מישהו יודע איפה במודיעין יש מכלים לאיסוף בקבוקי פלסטיק לפי האתר של חברת אביב פלסטיק יש במודיעין 50 כלובים כאלו ! אולי העירייה תוסיף במפות המופיעות באתר שלה גם מיקום הכלובים הללו! אני מחפש במיוחד באיזור השימשוני תודה
כלומר אפשר להחזיר את כל הבקבוקים לסופר ולקבל עליהם פקדון (רק לבדוק קודם שכתוב עליהם "חייב פקדון") לגבי כלובים אני באמת לא יודע על השמשוני יודע שיש במרל"ז ובקאנטרי סנטר. 50 כלובים במודיעין נשמע לי כמו הגזמה פראית.
למייטב ידיעתי החוק עדיין לא אושר והוא עומד על שולחן הכנסת המפלגות הדתיות מתנגדות מאחר וזה יוסיף עוד כמה אגורות לכל בקבוק והצרכנים הגדולים ביותר הם הדתיים של בקבוקים מעל 1.5 גם המשווקים במיוחד אלא הזולים מאוד מתנגדים מאחר ושוב זה יעלה את מחיר הבקבוק ללא יחס לעלות המקורית שלו השוק של הבקבוקים הזולים הוא לדתיים וערביים מסיבות מובנות והם גם לא טורחים ללכת ולקבל החזר על הבקבוקים והצעקה שלהם מובנת. יחד עם זאת הצעקה של כל היתר צריכה להיות גדולה יותר כי זאת הצעקה של הטבע
גם את פחי המיחזור לבקבוקים וגם לניר. הרי לראות את הפחים הללו ברחבי העיר רק מגביר את המודעות ומעלה את הסיכוי שעוד אנשים ישתמשו בהם, מה ההגיון להחביא אותם?
יש באמת הרבה כלובי כאלה במודיעין שמשום מה מוחבאים בחדרי זבל לדוגמא ברחוב יצחק רבין ליש בית הספר(ליד החניה של ניצנים) יש גם בקרבת מרכזים מסחרים ובנושא מיחזור בקבוקים הפיקדון על בקבוקים הוא רק על בגבוקי שתיה שגולם קטן מ ליטר וחצי שכך בקבוקים גדולים אני שמה בכלוב ובקבוקים קטנים ופחיות מחזירה בסופר