מחיקת הודעות בפורום

dino_din

New member
מחיקת הודעות בפורום

שלום. הייתי מעוניין לדעת למה הודעות שאין בהם שום דבר לא חוקי נמחקו בשבוע האחרון מהפורום. לדוגמה : מספר תגובות שהופיעו לאחר תשובה שלי לבחור שביקש דרך להגן על דיסקים מפריצה נמחקו ( בקשר לדיסק של זהבה בן ) וגם התגובות להודעה שלי בקשר לתוכנת פקס נמחקו למרות שלא היה שם שום קישור לתוכנות לא חוקיות . יש סיבה מיוחדת למחיקת ההודעות ? בברכה, דינו_דין.

גלי®

New member
דינו ,יש בפנים לינק למקבץ של תוכנות

פקס , מצטערת , פשוט לא ראיתי את ההודעה שלך קודם ...

dino_din

New member
את פשוט מלאך

תוד גלי, את פשוט מלאך :) עכשיו אם לא הייתי כותב ביום כיפור ובמקום זה הייתי צם כמו כל יהודי טוב... הייתי מבקש מאלוהים שתיזכי למחילה :) בברכה, דינו_דין.

גלי®

New member
רק תזהר מ הwinfax pro 10 , כי היא

חירבשה לי את המחשב , וכל פורום מחשבים ואינטרנט , מנסה למצוא לי מוצא הצרה הזו ... תוכנה טובה נוספת , ששוה לנסות לשים עליה יד (גירסה חוקית , גורפי !
), היא קיופקס ! גרפיקה דוחה למדי , אבל היא ממלאה המון פונקציות !

dino_din

New member
שלום מלאכית :)

הי גלי. הורדתי את התוכנה והיא כבר מותקנת בצורה מלאה ורשומה. בינתיים התוכנה פועלת מצויין ולא נראה שיש איתה בעיות.... אני לא חושב שהבעיה הייתה עם התוכנה הספציפית הזו, הבעיה כנראה נבעה מהתנגשות של מספר תוכנות או שסתם מנפילה רגילה של הwindows (דבר שקורה די הרבה עם מערכת ההפעלה הזו !!! ). שוב תודה, נשיקות, וחיבוקים :) דינו_דין.

גלי®

New member
דינו , מסתבר שצדקת , ואת הבלגן עושה

תוכנה אחרת ! תהנה ! נ.ב. האתר שלך מדליק ! אהבתי במיוחד את התמונה של הויימרנרית ....

dino_din

New member
אני תמיד צודק :)

טוב , לא תמיד... אין בעיה, האמת שהאתר שלי הוא רק בניסוי עד שאני אמצא תוכן אחד להתמקד בו... הכלבה אגב הייתה שלי, קראו לה בילי ולצערי היא נפתרה בתחילת השנה ממחלה :( דינו_דין.

גלי®

New member
קראתי את זה באתר ....בכל מקרה מצא

חן בעיני שעסקת בבעלי החיים שלך , גם אם תמצא כיוון אחר לאתר שלך ...

gurfi

New member
שרשור

אין לי אפשרות למחוק הודעה בלי למחוק את כל מה שמשורשר אליה לכן אם יש הודעה שלא בסדר ואחריה תיהיה הודעה נוספת שכן בסדר - שניהן ימחקו

למעלה