מחזורים אחרי ניתוח לפרסקופיה

the witcher

New member
מחזורים אחרי ניתוח לפרסקופיה

עברתי לפני כמה שבועות ניתוח לפרסקופיה שני ומאז קיבלתי פעמיים כבר מחזור שהיה מסיבי במיוחד. לא זוכרת את זה מהניתוח הקודם. קרה לעוד מישהי? ככה זה אמור להיות? בניתוח הוציאו את כל המוקדים ככה שדברים צריכים היו להסתדר אבל המחזורים ממש קשים, אמנם לא כאבים של אנדו אבל דקירות חזקות מאוד בצדדים ודימום הכי מסיבי שהיה לי איי פעם (זרמים מטורפים). אשמח לעצות.

לואי84

New member
אני קיבלתי מחזור

נראה לי כ-10 ימים אחרי הניתוח ואני מעריכה שהוא היה בין הכואבים ביותר שהיו לי אי פעם...וגם עם דימום חזק. נראה לי שזה בגלל שהאזור עצמו מאד רגיש עדיין. אני יודעת שיש כאלה שדיווחו על מחזור קל בהרבה ישר אחרי הניתוח, אז כנראה זה שונה אצל כל אחת
אח"כ המשכתי עם הגלולות אז לא רקיבלתי הרבה זמן ואחרי תקופה כן יצא לי לקבל לפעמים, היו כאבים אבל אין מה להשוות בכלל מבחינת העוצמה. גם הדימום היה הרבה פחות (אבל זה כנראה בגלל הגלולות).
האם את לא לוקחת גלולות אחרי הניתוח? זה חשוב כדי לשמור על מה שעשו בניתוח.
אם הדימום נראה לך לא סביר, כדאי להתייעץ עם הרופא המנתח.

תרגישי טוב

the witcher

New member
תודה על התגובה!

אני לא על גלולות כרגע כי אנחנו בטיפולים...
קיבלתי כבר 2 מחזורים מאז הניתוח והדימום היה חזק בצורה ממאוד לא סבירה. בפעם הראשונה זה היה ממש כמה ימים לאחר הניתוח אז הלכתי למיון ואמרו שזה קורה לפעמים... בפעם השניה לא ניגשתי למיון ובעיקר התבאסתי כי זה היה אפילו יותר גרוע מהכאבים..... אשאל את הרופא במעקב הבא שלי על זה שוב

לואי84

New member
קודם כל בהצלחה רבה

כמה זמן אחרי הניתוח התחלת טיפולים? אני מקווה מאד את מטופלת אצל מישהו שמבין באנדו' ונותן לך טיפולים בהתאם.
אומרים שהחלמה מלאה של הגוף מהניתוח לוקחת עד 3 חודשים אז ייתכן שפשוט צריך זמן עד שתרגישי שיפור.

the witcher

New member
את הטיפולים התחלתי לפני הניתוח

עכשיו אחרי הניתוח אמשיך. מטופלת במאיר..... מקווה שאחרי 3 חודשים הדימומים יפחתו כי כמה שהכאבים לפני הניתוח היו נוראיים עם הדימומים החזקים האלו אני לא יכולה לצאת מהבית....

aa02

New member
גלולות וטיפולים

אומנם לא יפתור את בעיית הדימומים והמחזור אבל אני ממליצה לך לקחת גלולות בין טיפולים ובכך גם להפחית את כמות המחזורים.
אגב, במאיר רופא בשם ד״ר אמיר וייזר. אני טופלתי אצלו באופן פרטי והוא מדהים ומתייחס (עד כמה שאפשר כמובן) לאנדו׳.
אני מקווה שהדימומים ייחלשו אבל גם טיפולים לפעמים מגבירים את עוצמת הדימום. הורמונים

the witcher

New member
לא ידעתי על האפשרות לקחת גלולות בין טיפולים

אני אדבר על זה עם הרופא שלי. תודה רבה!

למעלה