מחזור אחרי גרידה

מריאלה M

New member
מחזור אחרי גרידה

שלום לכן ראיתי שנשאלה בדף הזה שאלה על המחזור הראשון אחרי גרידה. אצלי היתה גרידה בשבוע 11 וחודש אחר כך הגיע מחזור ראשון שנראה רגיל. עשיתי ביקורת והיתה רירית מאד דקה אבל אמרו שחלל הרחם תקין. עכשיו הגיע המחזור השני והחלטתי להתחיל בו טיפול,אבל היה מחזור מועט ביותר של יום וקצת ועכשיו אני מלאת חרדות שיש בעיה ברירית. זו היתה גרידה שנייה בגלל הריונות שלא התפתחו תקין בשני המקרים. אני גם כך עוד מלאה חששות ממה יקרה הלאה ועכשיו גם המחשבה הטורדנית הזו שמשהו נפגע ברחם. מה אתן אומרות? יש לי פרוטוקטול טיפול מסודר והכל מוכן חוץ מהעובדה שהרופא בחו"ל כמו כל הגניקולוגים השבוע ואין לי כל כך את מי לשאול. סליחה על המגילה הארוכה.

1ויוי

New member
לא ממש יכולה לעזור לך ../images/Emo39.gif

ובכל זאת מקווה בשבילך שלא קרה כלום ושבמהרה תכנסי להריון ארוך שימשך 40 שבועות עד ללידת ילד בריא . אני מבינה היטב את חששותיך כי אני נמצאת באותו המקום
|, אני 4 שבועות אחרי גרידה מחכה למחזור הראשון ואחריו לשני כדי שאוכל בדיוק כמוך לחזור לטיפולים , מלאה בחרדות שאולי בעקבות הגרידה הוא לא יגיע או שהרחם נפגעה ואז לא אוכל להכנס שוב להריון . אנחנו בטיפולים בגלל בעית זרע ועכשו אני מלאת חששות שאולי בעיה חדשה נוספה בעקבות הגרידה (וכבר שמעתי על כך) . בלית ברירה תצטרכי לחכות לשובו של הגניקולוג מהכנס , לו תהיה תשובה יותר טובה . בהצלחה

דנהש

New member
מזדהה עם כל מילה

אני אתמול עברתי הפלה 2 אחרי שני הריונות לא תקינים גם אצלי המחזור הראשון אחרי הגרידה הראשונה היה ממש קצר וזה די הפחיד אותי למרות זאת הצלחתי להכנס פעם נוספת להריון שבסופו נגמר בהפלה, אני מרגישה יותר מודאגת מעצובה מרגישה שאני רוצה לעשות את כל הבדיקות האפשריות למרות שהרופאים לא ממש מתלהבים וטוענים שרק אחרי הפלה 3 מתחילים להתערב האם עברת ברור רפואי כל שהוא, האם את יכולה להמליץ על רופא? לבי אתך!

למעלה