מחטים חדשות. שאלה.

silver1002

New member
מחטים חדשות. שאלה.

אולי השאלה קצת מוזרה, אבל בכל זאת.
אני יודע שמאוד מקפידים בוועד ובכל מקום מורשה אחר, על אופן הבדיקה והסטריליות שלה.
אבל, האם בכל זאת יכול להיות מצב שבלי כוונה וממקום של בילבול, הרופא עלול להשתמש באותה מחט פעמיים?
האם הצינורית שדרכה מושכים את הדם מחוברת למחט?
אם כן, אז אין סיכוי להתבלבל כי זו אותה מערכת. אבל אם הצינורית מופרדת מהמחט, באופן תיאורטי לפחות, אפשר להתבלבל. נכון?
אשמח לתגובתך.
תודה.

gustavo10000

New member
תשובה

התשובה היא חד משמעית לא !!!!! אין סיכוי, הסיבה לכך היא שהמחטים הם חד פעמיות ומי שלוקח דמים מחוייב לשים את המחטים בפח ייעודי לכך, שה נוהל ברור !!!! אין סיכוי שזה יקרה

silver1002

New member
תודה. אבל השאלה הייתה קצת אחרת.

דבר ראשון, אין לי ספק שהמקצועיות והנהלים לא מתפשרים בעניין הזה.
בכל מקרה, שאלתי, האם המחט מחוברת לצינורית ששואבת את הדם? מרוב התרגשות לא שמתי לב לבדיקה.
תודה.

gustavo10000

New member
תשובה

המחט לא מחוברת- היא נפרדת- וזורקים את כל המזרק והמחט כמקשה אחת- אין פשרות בעניין הזה- הסיר חשש מליבך

silver1002

New member
שאלה אחרונה בנושא בבקשה

אני יודע שהמחט מגיעה מופרדת מהצינורית דרכה נשאב הדם.
השאלה היא(אני פשוט לא ממש זוכר). האם כשמוציאים את המחט החד פעמית, מחברים אותה למערכת ששואבת את הדם החוצה למבחנה? הרי השסתום שמעביר את הדם דרך הצינורית למבחנה, חייב להיות על הוריד וגם המחט על הוריד. השאלה, היא האם בשלב הזה, הם מקשה אחת?
שאלה אחרונה בעניין.
תודה.

gustavo10000

New member
תשובה

חד משמעית לא !!!!! כל המערכת שדרכה הדם שלך נגע נזרקת לפח יעודיי ומשם לחירייה- הייתי מספיק ברור?? ,עזוב את המקרה, תאמין לי אני יודע מתי להזהיר אנשים ומתי לא- חזור לשגרת חייך- מאתיים אחוז שהכל בסדר !!!!!

למעלה