מחולקת בנפשי

ש ק ד ב ת

New member
מחולקת בנפשי

אני בין שני בתים שבהם שני הורים שאותי כלל לא מכירים שני הורים שאני אוהבת ולא מכירה. שני הורים שבנו אותי ונתנו לי לגדול מהר מדי, וכמו שגדלתי מהר ככה נעלמתי ככל שידעתי יותר מדי כך לא רציתי לדעת ככל שהייתי צריכה את החופש כך לא יכולתי לקבלו. שני הורים פרודים גידלו ילדה מחולקת בתוך עצמה שני הורים שאני לא מכירה, אחד מהם חי איתה אך עם האימרה "אני פתחתי דף חדש בחיים גם אותכם מחקתי מהדף הקודם" וההורה השני המוטרד מעבודתו ומהיכולת לספק לנו כל מה שליבנו חפץ. ואני פה בין שני בתים לא משתייכת לאף אחד מהם לא יודעת למי אני רוצה להידמות לא יודעת למי אני יותר דומה כי אותם אני בכלל לא מכירה. שאלה לי אליכם,למי הייתם רוצים להידמות לאוו דווקא מההורים מי הוא הדמות מודל/חיקוי שלכם!?

CaSsIe

New member
תשובה...

אבא שלי הוא המודל לחיקוי שלי. לא בכל דבר כמובן, אבל לאמא שלי לא הייתי רוצה להדמות.

adam65

New member
אין דמות אחת שהיא מודל מושלם...

המודל שאליו היינו רוצים להדמות מורכב מאוסף של תכונות, מראה, והתנהגויות שחלקם נמצאים אצל אבא, חלק אצל אמא וחלק בכלל אצל דוד או חבר. וזאת, בגלל העובדה הפשוטה, שאף אחד אינו מושלם (גם לא ההורים שלנו...), ואנחנו מאוד רוצים כן להיות מושלמים.

גלי®

New member
אהבתי ! רק שהייתי משנה את המשפט:

"שאף אחד אינו מושלם (גם לא ההורים שלנו...)" ל"שאף אחד אינו מושלם (במיוחד לא ההורים שלנו...)"

moon light boy

New member
המודל שלי לחיקוי הוא--

אבא שלי האחד והיחיד.... אני גם ממש דומה לו גם במראה וגם בהתנהגות... וזה דבר טוב להיות דומה לו, הוא בן אדם חזק..שעבר דברים לא קלים.. ...רון...

smiling moon

New member
מודל לחיקוי זה לא הגדרה נכון בשבילי

אני מאוד דומה לאבא שלי ולסבתא שלי, אבא שלי בהחלט מהווה דוגמא כלשהי לחיקוי, העובדה שהוא אף פעם לא בבית מפריעה קצת אבל שטיות, באופן כללי אי נמנסה לא לחקת יותר מדי מאחד מההורים שלי. העודה שאני גרה בשני בתים שונים לגמרי מכל בחינה אפשרית נותנת לי את הזכות לבחון דברים ולקת לעצמי את הדברים שיותר מתאימים לי. שאינ חושת על זה עכשיו המודל לחיקוי שלי מבחינה זוגית יהיו כנראה אבא שלי ואישתו, אינ מאחלת לי שיהיה לי קשר כמו שלהם יש. בהלחט יותר דומה למשפחה של אבא ( וטוב שכך ). תהנו
smiling moon

למעלה