מחט חשמלית אפילציה

• פותח הנושא eidb
  • פורסם בתאריך

eidb

New member
מחט חשמלית אפילציה

שלום רב,שאלתי דחופה ביותר-ביום חמישי ה12/1/12 עשיתי טיפול אפילציה להסרת שיער ע'י מחט חשמלית דקה מהסנטר (אורך המחט כ-0.5 ס'מ ממה שמדדתי), ואחותי עמדה מהצד משך הטיפול וראתה שהקוסמטיקאית נידקרה מהמחט באצבע ולאחר מכן במהירות הכניסה את המחט לסנטר שלי. מלבד זאת שאני מטופלת שלה כמעט שנה נוכחתי לראות שאת הטיפול היא מבצעת ללא כפפות על ידיה. שאלתי:האם אני יכולה להידבק במחלת איידס/צהבת זיהומית? אם כן מה עלי לעשות מתי ואיך לבצע בדיקת דם? תודה מראש אבקש התייחסות דחופה אני לחוצה!

מחט חשמלית אפילציה

אם המחט חדרה לקוסמטיקאית ואח"כ חדרה אלייך ואם הקוסמטיקאית נשאית HIV או צהבת ניא יכולה להדביק . לגבי צהבת B הסיכון גבוה לעומת איידס שהוא נמוך. הדבר היחידי שאת יכולה לעשות כאגע הוא להתחסן לצהבת B אם אינך מחוסנת ולהבדק עוד מספר שבועות לצהבות ואיידס למרות שהסיכון נמוך.

eidb

New member
המשך מחט חשמלית

תודה על התשובה,אבקש התיחסות נוספת: 1-אם המקרה היתרחש בתאריך 12/1/12 עוד כמה זמן עלי לבצע את הבדיקה של הhiv וצהבת b? 2-איזה עוד מחלות ניתן להידבק ע'י שימוש במחט משותפת ואיזה בדיקות עלי לבצע? 3-אני חשה ברע מאז המקרה צמרמורות,כאבי ריאות,ושרירים תפוסים,כאבי בטן ושורף באיזור איבר המין האם יש קשר כי אני בדר'כ בחורה בריאה?

המשך מחט חשמלית

כדאי לבדוק כחודשיים לאחר האירוע. כדאי לבדוק גם צהבת C. לגבי 3 אין לזה קשר.

למעלה