מחזור

אנבל22

New member
מחזור

אני צריכה עזרה
כבר שבוע ימים אני מרגישה כאילו אמורה לקבל מחזור וזה אכן התאריך שלי יש לי מין כאבי בטן תחתונה קטנים שבאים והולכים
אתמול בערב זה יתחזק וניראה שקבלתי מין הפרשה חומה כזו וזה עבר!! היום אני לא במחזור אני כבר רוצה לקבל ושזה יסתיים!!! איך מזרזים את המצב?

0 אור 0

New member
מחזור

מחזור הוא אחד הדברים שהכי קשה (ואולי לא צריך) לשלוט בו,
ישנם תרגילי יוגה וצ'י קונג שיכולים לשחרר כדי שגיע - הכי פשוט שאני כרגע חושבת עליו , זה לעמוד עם ברכיים משוחררות (כפופות מעט וקפציות) להרים מעט את העקבים ולנחות עליהם כך שהגוף רוטט כולו. זה לא צריך להרגיש כמו מכה, אלא משהו עדין שמרטיט את כל האיברים.
לא למיידי של היום כדאי מאד לעשות סדרת טיפולי רפלקסולוגיה לאיזון המערכת ההורמונלית, עם טיפול חיזוק פעם בחצי שנה - יכול לחסוך הרבה צרות בעתיד
&nbsp
&nbsp

yoelnd

New member
תשובה

היי
מכמה משפטים שכתבת דווקא הייתי בודק את האלמנט הרגשי שבעניין ויש אולי להניח שבמשך שנים זה סבל עבורך.
לא ציינת אם ילדת וכמה ילדים שיכול לתת תמונה אחרת לגמרי.
לפני כל התערבות כלשהי הייתי מציע לעשות חושבים בכמה רמות ואולי עדיך אם איש מקצוע שעובד בכמה שיטות טיפוליות ולבחון כל דרך ושילובים.....

בהצלחה!

יעל ND

New member
אולי את בעז"ה בהריון?

ואם לא - לא צריך "לזרז", אבל אם המצב נמשך הרבה זמן בצורה כזאת, ולא מתפתח, ואם זה חוזר על עצמו גם בחודש הבא - כדאי לבדוק מה הסיבה ולטפל בה, כי זה אכן לא תקין.

למעלה