מחיקת הודעה והתנצלות

מחיקת הודעה והתנצלות

ערן אהוב יקר, תודה על ההתראה לגבי השימוש בתמונה שלך בשרשור שנמחק. מאחר ולא ניתן למחוק רק את התמונה, ולא ניתן למחוק הודעה שפותחת שרשור, מבלי למחוק את כל ההודעות המשורשרות אליה - נאלצנו למחוק את כל השרשור שכלל גם תגובות ענייניות ומפורטות, במיוחד ההודעה של אור. בטוחים שתקבלו בהבנה ושולחים
ואהבה.

eranro1

New member
תודה אהובים ../images/Emo23.gif

חבל שלא הספקתי לראות את תגובתה של אור (אני מניח שהיתה נוספת על ה-
שהיתה ריקה מתוכן...) אור, אם תרצי לשחזר לי בפרטי, אשמח
נמסטה, ערן

0 אור 0

New member
לא זוכרת מה כתבתי

אצלי הכל ישר למקלדת - לךתזכור מה אמרת אתמול למישהו שפגשת ברחוב, אבל זה היה בכלל בתגובה למישהו אחר שהתייחס לחינםלא בקשר לתמונה ..

eranro1

New member
תיארתי לעצמי

אז מה את חושבת על עיסויים טנטריים (או "טנטריים") המוצעים בחינם או בשביל הכיף? לי זה תמיד נראה כמשהו עם גוון צהבהב. אני גם אמביוולנטי לגבי מישהו שכביכול עושה סטאג' ומזמין אנשים לטיפולים "בינתיים, רק עד סוף החודש..." בחינם. זה יותר מסתדר לי עם מישהו שמפרסם תחת הכותרת של "טנטרה" כי לא מתאים לו לפרסם בלוח של "קשרים דיסקרטיים" וכד'. אני רק מקווה שכמו אצלי עובדה זו מהווה לפחות עבור חלק מהלקוחות הפוטנציאלים מעין נורה אדומה לזיהוי שרלטנים. נמסטה, ערן

0 אור 0

New member
אוי

דוקא לא מזמן היינו צרכים לעשות 15 טיפולים תוך שבועיים לסטאז' של האנמו ופרסמתי הזמנה לטיפולים חינם בפורום שלי. אז ככה זה נראה? כנראה שלא, או בגלל שמכירים אותי או שניסחתי מספיק טוב את הדברים, כי חזר אלי רק מישהו שהציע מהמטופלים שלו אצלו בקליניקה ... לילה טוב והשך מחר

eranro1

New member
../images/Emo2.gif

אין סטאז' באנמו, דיקור או עיסוי רפואי, שקולים ל"סטאז'" שמישהו הגדיר לעצמו בעיסוי "טנטרי"... חוץ מזה אמרתי שאני אמביוולנטי.

0 אור 0

New member
האמת היא שאני דוקא בעד טיפולים חינם

בתחום של רפואה משלימה, הדיעה הרווחת היא נגד טיפולי חינם באופן גורף (תמיד מספרים את הסיפור הידוע על מייסד הרייקי ומה שקרה לו עם הקבצנים) - הרעיון הוא שאנשים לא יודעים להעריך טיפול חינם. לי אישית הדיעה הזו לא התאימה - גם כמקבלת זכיתי לקבל לא מעט טיפולים חינם (ואפילו סדרת הטיפולים ברפלקסולוגיה שעשתה שינוי מהותי בחיים שלי היתה במחיר סמלי לחלוטין), ואחר כך כשלמדתי את התחום, החלטתי שמתאים לי יותר להעניק את הטיפולים למי שבחרתי - ובמשך שנים טיפלתי בחינם.גם היום כשאני כבר מקבלת תשלום, עדיין יש את "חוג הבית" שלי שאני שמחה להעניק להם, עדיין אני מטפלת בפסטיבלים (שזה כמעט חינם) ובודאי שכאשר אני מתרגלת טכניקה חדשה, לא נראה לי הגון לקבל תשלום עבור הסטאז'. תמיד שמחתי שיש לי מקור פרנסה שמאפשר לי את הבחירה הזו, ולדעתי האפשרות לעבוד ללא שיקולים מסחריים בכלל, העצימה את היכולות ואופי שלי כמטפלת. גם בתחום הטנטרה רוב העיסוק שלי הוא במסגרות של תרגול חינמי, וסדנאות במחיר סמלי אם מבחירה של מנחים מעולים ורציניים להעניק, ואם בתרגול עם חברים. אז איפה ההסתייגות מהחינם? ההסתייגות הראשונה היא כאשר דורשים ממך את החינם או מצפים ממך שתעבוד חינם - לעומת מה שאני מתארת , והוא בחירה שלך להעניק והוקרת תודה והערכת המתת מהמקבל. הסתייגות השניה היא באמת בסיכון המשתמע ממישהו שמציע "עיסוי טנטרי חינם" לאנשים זרים דרך האינטרנט. האמת היא שמפוסטים קודמים של אותו אדם יש לי הרושם שפה זה משהו שנעשה בתמימות, ועדיין זו לא הודעה שהייתי ממליצה לבת שלי להתפתות לענות לה.

0 אור 0

New member
תמיד אהבת

אבל כדי לשמור על כמות ההודעות בפורום, אז מזכירה לך - אפרת - שאם תזכירי לי ביום שלישי את הספר אז אני אביא לך אותו ביום רבעי חיבוק ענקי

למעלה