מחול הדרקונים

• פותח הנושא Hodor
  • פורסם בתאריך

Hodor

New member
מחול הדרקונים

שמעתי איפשהו, שהספר האחרון בסדרה יקרא "מחול הדרקונים". ב"משחקי הכס" נראה לי שבנספח, היה כתוב על מחול הדרקונים. מחול הדרקונים היה קרב של אח ואחות מבית טארגאריין, שנלחמו אחד נגד השנייה (או אחת נגד השני) על הכס. אין לי את "משחקי הכס", ככה שאני לא יכול להביא ציטוט מדוייק. אתם חושבים ש"מחול הדרקונים" נקרא כך משום שיהיה איזשהו קרב בין בני טארגאריין? או שתהיה שם המלחמה של האור נגד החושך? משהו אחר?

אני חושב..

שהכוונה שהאח והאחות ילחמו... ישנה תאוריה שאני מאמין שהיא נכונה..שג'ון הוא בעצם משושלת הדרקונים.. אז אני מאמין שדאניז תילחם בג'ון בספר האחרון... זה מה שאני חושב..

mysterious V

New member
וואו. יכול להיות

הרי לא יודעים בעצם מי היא אימו של ג'ון. אבל האם יש מצב שנד שכב עם מישהי שהיא טאראגריינית? פשוט עם?

Ergil

New member
התאוריה אומרת

שג'ון הוא הבן של ליאנה סטארק וראיגר טרגריין.

Envinyatar

New member
../images/Emo45.gif

כל הסימנים מצביעים על כך שנד לא בגד בקייטלין, אלא פשוט הסתיר את בנו של ראיגר מפני רוברט. זה גם מסביר את עומק הסלידה והרתיעה שלו מהרג ילדים, כולל ובעיקר בני טאראגריין, ואת עומק התעוב שחש כלפי בית לאניסטר בגלל אותו עניין (נכון שהוא אדם מוסרי באופן כללי, אבל יש כאן מעבר לזה). נ.ב: אני שמח לראות אותך בפורום.

mydas

New member
רק קפצתי לביקור

אני בטח לא אהיה כאן בקביעות, למרות שאני מקווה שכן.

Envinyatar

New member
ודאינריז מתעבת את בית סטארק

סטארק ולאניסטר מכונים בפיה "כלביו של החמס" - מה שיכול לתרום לתאוריה, ביחוד אם הבלתי צפוי יקרה, וג'ון אכן ימצא עצמו עומד בראש בית סטארק. ולתוספת: אם יתברר שראיגר וליאנה ערכו טקס נישואין כלשהו - אז התוצאה היא שג'ון גם איננו ממזר.

Ergil

New member
אני בספק

דאינריז גם חשבה שאריס היה מלך נהדר. אני דיי בטוח שעד שהיא תחזור לווסטרוז בארטי כבר יטפל באשליות שלה. בכל מקרה קשה לי להאמין שהיא תפתח במלחמה נגד בית סטארק, או מה שנשאר ממנו. נד מת, והיא בטח לא מאמינה ב"אבות אכלו בוסר ושיני הילדים תקהינה". היא אמורה להיות התגלמות הטוב והכל.

Envinyatar

New member
היא אמורה

אבל לפעמים גם היא מתנהגת כמו בת טפש-עשרה מעצבנת.

אני מאמין שהיא תרצה שליטה מוחלטת..

והיא לא תהסס להרוג את אלו שיפריעו לה.. הרי תזכרו..כל חייה היא ברחה בגלל אותם אנשים... בגלל אותם משפחות.. הם הרגו את כל קרובי המשפחה שלה מלבד אחיה המתעלל.. שגם מצא את מותו.. היא מאוד נחמדה וטובה לאלו שעוזרים לה.. אבל מתי ראינו אותה ממש עצבנית.. אבל ממש? :)

DIDGIN

New member
המממממ

אולי זה יהיה קרב בין הדרקונים שסטאניס יעיר מדרגונסטון לבין אלו של דאני, או שיורון ישתלט על חלק מהם. או אולי אין מלחמה בין דרקונים אלא הם פשוט מגיעים לווסטרוז בספר ההוא (ואגב, לספר קוראים ריקוד עם דרקונים, ולא ריקוד הדרקונים כמו השם של המלחמה)

Gregor Power

New member
יא, אני מסכים

זה... "A Dance with Dragons". וזה לא הספר האחרון. למעשה, זה היה אמור להיות הספר הרביעי. בכל מקרה, קשה לי להגיד מה יקרה שם. אני לא חושב שתהיה מלחמה בין ג'ון לדאני. בקושי יודעים מה קורה במשתה, אז אני לא מבין מאיפה הראייה קדימה הזאת.

"היה אמור להיות"

אבל מרטין ראה שאחרי סופת החרבות הוא לא יוכל לסיים את הסיפור בספר רביעי, אלא שישי. מה גם, שכעת הוא לא בטוח לגמרי לגבי הספר השישי, הוא חושב שיכול להיות שהסדרה תגמר בחמישי, שכן, הוא כיסה הרבה מאוד סיפור במשתה לעורבים, ככה שהוא כבר חושב שהוא כיסה מספיק בשביל שני ספרים. אבל את זה נראה. סביר להניח שהכוונה היא לדרקונים מילולית, אלא לבני הדרקון, טראגאריין. עוד סביר לדעתי להניח, שאיכשהו יובס בית לאניסטר, על ידי מי אני לא יודע, יכול מאוד להיות שבני הדרום יכנסו בלאניסטר, או אפילו דאני, שלפי דעתי, עלולה לנחות דווקא בדורן, ולעלות צפונה, דרך לאניסטר. זו דעתי לפחות.

מחול הדרקונים זה..

מלחמה שהתנהלה בין ראינירה לבין אאיגון השני... ראינירה הבוגרת ממנו בשנה ערערה על זכותו למלוכה. שנייהם מתו בקרב..שכונה בפי הזמרים "מחול הדרקונים".. מידע מדויק על מחול הדרקונים מהנספחים של משחקי הכס..

מחול הדרקונים

שלושה ראשים לדרקון והדמעות יישפכו כמים שלוש פעמים על מות הילדים על התמימות שהושחתה ועל התקווה שטבעה בדם

למעלה