מחזור ההימורים מס' 10, ולפני אחרון.

מוצארט

New member
מחזור ההימורים מס' 10, ולפני אחרון.

קודם כל התנצלות. את התוצאות של המחזור הקודם תקבלו רק מחר בערב, כי רק אז יהיה לי זמן פנוי (עוד רגע אני יוצא למשמרת לילה...) אז הנה המשחקים של המחזור הקרוב: 1. מכבי חיפה-הפועל תל אביב 2. מכבי פתח תקוה-בני סכנין 3. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים 4. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א 5. הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב 6. צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת 7. מכבי נתניה-עירוני ניר רמת השרון 8. הפועל ירושלים-הכח מכבי רמת גן 9. הפועל קרית שמונה-הפועל עכו 10. הפועל רמת גן-הפועל מג'דל כרום 11. הפועל הרצליה-מכבי רמת עמידר 12. מכבי עירוני קרית אתא-הפועל אשקלון 13. הפועל אום אל פאחם-הפועל כרמיאל 14. עירוני נס ציונה-הפועל אזור 15. ארסנל-מנצ'סטר יונייטד 16. ארמיניה בילפלד-וולפסבורג מסיבה שאינה ברורה לי, אין את המשחק של ב"ש בטופס. המשחק שתצטרכו לנחש בו תוצאה נכונה הוא משחק מס' 1: מכבי חיפה-הפועל תל אביב בהצלחה!

iT DiS

New member
סיפתח...

1. מכבי חיפה-הפועל תל אביב -1(הלוואי!!) 2-1 לחיפה 2. מכבי פתח תקוה-בני סכנין - 1(הלוואי! אינשאללה) 3. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים -X 4. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א -2 5. הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב -X 6. צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת -X 7. מכבי נתניה-עירוני ניר רמת השרון -X 8. הפועל ירושלים-הכח מכבי רמת גן -1 9. הפועל קרית שמונה-הפועל עכו -2 10. הפועל רמת גן-הפועל מג'דל כרום -X 11. הפועל הרצליה-מכבי רמת עמידר -2 12. מכבי עירוני קרית אתא-הפועל אשקלון -2 13. הפועל אום אל פאחם-הפועל כרמיאל -X 14. עירוני נס ציונה-הפועל אזור -2 15. ארסנל-מנצ'סטר יונייטד -2 16. ארמיניה בילפלד-וולפסבורג-X

עכשיו אני

1. מכבי חיפה-הפועל תל אביב 1 בעזרת השם 2. מכבי פתח תקוה-בני סכנין 1 העזרת השם 3. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים 2 4. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"אX 5. הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב 1 6. צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת X 7. מכבי נתניה-עירוני ניר רמת השרון1 8. הפועל ירושלים-הכח מכבי רמת גן X 9. הפועל קרית שמונה-הפועל עכו 2 10. הפועל רמת גן-הפועל מג'דל כרום2 11. הפועל הרצליה-מכבי רמת עמידר 1 12. מכבי עירוני קרית אתא-הפועל אשקלון2 13. הפועל אום אל פאחם-הפועל כרמיאל X 14. עירוני נס ציונה-הפועל אזור X 15. ארסנל-מנצ'סטר יונייטד 2 16. ארמיניה בילפלד-וולפסבורג1

the red king

New member
תצאו מהאשליה הזאת כבר!!!

הפועל ת"א כבר עם 36 נ'ק וכבר אין כמעט סיכוי שהיא תרד! חוץ-מזה למה לכתוב הלוואי גם ליד המשחק של הפועל ת"א וגם של סכנין? חשבתי שאתה/ם רוצה/ים שב"ש לא תרד אז עכשיו פתאום אתם רוצים גם להית מקום 9 פתאום???!!! לא לדאוג - הערבים יירדו אמן! the red king

iT DiS

New member
תיקון משחק מס-16...

הפועל חיפה-הפועל באר-שבע- 2 ואפילו יהיה לדעתי 3-0

the red king

New member
אני כבר יודע שיש לי רק נ'ק אחת בגלל

שפיספסתי 13 משחקים בפעם הקודמת (בגלל נסיעתי לאילת). אם היו לי את האחוזים שהיו לי ב"טופס" מלא היו יוצאים לי 6 ניחושים כרגיל... אני מנחש גם את התוצאה של ב"ש וגם של הפועל ת"א בגלל שלא ברור לי מה צריך לנחש אחרי השינוי של ה"טופס". 1.) מכבי חיפה - הפועל ת"א 2 אמן 1:0 (למרות שנראה לי שזה יהיה לצד השני - אחרי כל ההבטחות שלהם שהם לא שיחקו חלש בכוונה אני חושב שהם ירצו להוכיח את זה, נקווה שגם הפעם המשחק היה למכירה...) 2.) מכבי פ"ת - בני סכנין 1 3.) מ.ס אשדוד - בית"ר י-ם 2 4.) הפועל נ"ע - בני יהודה x 5.) הפועל פ"ת - מכבי ת"א x 6.) צפרירים חולון - מכבי א"נ 1 7.) מכבי נתניה - עירוני ניר רמ"הש 1 8.) הפועל י-ם - הכח ר"ג 1 9.) הפועל ק"ש - הפועל עכו 2 אני רוצה להאמין... 10.) הפועל ר"ג - הפועל מג'דל כרום 2 11.) הפועל הרצליה - מכבי ר"ע 2 12.) מכבי עירוני ק"א - הפועל אשקלון x 13.) הפועל אום אל פאחם - הפועל כרמיאל 2 נו באמת, לא הגזמנו קצת - אום אל פאחם?!?! 14.) עירוני נ"צ - הפועל אזור 1 מה זה המשחק הזה? ליגה ש'? 15.) ארסנל - מנצ'סטר יונייטד 1 סופסוף שמו משחק של ארסנל! 16.) הפועל חיפה - הפועל ב"ש 2 1:0 (יכול להיות גם 2:0) נקווה שהם לא ישוו. the red king

