מחזור...

רוזנה

New member
מחזור...

מכירות, כשאתן במחזור, בא לכן לאכול 3 חפיסות שוקולד, 4 משולשי פיצה זיתים, 2 שקיות במבה ועוד טבילות עסיסיות בכמה עוגות גבינה...?! אז זהו... אני בימים האלו, והכי מתסכל זה שאי אפשר ללכת לבריכה, ולנסות להוריד מהתחושה השומנית הזאת (אני נגד שילוב של מצבי צבירה נוזליים שונים...) טוב, בקיצור... לכל מי שעושה דיאטה ועוברת את הימים הקשים האלה בהצלחה - ראויה להערצה מוחלטת!!!!!!!!! ממש פטישות!

מכירה את זה ועוד איך... בלעעעעע!

אבל שורדים את זה, אין ברירה...
בהצלחה לכולנו!!! :) עדי

SHANI_1_5

New member
רונזה מתוקה..../images/Emo9.gif

כל כך מוכר...כשאני במחזור בא לי לטרוף את המקרר....!!! ורוב הזמן אני כבר משתמשת בזה בתור תירוץ לזלול...כי זה כיף..
אז חמודה שלי..את לא לבד!!! כולן מכירות את זה.. לכולן קשה... אבל אין מה לעשות... צריך להתגבר על היצר הזה לטרוף!!
אז מה את אומרת...שנעשה ככה.. פעם הבאה, במקום שאת הולכת למקרר.. תבואי לכאן ותפרקי בהודעה או שתיים את כל התיסכולים שלך! תאמיני לי זה ממש עוזר!!! אבל בינתיים חמודה.. תהיי חזקה! זה סתם מחזור שעובר ובא..לא שווה את זה! אני כאן לשמור עלייך!! ואת תשמרי על עצמך גם כמובן.. אוהבת ומאמינה ותומכת מאוד מאוד שני

פורומית

New member
מוכר לכולנו....

אני לא מזמן עברתי את זה, ויחסית בשלום, בזכות הפורום פה והאנשים הנחמדים שעודדו אותי במיוחד עדי (את רואה?) לא כולן סובלות מזה, אצל כל אחת הגוף מגיב אחרת בזמן המחזור, אבל תופעת הזלילה היא אחת המוכרות ביותר, אני טוענת שיש לזה גם הרבה קטע פסיכולוגי, שאנחנו מרשות לעצמינו יותר ממה שזה באמת:) אבל לא נורא, זה עובר, זה רק פעם בחודש
בהצלחה, פורומית.

זה עובר, אל תדאגו!!!!!!

פשוט תהיו חזקות ו... אל תרימו ידיים!!! ואתן יודעות מה? גם אם ***כן*** תרימו ידיים, אז לא נורא!!!!!!! קורה... כולנו בני אדם, לא? אל תהיו קשות מדי עם עצמכן, גם ככה הטבע עשה לנו קשה, אז מדי פעם מותר לנו לפנק את עצמנו, לא?
בתנאי, כמובן, שזה לא יותר מדי... אבל זה עובר, אל דאגה!!! תחזיקו מעמד!!!!!
עדי

פורומית

New member
כל הכבוד!

החלטה נבונה! את יודעת מה אני עושה? אני פשוט לא הולכת לסרט <ח ח ח ח ח ח ח ח ח>

פורומית

New member
תגובה לא במקום, לא נורא

בדיוק היום אמרתי שכולנו בני אדם, אז כנראה שגם אני
התגובה הזאת היא על הפופקורן שעדי החליטה לא לקנות היום בסרט...

כל הכבוד לי על הפופקורן... ../images/Emo8.gif

גאה בעצמי... חחח...
ארינה, תודי שגם הסמיילי הזה חמוד!!! אמנם לא יותר מהחננה המקסים שלנו, אבל גם הוא חמוד ביותר... לא?
ועוד מיליון סמיילים מתוקים כאלה... :) עדי

ארינה

New member
בהחלט הוא חמוד יקירה

אבל החננה יותר חמוד. ותראי איזו מקסימה אני שאני קוראת הודעות שלא ממוענות לי. נכון? LOVE YOU ALL....

למעלה