שלך

כול ההגדרות של מחלות כרוניות וכרוניות סופניות מוגדרות ע"י הרופאים כמחלות שלא ניתן לריפוי כי מעולם לא ריפואו מחלות אלו ע"י הרפואה הקונבנציונלית כי מעולם הרפואה הקונבנציונלית לא טיפלה בשורש וריפוי המחלה אלה בתופעות הלוואי בלבד ומנגנוני הגוף ריפו את החולי ולכן מוגדרות כמחלות כרוניות חשוכות מרפאה אך בשיטות אחרות ולא קונבנציונליות אותם חולים החלימו ממחלות כרוניות וחשוכות מרפאה

כוחו של האמונה והשפעתו על מערכת

החיסונית הוא המפתח להחלמה וריפוי עצמי ממחלות כרוניות וחשוכות מרפאה הפעלת המערכות והמנגנונים בגוף האדם יכולים לחסל כול חולי וכן סרטן קשים ביותר וכן את מחלת הלופוס הקומבה והאפלה חומר למחשבה ובריאות טבעית

הקבלה

שלום למירי ולכל משתתפי הפורום, נכון, נעלמתי למספר ימים, והנה אני כאן בחזרה. לאתר של הקבלה לא הצלחתי משום מה להיכנס (בעיות עם המחשב האישי שלי, כנראה), אבל אין עוררין על כך שאמונה יכולה לסייע, להקל, לבנות מנגנונים טובים יותר של התמודדות. אבל כמו גאיה, גם אני, פונה אל הציבור הרחב ש"נרפא", ממחלה כרונית, אצל הקבלה או אצל דליה ודוד, כנסו לאתר, חישפו את עצמכם, ואולי אמונתנו תגדל. לפעמים יש לי תחושה, שאתם באים ואומרים לנו, החולים הכרוניים, שבידינו הכוח להירפא, ואנחנו "מתחמקים" מהניסיון. האמינו לי, זה נותן תחושה מאוד כבדה וגורם לאי נוחות. הייתי נותנת כל דבר שבעולם כדי להירפא, ואפילו רק כדי להקל במידת מה את הסימפטומים מהם אני סובלת. חיפשתי וחיפשתי, כמעט שלא השארתי מקום שלא חיפשתי בו, ולא מצאתי. הסבל נמשך, אומנם בגלים, אבל נמשך. והכוח, רק הולך ואוזל....

לכוכי ביד כול חולה לקחת את האחריות

ישנם מקומות בעולם בארצות הברית גרמניה צרפת שחולים רבים בשיטות אחרות מהרפואה הקנבנציונלית החלימו לאחר שהוגדרו ע"י הרופאים כאנשים מתים תוך מ"ס ימים שבועות וחודשים רק חבל מאוד שחולים אלו לא מגעים בתחילת בעייתם שגופם לא הורעל ע"י הרפואה הקונבנציונלית אז ההצלחה היתה הרבה יותר גדולה וזה מאוחר מאוד בריאות טבעית

gaia20

New member
דליה ודוד

אם אתם רוצים שיתייחסו אליכם ברצינות עליכם להראות שאתם רציניים ועל כן- כל עוד לא תביאו הוכחה שקיים אדם שנרפא ממחלה כרונית כפי שהיא מוגדרת בשפת הרפואה הקונבנציונלית, אני לפחות לא מתכוונת להתייחס לדברכם. לא לכתוב לכם, לא להגיב לכם- לא כלום!! אני מרגישה שחבל לי על הזמן כשאני כותבת לכם תגובה מכיוון שאתם לוקחים מאוד ברצינות את מה שאתם כותבים אבל לא מתייחסים לשאלות שאני שואלת אותכם...מדוע? זה נראה לכם משכנע להסתתר מאחורי תאוריות טיפשיות אבל כשחברי הפורום מבקשים הוכחה ל"עבודתכם המסורה" אתם מתעלמים ממנו? אתם כל כך משוכנעים שכדאי ללכת בדרך שלכם אבל לא נראה שאתם ממש משתדלים להוכיח לנו את זה... (מילים יפות לא עובדות עלינו- אנחנו רוצים לראות הוכחות!!!!!) יום טוב, גאיה.

שני 4

New member
מזדהה עם כל מילה...

דליה ודוד היקרים : יש עוד פורומים !!! אולי שם יקנו........ ואולי משם תבוא הפרנסה...... ואולי שם יעזבו החולים את הרופאים (שהם בעצם מרעילים...) ואולי החולים יזרקו את הכדורים לפח..... ואולי תפתחו עוד סניפים..... והכי חשוב אתם תביאו את המרפא... ואולי רק אתם יכולים להביא שלום בישראל.... אולי אולי אולי אולי זה אשליותתתתתתתתתתתתתתתת אוהבת שני

נועה בת

New member
בהמשך למה שאמרת ...

איך אפשר לקחת רציני אנשים שאמורים להיות טיפטיפה אינטליגנטים ויש להם מליון שגיאות כתיב לאורך כול הדרך ...

דליה ודוד ושגיאות

אני חושבת שמי שמסתובב בפורום יודע שיש לי הרבה מאוד ביקורת על הגישה הפתאליסטית של דליה ודוד, אבל נראה לי קצת קטנוני להתייחס לשגיאות הכתיב שלהם. לדעתי, צריך שיהיה חשוב לנו מה הם אומרים, ולא שגיאות הכתיב שלהם. יתכן שהם עולים חדשים, יתכן שהם קצת דיסלקטים... אז בואו ננסה להתעלות מעבר למחשבה שיש קשר בין כתיב ואינטלגנציה, שהוא לא בהכרח קשר ישיר. מעבר לכך - שיהייה לכולנו כוח לעבור ימים קשים אלו. כוכי

למעלה