מחזמר חדש !

מחזמר חדש !

מתוך "הארץ": יעל בר זוהר תככב במחזמר "מרי לו", עם שירי צביקה פיק בתיאטרון הבימה. עוד ישתתפו: אמיר פ. גוטמן ואילנה אביטל סוף סוף - הקאמפ בהתגלמותו בתיאטרון העברי!!! גיא - באחריותך לארגן כרטיסים במחיר מוזל לחברי הפורום !

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif איזה היסטרי !!!!!!!!

אני פשוט נמס משמחה. סופסוף - הצגה אוחצ´ית... אני רק מקווה שהם ישכילו שלא ללהק את א. פ"ג בתור גבר מסוקס וחתיך.. כי זה לא יעבוד
כרטיסים מוזלים? אפשר לבדוק את זה! דווקא יכול להיות אחלא רעיון...

רק חבל שצביקה פיק לא מופיע

נראה אותו מוצא קורי עכביש אצל יב"ז
. אגב, במקום הפיי הייתי שמח אם היו מלהקים את מאותגר הקומה מהיי-פייב (זה שעובד היום בחנות בגדים בשיינקין. לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא חמוד).

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif קוראים לו עידן יסקין כמדומני

ובכל מקרה - אני את צביקה פיק מאוד מאוד אוהב בתור מלחין וכותב.. אני מקווה שבמחזמר יהיה חומר חדש וקאמפי מהרגיל

יש לי את האוסף המשולש! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אבל לא את הספר "צביקה פיק - מלאך או שטן" (לא צחוק - יצא ספר כזה. אמא שלי לא הרשתה לי לקנות. אשה חכמה!)

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif ולי יש...

איזה אוסף של "כולם שרים צביקה פיק" או משהו כזה. שלמה ארצי + אילנית, זוהר ארגוב, דנה... דיסק די נחמד ודי שווה. במיוחד התמונה של הפיק.

Kingomri

New member
רק היום רק היום

עשיתם לי ולבני משפחתי המון טוב על הלב. צחקנו שמחנו והתמלאנו באושר בכל אופן, פיקה צביק כותב את המחזמר, זה יופיע ככל הנראה רק ב"הבימה" (אולי גם במתנס"ים קטנים ברחבי הארץ, כמו שעשו עם הברווזון) העלילה פשוטה-הפאג אוטמן (שניתן לכנותו גם פאן גוטמן) יגלם את הצביקה, בר זוהר תהיה אהובתו הנצחית מרי לו, ובין מערכון דרמתי אחד למשנהו יככבו השירים הנושנים והטובים של הפיק. כמו שעשו ב"מאמא מיה" עם להקת אבבא. אילנה אביטל זו הפתעה בשבילי, אבל שיהיה. הרבה בלונז´ יהיה בהצגה...

spainbar

New member
מדהים omo....

מצטער אבל אני רגיל, בכל מקרה לא בקשר להצגה, אבל 2 מילים שכתבת פשוט הצחיקו אוצי בטירוף - פרס השנינות השנתי על פיקה צביק...
במקום גביע אני מגיש -
ס´

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif קומיקס לחג

שלושה שותפים: האחד נמוך ומקריח, השני מלכת דראג שחורה, השלישי - חתיך מטופש. הנה יום שגרתי בחייהם.

למעלה