מחזיק אותך ..

danistar

New member
מחזיק אותך ..

מחזיק אותך בין ידי כאילו החזרת את עלומי עוצם את עיני לריחך אני מתאחד עם נפשך קחי אותי בין זרועותייך גלי לי את צפונותייך איך אפשר לתאר בכלל שאני מרגיש כמו עולל ממשש את טעם גופך נדהם מהקלות של יופייך לא רוצה לחשוב יותר רק במצב הזה להישאר

טאKילה

New member
../images/Emo48.gifאחוז אותי..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

הדק ידייך סביב מותני חבק אותי אליך חזק אחוז אותי בזרועותך חבק אל תפסיק אתה עושה לי תחושה מיוחדת כבוש אותי ברוך ורגש אני מרגישה מטורפת אתה ממיס ומציף את ליבי כגוש הפכפך מפרפר בתוכי בכי פורץ מן הבטן ומכניע חבק אותי חבק חזק חבק אותי בטוב וברע אתה לי ואני לך אהבה.

danistar

New member
לא רוצה להרפות

לא רוצה להרפות אין על מה לחפות מכור לריח גופך לטעם נשימות אפך לוקח אותך לתוכי עטופה בנבחי רוחי עמוק לתוך הלב את אהבתך שואב כמו סוכר במים צועק אל השמיים שלא יגמר לעולם אותו רגע מושלם

טאKילה

New member
../images/Emo48.gifבוא אלי..../images/Emo20.gif

בוא נשכב לחי על לחי צמודים דבוקים ולחוצים בשר בבשר מעורסלים רוך כמגע פרוות חתולים הגוף חם רושף גיצים ידייך מלטפות את גופי כצלילי גיטרה מנגנת צוף שפתיך כטרף בפי בוא אלי תבקיע לאט תנוע לתוכי ברטט תשוקתי אליך ככבשן אש ותמרות עשן נכספת אליך נאנחת נאנקת בתאווה מדבש חלבך השתכרתי.

danistar

New member
אני כאן

צמוד קרוב אלייך מכור לטעם שפתייך כמו דבורה לצוף אני אליהם חשוף קורא ברגשות עינייך בוהה בצבעי לחייך כמו גווני השקיעה את אותי מרגיעה פורט על מיתרייך מרטיט את חלומותייך כעיוור שנמשך לאור מריחך נהייתי שיכור

Mוניk

New member
אממממ ממש דואט רומנטי../images/Emo20.gif

מואהה שניכם וואווווווו איזה מילים טאקי
דניאל
מוניק

טאKילה

New member
מוניk.. אמממממ...../images/Emo20.gif

ראית הוא נעלם לי בשיא.. אולי נגמרו לו המילים? לא לא יכול להיות.. דניאל נו ממשיכים?

danistar

New member
נעלם .. שלא באשמתו , אבל חזר

עברו עלי ארבעה ימים מטורפים רחוק מהמחשב ברבום .. אבל אני כאן וחושב איך להגיב (

Mוניk

New member
דניאל הינה הם באים ימים של....

הנה באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול המטורף אפשר לנוח קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה הנה הם באים ימים של שקט כבר שכחתי איך הם נראים אפשר עכשיו לפתוח את הדלת לשלוח אל הרוח ציפורים נצא אל החלון לראות אם קלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה נצא זוגות זוגות נביט אל השמים נחכה ביחד לשלווה הנה הם באים ימים של שקט אחרי שכבר חשבנו על הכל תשב איתי עכשיו על המרפסת תדבר איתי ביחד על אתמול הנה הם באים ימים של שקט שנינו כאן ביחד על ההר המים כבר ירדו ויש גם קשת אפשר לקום היום כבר שקט אפשר לשוחח על האאא וד´´´ יום טוב דניאל
מוניק

למעלה