מחזור בקבוקי פלסטיק

RDXHMX

New member
מחזור בקבוקי פלסטיק

מישהו יודע איפה במודיעין יש מכלים לאיסוף בקבוקי פלסטיק לפי האתר של חברת אביב פלסטיק יש במודיעין 50 כלובים כאלו ! אולי העירייה תוסיף במפות המופיעות באתר שלה גם מיקום הכלובים הללו! אני מחפש במיוחד באיזור השימשוני תודה

תמהוני

New member
חוק הפקדון עכשיו ל-1.5 ליטר ומעלה

כלומר אפשר להחזיר את כל הבקבוקים לסופר ולקבל עליהם פקדון (רק לבדוק קודם שכתוב עליהם "חייב פקדון") לגבי כלובים אני באמת לא יודע על השמשוני יודע שיש במרל"ז ובקאנטרי סנטר. 50 כלובים במודיעין נשמע לי כמו הגזמה פראית.

RDXHMX

New member
החוק לא אושר

למייטב ידיעתי החוק עדיין לא אושר והוא עומד על שולחן הכנסת המפלגות הדתיות מתנגדות מאחר וזה יוסיף עוד כמה אגורות לכל בקבוק והצרכנים הגדולים ביותר הם הדתיים של בקבוקים מעל 1.5 גם המשווקים במיוחד אלא הזולים מאוד מתנגדים מאחר ושוב זה יעלה את מחיר הבקבוק ללא יחס לעלות המקורית שלו השוק של הבקבוקים הזולים הוא לדתיים וערביים מסיבות מובנות והם גם לא טורחים ללכת ולקבל החזר על הבקבוקים והצעקה שלהם מובנת. יחד עם זאת הצעקה של כל היתר צריכה להיות גדולה יותר כי זאת הצעקה של הטבע

תמהוני

New member
במקור הוא לא אושר, עכשיו כן

אין לי כרגע את הלינק... כי יש לנו ממשלה חדשה, בלי ש"ס. עד כמה שאני לא סובל את הממשלה הזאת, למרבה הפלא היא הרבה יותר סביבתית מהקודמת.

prophit

New member
במודיעין יש במרכז קאנטרי.....

ובעיקרון הם נמצאים בתוך החדרי זבל, יש בחגי הנביא, איפה עוד אין לי מושג.....

Neta558

New member
עדיין לא הבנתי למה מחביאים אותם...

גם את פחי המיחזור לבקבוקים וגם לניר. הרי לראות את הפחים הללו ברחבי העיר רק מגביר את המודעות ומעלה את הסיכוי שעוד אנשים ישתמשו בהם, מה ההגיון להחביא אותם?

prophit

New member
היגיון ישראלי...........

למה ציפית
חח, זה מזכיר לי בדיחה- שתי כריות ככה מתחרמנות, פתאום הכרית אומר תלכר - "הבאת קונדום
" אז הכר אומר- למה ציפית
"
הבנתם
גדול, גדול, אין נאי ענק, עוד אחד למזל

yoyo10

New member
אז ככה

יש באמת הרבה כלובי כאלה במודיעין שמשום מה מוחבאים בחדרי זבל לדוגמא ברחוב יצחק רבין ליש בית הספר(ליד החניה של ניצנים) יש גם בקרבת מרכזים מסחרים ובנושא מיחזור בקבוקים הפיקדון על בקבוקים הוא רק על בגבוקי שתיה שגולם קטן מ ליטר וחצי שכך בקבוקים גדולים אני שמה בכלוב ובקבוקים קטנים ופחיות מחזירה בסופר

למעלה