מחזור 1 אחרי גרידה-תיאור גרפי

מחזור 1 אחרי גרידה-תיאור גרפי

אז סוף סוף קבלתי, בדיוק שבועיים אחרי הביוץ הראשון שזיהיתי מהגרידה וכמובן מנענו.

בביקורת שבועיים אחרי הגרידה (שבוע 16) נאמר לי שיש שארית.
ללא זרימות. הדימום עצמו כבד יחסית לעצמי. אבל בטח רגיל לפי תיאורים של נשים אחרות.
מה שרציתי לשאול, שוב אזהרת תיאור פלסטי, על הפד הראשון היתה חתיכה די ממשית.... לא כריש דם.
חתיכה בגודל שתואם למה שאמרו שהשארית שלי, בערך ס״מ, החתיכה הזאת לא היתה נתנת לפירוק כמו כריש דם, היא היתה אפורה ורודה והרגישה בשרנית.... למישהי יש ניסיון עם שאריות יוצאות? זאת היתה השארית הארורה?

כנראה שאני לא ממש מבינה מה זה שארית.... אני מבינה שזאת כנראה מילה מכובסת לדבר נורא ואיום.... קצת מפחדת לשאול.

מנסה להרגיע
גם ההודעה שלי מכילה תיאור גרפי

אזהרת תיאורים גרפיים קשים

מי שלא מעוניינת לקרוא, מוזמנת לסגור את ההודעה.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
שאריות יכולות להיות גם בהריון שבו התפתח שק הריון ריק ללא עובר, כך שזו לא בהכרח מילה מכובסת למשהו מזעזע.
למיטב ידיעתי רקמות חיות שלא מקבלות חמצן (כלומר ללא זרימת דם פעילה מהעורקים) לא נשארות ורודות, אלא מתכהות. אני לא חושבת שיש סיכוי שמה שראית זה מה שאת מפחדת ממנו.

ב-3 ההפלות שבהן היו לי שאריות הן לא יצאו בכוחות עצמן ותמיד נזקקתי לפרוצדורה נוספת, אבל יש לי נסיון עם ציטוטק וגם עם קרישי דם שנותרו אחרי גרידה.
בהפלה שבה נותרו קרישי דם אחרי שכבר הוציאו את השארית, נאמר לי שיש קריש דם בגודל של 2-3 ס"מ ועוד כמה קטנים יותר. אני לא זוכרת את הצבע או המרקם של קריש הדם ההוא, אבל בהחלט הרגשתי אותו בדרכו החוצה וזיהיתי אותו על התחבושת.
בהפלת הציטוטק האחרונה שלי יצאו כל כך הרבה גושים וחתיכות ובקצב כל כך מהיר, שלא יכולתי לזהות איזה מהם הוא שק ההריון.

הלוואי שמה שראית זו השארית. הלוואי שבזה הסתיימה ההפלה שלך.
מתי הביקורת הבאה שלך?

למעלה