מחיים את השפה העברית ב-

מחיים את השפה העברית ב-../images/Emo43.gif

בואו להיות מחיי השפה העברית! פורום תרבות עברית מזמין אתכם לתחרות שכולה פרשנות יצירתית למילים בשפה העברית. הקליקו, השתתפו ואולי תזכו בספר "יופי של עברית" מאת אבשלום קור: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=372&MessageId=146427458

מילון פורום רונה קינן

חותכי ורידים - השירים של רונה (עפ"י רעות). נגני קונטרה-בס - לרוב בהתייחסות ליהוא ירון - אנשים שמחביאים בכלי הנגינה שלהם גופות.

עוד שניים

כאבי ראש מיותרים- דבר מעצבן ומיותר שחייבים לעשות, או שגרמת לעצמך לעשות. לדוגמא: להיות לעשות מבחן אנגלית ולהגיע שני נקודות מהפטור. ואז להיות מוכרחה לעשות קורס מטומטם. כאב ראש מיותר? בהחלט רק הבקבוק שמדבר מגרוני- תרוץ טוב לכול שטוט שאי פעם אמרת ו/או לכול פליטת מידע מסוווג אני בטוחה שיש עוד אבל אין לי כוח

hmje4

New member
עוד קצת

הרונה - פעם היא הייתה סתם זמרת. היום היא מותג (גם אם רק בגבולות הפורום) איפה הבנים? - מוקי כבר מזמן שאל את אחר השאלות המטרידות(?) כאן.

ROTEM30035

New member
Smells like a new project ../images/Emo99.gif

רונה קינן - ע"ע ראש הממשלה בפועל בצד של הטובות - חברי וחברות הפורום כאחד מיעוטים מופלים לרעה - בנים; סטרייטים ימי הטריו - געגועים לימים של ביישנות וקהל של לסביות שירים ליואל - הדיסק שהביא המון זקנים לקהל בי-סיידס - שירים שרונה לא זוכרת את האקורדים שלהם קאברים - שירים שתמיד רצינו לשמוע את רונה מבצעת ציפורי לילה מתרוממות - ימי שני בין 24:00 ל-02:00, ע"ע תוכניות שצריך להקדים לשעות ערות. דורי מנור - משורר שהוא יותר לסבית מרונה. שירי - אין לה שם משפחה. זה כמו מדונה. אבל כולנו היינו רוצות להיות במקומה. מבול - שם אחר לרעידת אדמה. נשימה - מגיעה תמיד אחרי הפסקה. תנועות ידיים משונות - דברים שקורים כשרונה לא מנגנת בגיטרה. חולצות משונות - פרטי לבוש חדשים בעולם הרונה, עליהם ישנו ויכוח לגבי מידת המגניבות שלהם. סיגריות - דברים שרונה צריכה להפסיק לצרוך. פורום רונה קינן - השורה הראשונה בכל הופעה. אוי, אני יכולה להמשיך לנצח. זה כיף. תמשיכו תמשיכו - אני אפתח מזה מילון מושגים בפורום בסופו של דבר.

אם היית משלימה פערים בציפורים

אז היית יודעת שבאחת התוכניות התגלה שלשירי כן יש שם משפחה, שאותו אני כבר לא זוכרת כמובן.

בציפורים האחרון

הוזכר עוד תחילת ניסיון לגמילה. עם אני עושה קישור נכון- רונה פיתחה חיבה יתרה לריבת חלב, יש מצב שזה תחליף לסיגריות.

ויותר מזה: בציפורים האחרון עלה שוב נושא אכילת

בשר, יחד עם התייחסות לכך שזו צביעות להמשיך לאכול בשר. וואלה, מתבגרת הרונה
.

../images/Emo6.gif נהדר

מצאה את הדרכון\איבדה את הדרכון - הופעות (או מחסור בהן) מחוץ למדינת ת"א. הקוקו - אלמנט חשוב שאנו עוקבות אחר התפתחותו במשך השנים בשקיקה (מקוקו נמוך המכונה "קוקו לסביות", לקוקו גבוה עם פוני, ובימים יצירתיים במיוחד - שיער אסוף לפקעת. שלא לדבר על ביקורים במספרות!). בנות עם קוקו-רונה - קבוצה מסתורית המפוזרת בקהל בהופעות, מתאפיינת בקוקו הנ"ל ובד"כ בבגדים גבריים. Tips - השיר שכולן רוצות שרונה תשיר בכל הופעה (חוץ מרונה). אבא - משהו שנוכחותו בקרב בנות הפורום הולך ומתמעט מחלת הלסביזם - מחלה מידבקת בה לוקות רוב חברות הפורום (ע"ע בנות עם קוקו-רונה) פודקאסט - אתר שמציל אותנו כשהרצון בשינה גובר על הרצון ברונה אמשיך כשאחשוב על עוד

נו, ברור שהוא לא מחביא גופות בנרתיק

של הקונטרה-בס. המקום הראשון בו מחפשים גופות הוא בנרתיקים גדולים של כלי נגינה. הוא מחביא אותן בתוך הקונטרה-בס עצמו! לפחות זו התיאוריה, עד שתשיגי צילום של חלל הקונטרה של יהוא, וכזה שיהיה ברור שזה הקונטרה-בס הספציפי ולא קוטנרה-בס אקראי.

למעלה