blueman1

New member
תורי

1. מכבי חיפה-הפועל תל אביב 1 2-0 לחיפה 2. מכבי פתח תקוה-בני סכנין 1 3. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים 2 4. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א 1 5. הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב X 6. צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת 1 7. מכבי נתניה-עירוני ניר רמת השרון 1 8. הפועל ירושלים-הכח מכבי רמת גן 1 9. הפועל קרית שמונה-הפועל עכו 2 10. הפועל רמת גן-הפועל מג'דל כרום X 11. הפועל הרצליה-מכבי רמת עמידר 1 12. מכבי עירוני קרית אתא-הפועל אשקלון 2 13. הפועל אום אל פאחם-הפועל כרמיאל 2 14. עירוני נס ציונה-הפועל אזור 1 15. ארסנל-מנצ'סטר יונייטד X 16. ארמיניה בילפלד-וולפסבורג X

מוצארט

New member
נהמר

1. מכבי חיפה-הפועל תל אביב - 1 2:1 2. מכבי פתח תקוה-בני סכנין - 1 3. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים - X 4. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א - X 5. הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב - 1 6. צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת - 2 7. מכבי נתניה-עירוני ניר רמת השרון - 1 8. הפועל ירושלים-הכח מכבי רמת גן - 1 9. הפועל קרית שמונה-הפועל עכו - 2 10. הפועל רמת גן-הפועל מג'דל כרום - X 11. הפועל הרצליה-מכבי רמת עמידר - X 12. מכבי עירוני קרית אתא-הפועל אשקלון - 2 13. הפועל אום אל פאחם-הפועל כרמיאל - 1 14. עירוני נס ציונה-הפועל אזור - 1 15. ארסנל-מנצ'סטר יונייטד - 1 16. והפועל ב"ש תנצח

henry987

New member
תורי

1) מכבי חיפה-הפועל ת"א-1 1-0 למכבי 2) מכבי פ"ת-בני סכנין-1 3) מ.ס אשדוד-בית"ר ירושלים-X 4) נצרת עילית-בני יהודה-X 5) הפועל פ"ת-מכבי ת"א-1 6) צפרירים חולון-אחי נצרת-2 7)מכבי נתניה-ניר רמה"ש-1 8) הפועל ירושלים-הכח ר"ג-2 9) קרית שמונה-הפועל עכו-2 10) הפועל ר"ג-מג'דל כרום-X 11) הפועל הרצליה-רמת עמידר-1 12)קרית אתא-הפועל אשקלון-1 13) אום אל פאחם-כרמיאל-2 14) נס ציונה-הפועל אזור-1 15) ארסנל-מנצ'סטר יונייטד-2 16) הפועל חיפה-הפועל ב"ש-2

zuli4

New member
בא לכם להגיד לי על מה מהמרים תוצאה

נכונה????............

RED OR DEAD BS

New member
ההימור שלי

1. מכבי חיפה-הפועל תל אביב =נקווה 3-1 לחיפה 2. מכבי פתח תקוה-בני סכנין=1 אמן 3. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים =2 4. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א =X 5. הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב =1 6. צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת =2 7. מכבי נתניה-עירוני ניר רמת השרון =X 8. הפועל ירושלים-הכח מכבי רמת גן =1 9. הפועל קרית שמונה-הפועל עכו =2 10. הפועל רמת גן-הפועל מג'דל כרום =2 11. הפועל הרצליה-מכבי רמת עמידר =2 12. מכבי עירוני קרית אתא-הפועל אשקלון=2 13. הפועל אום אל פאחם-הפועל כרמיאל =2 14. עירוני נס ציונה-הפועל אזור =1 15. ארסנל-מנצ'סטר יונייטד =1 16. ארמיניה בילפלד-וולפסבורג =X בכוונה לא הימרתי על המשחק של הפועל והישארתי את הטופס כמו שהוא, עדיף לא להמר על התוצאה של ב"ש, מחשש לעין הרע.

D a n n y b o y

New member
הרי הניחוש הנכון בטוטו (כן... בטח)

1. מכבי חיפה-הפועל תל אביב-1 3:0 למכבי 2. מכבי פתח תקוה-בני סכנין-1 3. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים-2 4. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א-2 5. הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב-X 6. צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת-1 7. מכבי נתניה-עירוני ניר רמת השרון-1 8. הפועל ירושלים-הכח מכבי רמת גן-1 9. הפועל קרית שמונה-הפועל עכו-1 10. הפועל רמת גן-הפועל מג'דל כרום-X 11. הפועל הרצליה-מכבי רמת עמידר-1 12. מכבי עירוני קרית אתא-הפועל אשקלון-1 13. הפועל אום אל פאחם-הפועל כרמיאל-2 14. עירוני נס ציונה-הפועל אזור-X 15. ארסנל-מנצ'סטר יונייטד-X 16. ארמיניה בילפלד-וולפסבורג-2

למעלה