מחזה מזעזע שנגלה לעיני היום

מחזה מזעזע שנגלה לעיני היום ../images/Emo5.gif

היום הסתובבתי לי במושב נהלל (אל תשאלו) ופאום נגלה לעיני מחזה מזעזע ביותר, שלצערי בתור מושבניקית אני "זוכה" לראות די הרבה. בשעת צהריים, השעה הכי חמה של היום, עמדה לה משאית (רק החלק של המטען למען האמת) ובתוכה כלובים רבים בהם כלואים תרנגולי הודו הממתינים לשחיטה. כמובן שמיד ניסיתי להבין איך פותחים את הכלובים האלו...פשוט נוראי. מן הסתם לא הצלחתי לפתוח אותם, כנראה מנגנון הפתיחה מתוחכם מידי עבורי..
בכל מקרה הדבר נוראי הוא שתרנגולי ההודו וכל העופות בכלל, רגישים מאוד (מאוד) לתנאי חום, שהייה ממושכת בתנאי חום מכבידים עלולה לגרום למותם. מה שגם בכל כלוב היו דחוסים המון תרנגולים, הרבה יותר ממה שהכלוב אמור להכיל לפי דעתי. כך יוצא שרבים מהם מתים עוד זמן רב לפני השחיטה, מה שלא מאפשר שחיטה כשרה. צריך לעשות משהו, התעללות כזו לא מתקבלת על הדעת וזה חמור מאוד לפי דעתי, אין שום סיבה בעולם להתעלל ככה בבע"ח ועוד לפני ששוחטים אותם (שזה בכלל....). זה כל כך הכעיס אותי, צריך לעשות משהו, אוף אני שונאת אנשים...
רותחת מזעם

vegi force 1980

New member
../images/Emo7.gif לצערי מחזה מוכר מאוד

כשנתיים עבדתי במוסך שצמוד אליו היה מפעל/משחטת עוף חיפה הריח....המראות....אויי אני נזכר בזה ויש לי צמרמורות לפעמים תרנגולת אחת הייתה מצליחה לברוח אז הייתי לוקח אותה ומשחרר אותה באיזה שדה או מגדל אותה במוסך ונותן לה אוכל ומקום מחסה... ואז היו באים מהמשחטה ולוקחים לי אותה... אוף אני שונא אותםםםםםםםם

avidadon

New member
את לא תתקני את העולם..

אל תנסי לפתוח כלובים, זזה לא יעזור. יצא לך לראות פעם את התרנגולות שמובאות לשחיטה אחרי מנהג "כפרות"? ראית באיזו אכזריות דוחסים אות התרנגולות האומללות לכלובי פלסטיק ירוקים בלי אויר ומים? מה שהכי מרגיז בכל העניין, זה שהדתיים עוד חושבים שהם מכפרים על עוונותיהם בכך שהם שוחטים את התרנגול.

Eclipsed 0

New member
שיכפרו על פשעיהם בעצמם.

זה פשוט כל כך מגעיל אותי, הספישיסיזם הזה שלנו, שאנחנו חושבים שכולם הם צעצועים שלנו. אין פלא שאונס נפוץ כל כך, כשילדים מחונכים לחשוב שיצורים חיים אחרים נולדו כדי לספק אותם.

למעלה