מחיצה עקומה באף

מחיצה עקומה באף

יש לי מחיצה עקומה באף . אני חושב שזה קרה בכיתה ב' כשילד בעט לי באף . ( יכול להיות ? ) בכל אופן , ניסתם לי האף כל הזמן , כלומר , לא כל הזמן הוא סתום , אבל אין מצב שעוברת שעה בלי שנחיר אחד יסתם לי , ואם אני משחק קצת עם הנשיפה הסתימה עוברת לנחיר השני , בקיצור בסופו של דבר אני צריך לקנח את האף כל שעה בכל עונות השנה , השאלה היא האם זה בגלל המחיצה העקומה ? והאם ניתוח לתיקון המחיצה יפסיק את הנזלת הזו שסותמת את האף ? בנוסף ,יש לי sleep apena , אני לא חושב שזה נובע בגלל המחיצה העקומה ( נכון ? ) אבל המליצו לי על סיפאפ , הבעיה היא שבגלל שניסתם לי האף כל הזמן והנשימה והנשיפה לי לא סדירה בגלל זה , הסיפאפ לא הצליח להזרים לי אויר כי בידיוק נשפתי כדי לשחרר את הסתימה וכשרציתי לשאוף אז הסיפאפ לא היה מסונכרן איתי והרגשתי שאני לא יכול לנשום . בקיצור , האם ניתוח לתיקון המחיצה יגרום לכך שהסיפאפ יוכל להזרים לי אויר בקלות לאף בלי שהוא יסתם ? כי שמעתי על אנשים שעשו את הניתוח הזה וזה לא כ"כ עזר להם . או שפשוט לקחת סיפאפ אף-פה ? למרות ששמעתי שזה ממש לא נוח ...

מחיצה עקומה באף

לחיידק הידידותי, ע"פ תאורך נראה כי ניתוח ישור מחיצה ואולי גם טיפול לקונכיות האף יכול לתרום לאיכות החיים שלך גש להבדק ע"י רופא אא"ג. ד"ר קורן אילן

למעלה