מחזור אחרי 9 ימים

תותי312

New member
מחזור אחרי 9 ימים

הי בנות
אני מתלבטת מה קורה פה.
עשיתי הזרעה- שלישית במספר בתאריך 12.6 . היום הגיע המחזור הארור - כלומר 9 ימים אחרי אם אני לא מחשיבה את היום של ההזרעה עצמה (היא הייתה בערב כלומר הביוץ היה אמור להיות בערב). בטיפולים קודמים התמיכה היחידה היתה אוביטרל והפעם הוסיף לי הרופא קרינון פעם ביום ובכל זאת למרות שלקחתי גם חצי אוביטרל ביום שני האחרון וגם קרינון הח מיום שבת לפני שבוע הגיע המחזור אחרי 9 ימים!!!
למישהי יש רעיון למה זה קורה לי? האם יש דרך לטפל בזה??

ועוד התלבטות הזרעה ראשונה לא הצליחה , הזרעה שנייה גם לא אבל בשנייה גם לא לקחתי את התמיכה כי נדבקתי בCMV ונאלצתי להפסיק לחצי שנה את הניסיונות . כעת חזרנו לנסות היו 2 זקיקים מובילים ולא הצליח . האם לעבור כבר לIVF? מדובר על בעייה הורמונלית שלי (שחלות פוליציסטיות) הזרע תקין אך מעט צמיגי.

anguly

New member
הי תותיה

נשמע שהתמיכה שקיבלת לא הספיקה, יכול להיות שזה בעיה בפרוגסטרון ויכול להיות בעיה בE2 (יותר נדיר אבל קיים).

האם גם בהזרעה הקודמת בה המשכת עם התמיכה, המחזור הגיע מוקדם?
האם באופן רגיל יש לך מחזורים יחסית קצרים? (או שאין לך מחזור בגלל הפוליציסטיות?)

בכל מקרה אם מסתמן שהמחזור יחסית קצר, כדאי לבדוק 7-8 ימים אחרי ההזרעה בבדיקת דם מה רמת הפרוגסטרון והE2, אם אחד מהם צנח זה אומר שיש בעייה של תמיכה.
היתה פה לא מזמן מישהי עם בעיה כזו, שהרופא שלה התעקש לא לעשות את הבדיקה, ואחרי שהעניין חזר על עצמו במחזור האחרון היא הלכה ועשתה על דעת עצמה כשהתחיל הדימום כפי שהצעתי לה, ואכן התגלה שהE2 צנח לאדמה, היא התחילה מיד לבלוע כדורי תמיכה וההריון ניצל ולא מזמן קיבלתי את המכתב הכי מרגש, שנולד תינוק מקסים בזכות התוספת הזו וזה אחרי מספר כשלונות בשל דימום מוקדם.
בהצלחה

תותי312

New member
הי

הי ותודה על התשובה
לגבי ההזרעה הקודמת המחזור הגיע א אחרי 11 יום והייתה רק תמיכה של חצי אוביטרל הפעם הוא הוסיף לי את הקרינון והיה די בטוח שזה יכסה.
מה עוד אפשר לתת אם חצי אוביטרל פלוס קרינון לא עובד?
חשוב לציין שעם בני נכנסתי להריון אחרי הזרעה עם תמיכת קרינון הוא היום בן 5 וחצי אבל גם אז הקרינון ניתן לאחר מחזור הזרעה שבו הווסת הגיעה אחרי 11 יום.
אני ממש מבואסת.
אגב עוד לא הגיע לי ממש המחזור כעת אלא אתמול היו טיפות דם והיום כאבי מחזור (התכווצויות שרירים) בנתיים ללא מחזור.

anguly

New member
לעתים הבעיה היא בE2

מחזור שמגיע 11 ימים אחרי הזרעה זה גבולי בבעייתיות שלו, אבל בכל זאת כדאי לבדוק.
בקשי מהרופא בדיקת דם ל8 ימים אחרי ההזרעה ותבדקי אם יש צניחה ברמות בהשוואה לשיא ביום ההזרעה.

בהצלחה

Butterfly86

New member
היי תותי

אני אחרי 4 הזרעות שכללו 2 הזרעות שלא צלחו,הריון כימי והפלה בשבוע 7. אני גם שוקלת לעבור ל IVF בסבב הנוכחי...

למעלה