מחזה לא מלבב

מחזה לא מלבב

היי טסתי לי בנחת במוסטנג מעל אילת, רודף אחרי מוני שעושה הקפות, כאשר הכנף השמאלית התנגשה באותו מוני. משום מה, לו לא קרה כלום, אבל ממגדל הפיקוח, זה בהחלט נראה שלי קרה משהו. נו, מזל שזה פלייט סימולטור. עמרי אריאב

ofirgaon

New member
קנית? או שהורדת?

כי ניסיתי להוריד ולא ממש מצאתי מאיפה

JuveFan

New member
לא כדאי להוריד

יש משחקים שכן כדאי להוריד, אבל את הפלייט סימולטור 2002 בהחלט כדאי לקנות! טיפה יקר, אבל שווה כל אגורה. אתה בחיים לא יכול לדעת מה אתה מוריד ואם יש בזה את כל התוספות. חוץ מזה, הצורה של האריזה וכל מה שבפנים ממש מעורר תאבון.

המטוס הוא

North American Mustang P51 את המשחק קניתי בכספי. איך הגעתי לשם? קבעתי נקודת התחלה ברחבת תעופה כללי בשדה אילת. הסעתי למסלול 3, וטסתי מסביב. שם אין צורך להגיש מרשה כל שהוא. ב"ישראל" הוירטואלית מותר VFR ללא פיקוח.

roee17

New member
בחירת מטוס ושדה תעופה תחלתי

בפלייט סימולטור עך מנת להגיע אל שדה התעופה אילת עליך לגשת לתפריט שקיים למעלה במסך וללחוץ על WORLD לאחר מכן ללחוץ על GO TO AIRPORT לאחר מכן נפתח לך חלון אשר מראה לך את כל השדות הקיימים בעולם המחולקים לך לפי קטגוריות שונות כמו ארץ עיר יבשה וכו´...תבחר מזרח תיכון ישראל ותחפש את שדה התעופה אילת (באנגלית כמובן). אתה יכול לבחור אם תתחיל את המשחק ישירות על המסלול או בחניה. בכדי לבחור מטוס עליך לגשת לתפריט ולבחור AIRCRAFT ואז יפתח לך חלון ובו תבחר את SELECT AIRCRAFT ואז יפתח לך חלון שבו אתה תראה את תצוגת כל המטוסים הקיימים במשחק. לבחירה של מטוס עליך לחפש אותו מבין הקטגוריות עד שתגיע למטוס הרצוי ולחץ על בחירה. זהו...אם יש עוד שאלות אשמח לעזור. רועי קרוננפלד.

איך בוחרים זה אפור .

שלום , אצלי התפריט( word) מופיע באפור (אי אפשר לבחור ) למה ? האם צריך להגיע לתפריט זה מתפריט מסויים ? תודה פיני

אצלי התפריט( word) מופיע באפור למה

שלום , אצלי התפריט( word) מופיע באפור (אי אפשר לבחור ) למה ? האם צריך להגיע לתפריט זה מתפריט מסויים ? תודה פיני

roee17

New member
פתרון לבעיות התפריט האפור

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר...כשאתה לאחר היתרסקות או באמצע טעינה של משהו תוך כדי המשחק התפריט יראה בצבע אפור כי לא בעצם הוא מונע גישה אליו בזמן טעינה או חשיבה של המשחק כדי שתיהיה לךגישה לתפריט תתחיל את המשחק חכה שהוא יטען ותראה את המטוס כבר על המסלול ואז תלחץ על כפתור ALT במקלדת ויפתח לך התפריט לשרותך. אם הבעיה מיתמשכת אני מציע לך להסיר נכון את פלייט סימולטור ולהתקין אותו שוב ואז לנסות לראות אם יסתדרו דברים. תודה. רועי קרוננפלד.

אם מדברים כבר על סימולטורים

מישהו יכול להביא כאן תמונה ויזואלית איך רואים מתוך התא בFS2002 במה הוא יותר טוב מהוורסיה הקודמת. אותי מעניינת בעיקר הגרפיקה. ובטח לא צריך נועל גלגלים?

למעלה