מחוללת עד כלות

VASANA

New member
מחוללת עד כלות

לאלמרה מחוללת עד כלות ויחשבוה כשכורה שערה השחור מתבדר ברוח שמלתה פוסחת על שעיפים חושפת טפח ומגלה טפחיים. בעיניים בורקות יוצאת נפשו אליה כלה ונחרצה עמו: הלילה תהיה שלו. מסביב לוחשות גחלים לשונות מצקצקות שחור-ליבם מהביל מסתחרר, מסתלסל ויורד: 'שכורה, אל תהין'. איש מהם לא ידע - מחול-העיוועים שחוללה בקלונה היה מחול-חייה.

אלמרה

New member
עבורי? VASANA? במה זכיתי?

אני כבר לא זקוק לנסות מזלי בלוטו - טוטו- פיס!! תודה! ריגשת אותי והסמקתותי גם.. העיניים הבורקות!! מי צריך יותר!! לשונות של גחלים וגם "עיוועים" (מה זה אימא'לה???) איך אודה לך?

VASANA

New member
סתם כי בא לי

עיוועים=טירוף איך תודה לי? מנסה לחשוב כבר כמה ימים, לא חסר לי כלום, תודה! סתאאאאם
מספיק שאתה אתה, ואינני מחזרת!!! נהנית מאופן התנהלותך השלוו והנינוח.

אלמרה

New member
מאז אותו יום בו הקדשת לי את השיר...

אני בעיוועים... ראיתי שלא רק אני התקשיתי בהבנת הנקרא... כעת יש לי גם תיקוני שגיאות כתיב חינם וגם אותך המלמדת אותי מה שבבילון אפילו לא יודע... ובאשר להודייה: זהו כל היופי להעניק לך משהו גם אם ולמרות שיש לך הכל! - אתגר בשבילי...(וגם אני אינני מחזר הא! שיהיה ברור כאילו?)

VASANA

New member
אמת, אז תדע

בדבור היומיומי אוהבת להפשיל ת'שפה מגינונים מספיק שנים הייתי מורה מוקפדת ומקפידה מעונבת ורהוטה אז, כשגיליתי 'ת
התחלתי להשתנות מבחירה. אוהבת להתערטל מהלשון ה"יפה", לפלרטט עם המילים לחדד משמעויות לחפש* ולהתחזות (אל תשאל: 'מה יש לה, זאת?'). וכשמגיעה העת להשתפכות-הנפש המילים בוחרות את עצמן, אני רק מרגישה וחושבת...

אלמרה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה חולמת אהבה...

ברוך בואך וברוכה ברכתך. ושבת שלום!

למעלה