מחזק ציפורניים

Ultra marine

New member
מחזק ציפורניים

אני מחפשת מחזק ציפורניים. עד עכשיו השתמשתי ב OPI סנסטיב אנד פילינג אבל נראה לי שעידן OPI מתחיל להעלם מהאופק.. לא בא לי לשלם מעל 10$ על המוצר הזה (בלי משלוח) אז הסתכלתי "סביב" ואילו המוצרים שמצאתי - Poshe Nail Strengthening BaseCoat (בהמשך להודעה של נופ ר אשמח לדעת אם הוא מצהיב..) Creative Nail Design Toughen Up Base Coat Nail Tek Intensive Therapy II Orly Calcium Shield Orly Nailtrition Orly Tough Cookie אשמח לקבל רשמים עליהם, למי שיש, וגם אם ניתן להשים אותם בארץ (אני מתארת לעצמי שאת פושה ו CND אי אפשר..) אני מחפש מוצר שאפשר לשים מתחת לבסיס (הכוונה שלא יצריך המנעות מלק..) תודה |ורד|

נופ ר

New member
אכן מצהיב

הוא באמת עובד בתור מחזק אם כי אצלי הציפורניים שבירות מאוד ולאחר תקופה ממושכת של שימוש במחזק עדיין יש שברים בפינות הציפורניים אבל יש שיפור ענקי לעומת קודם. הוא כן מצהיב, אומנם פחות מאשר בלי בייס קואט אבל עדיין הציפורניים שלי צהובות. שמתי לב לתופעה מעצבנת איתו שקורית לי בלקים החדשים שלי של אורלי. בועות על הלק. זה קרה עם הבייס קואט של פושה והשתגעתי מזה, ממש כשהורדתי את הלק בשכבה האחרונה נתגלו חורים ממש כמו רשת!! אז אתמול ניסיתי בלי הבייס קואט והפלא והפלא- אין בועות בכלל! אז המסקנה היא שהבייס קואט הספציפי הזה גורם לי לבועות ולהצהבה. אני כבר מחפשת משהו אחר. מה שכן, המייבש לק שלהם מדהים

Ultra marine

New member
את שמה אותו כבייס?

או שאת שמה אותו ומעליו בייס? (שזאת האופציה שאני מחפשת)

Ultra marine

New member
בכל מקרה לא מתכוונת לשים רק אותו..

גם כשאני משתמשת ב OPI אני שמה אותו ומעליו בסיס.

נופ ר

New member
נשמע לי מוזר

הרי זה בייס קואט אז למה לשים מעליו עוד שכבה ומעל זה לק? למה כל השכבות?

Ultra marine

New member
עכשיו כשכתבת שמתי לב שהוא מוגדר כבייס

באחרים שצירפתי שימי לב שלא כתוב בייס אלא מחזק.. כמו ב OPI..

RUTHIE1

New member
אפשר להוסיף עוד אחד לרשימה שלך? ../images/Emo8.gif

סאלי הנסן. בקבוק שקוף עם פקק שחור (אין לי כוח כרגע לחפש תמונה...) עולה כ-30 ש"ח בס"פ, ויש הרבה מבצעים... אני מאוד מבסוטית ממנו, והוא ממש לא מצהיב את הציפורן...

Ultra marine

New member
אמנם "שברתי" כבר את המילה שלי,

ועדיין אני מנסה את אילו שלא נוסו על בע"ח..

RUTHIE1

New member
סאלי הנסן מהרשימה השחורה? ../images/Emo2.gif

סורי, לא ידעתי...

b o t t e n

New member
לא כתוב כלום ואין ריח.

לעומת זאת איזה טופ שקניתי היום בגחמה, טוקסיקלי להחריד. אבל עושה שיין קיריסטלי מדהים.

למעלה