אנה קארנינה וורונסקי
New member
מחזה מזעזע שנגלה לעיני היום ../images/Emo5.gif
היום הסתובבתי לי במושב נהלל (אל תשאלו) ופאום נגלה לעיני מחזה מזעזע ביותר, שלצערי בתור מושבניקית אני "זוכה" לראות די הרבה. בשעת צהריים, השעה הכי חמה של היום, עמדה לה משאית (רק החלק של המטען למען האמת) ובתוכה כלובים רבים בהם כלואים תרנגולי הודו הממתינים לשחיטה. כמובן שמיד ניסיתי להבין איך פותחים את הכלובים האלו...פשוט נוראי. מן הסתם לא הצלחתי לפתוח אותם, כנראה מנגנון הפתיחה מתוחכם מידי עבורי..
בכל מקרה הדבר נוראי הוא שתרנגולי ההודו וכל העופות בכלל, רגישים מאוד (מאוד) לתנאי חום, שהייה ממושכת בתנאי חום מכבידים עלולה לגרום למותם. מה שגם בכל כלוב היו דחוסים המון תרנגולים, הרבה יותר ממה שהכלוב אמור להכיל לפי דעתי. כך יוצא שרבים מהם מתים עוד זמן רב לפני השחיטה, מה שלא מאפשר שחיטה כשרה. צריך לעשות משהו, התעללות כזו לא מתקבלת על הדעת וזה חמור מאוד לפי דעתי, אין שום סיבה בעולם להתעלל ככה בבע"ח ועוד לפני ששוחטים אותם (שזה בכלל....). זה כל כך הכעיס אותי, צריך לעשות משהו, אוף אני שונאת אנשים...
רותחת מזעם
היום הסתובבתי לי במושב נהלל (אל תשאלו) ופאום נגלה לעיני מחזה מזעזע ביותר, שלצערי בתור מושבניקית אני "זוכה" לראות די הרבה. בשעת צהריים, השעה הכי חמה של היום, עמדה לה משאית (רק החלק של המטען למען האמת) ובתוכה כלובים רבים בהם כלואים תרנגולי הודו הממתינים לשחיטה. כמובן שמיד ניסיתי להבין איך פותחים את הכלובים האלו...פשוט נוראי. מן הסתם לא הצלחתי לפתוח אותם, כנראה מנגנון הפתיחה מתוחכם מידי עבורי..