מחזור בקבוקים

Red One

New member
מחזור בקבוקים

מישהו יודע היכן והאם בכלל יש בעיר מתקן איסוף לבקבוקי פלסטיק בגטדל של 1.5 ליטר (אני מדגיש - הבקבוקים הגדולים - אלו שאין עליהם החזר כספי). בת"א ורמת גן - יש מן כלובי ענק כאלו ברחובות. האם יש גם בראשון? החלטתי להעביר עתונים כמו גם בקבוקי פלטסיק למחזור. אשמח אם כל מי שקורא את הידיעה הזאת יצטרף למען איכות הסביבה, זאת לא משימה קשה כל כך.

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif

אני מאוד מקפידה למחזר נייר, וגם קרטונים לפעמים (יש בשכונה שלי גם מיכלית לאיסוף קרטונים). אבל בראשון אין מתקן למחזור בקבוקי פלסטיק, אין לי מושג למה...

יש בנס ציונה השכנה ...

את החברה הזאת שעוסקת במחזור הבקבוקים.. לא זוכר מה שמה ... =/ אפשר להזמין בעיקרון מכמות מסוימת של בקבוקים משאית הביתה בחינם שתיקח את הבקבוקים ומקבלים את הפיקדון מהם.. ואם אין את הכמות הדרושה, אז אפשר לאסוף בשקיות זבל ולהביא לעמדה שלהם בנס ציונה.. אני זוכר איך מגיעים בערך....ככה: נוסעים בהרצל בראשון ישר לכיוון נס ציונה. בצומת שמימין הקניותר ומשמאל בנק הפועלים, פונים שמאלה לכיוון מזרח, נוסעים עם הכביש ומתעגלים איתו ושם נכנסים באחד הרחובות.. לא ממש מסובך, אפשר לברר את זה יותר לעומק.

Red One

New member
תודה - אבל

- סימבה - לא קראת את השאלה. שאלתי רק לגבי בקבוקי ה 1.5 ליטר שעליהם אין החזר כספי נכון להיום. זאת שאלה שצריך להפנות לעירית ראשון.

נכון.. אבל הצעתי חלופה..

והכלובים הענקיים האלה קיימים בצורה רבתית ויפה בר"ג .....ובטח בעוד ערים.. אבל בר"ג ניתן לראות זאת בצורה המונית יחסית ויפה

Red One

New member
חלופה?

אני מבקש למחזר בקבוקים גדולים ואתה נותן לי פתרון של בקבוקים קטנים. תודה וסליחה.

למעלה