יש דרך כלשהי למחוק הודעות וואצאפ ישנות משני הצדדים??
S SHERME Well-known member 17/11/23 #2 נכתב ע"י talnop: יש דרך כלשהי למחוק הודעות וואצאפ ישנות משני הצדדים?? לחץ כדי להרחיב... תאפס ותמחק את הצא'ט המדובר מצידך ותבקש מהצד השני לעשות את אותו הדבר באמת שאין מה לעשות לנושא.................
נכתב ע"י talnop: יש דרך כלשהי למחוק הודעות וואצאפ ישנות משני הצדדים?? לחץ כדי להרחיב... תאפס ותמחק את הצא'ט המדובר מצידך ותבקש מהצד השני לעשות את אותו הדבר באמת שאין מה לעשות לנושא.................
T talnop Member 17/11/23 #3 נכתב ע"י SHERME: תאפס ותמחק את הצא'ט המדובר מצידך ותבקש מהצד השני לעשות את אותו הדבר באמת שאין מה לעשות לנושא................. לחץ כדי להרחיב... זה לא רלוונטי. מעוניין "לשלוט" על הפעולה בעצמי. למשל אם יש לי יממה לעשות מחיקה משני הצדדים, אפשר להאריך את זה גם לחודשים אחורה?
נכתב ע"י SHERME: תאפס ותמחק את הצא'ט המדובר מצידך ותבקש מהצד השני לעשות את אותו הדבר באמת שאין מה לעשות לנושא................. לחץ כדי להרחיב... זה לא רלוונטי. מעוניין "לשלוט" על הפעולה בעצמי. למשל אם יש לי יממה לעשות מחיקה משני הצדדים, אפשר להאריך את זה גם לחודשים אחורה?
S SHERME Well-known member 19/11/23 #5 נכתב ע"י talnop: זה לא רלוונטי. מעוניין "לשלוט" על הפעולה בעצמי. למשל אם יש לי יממה לעשות מחיקה משני הצדדים, אפשר להאריך את זה גם לחודשים אחורה? לחץ כדי להרחיב... לא מחיקה דו צדדית אפשרית עד 24 או 48 שעות בלבד
נכתב ע"י talnop: זה לא רלוונטי. מעוניין "לשלוט" על הפעולה בעצמי. למשל אם יש לי יממה לעשות מחיקה משני הצדדים, אפשר להאריך את זה גם לחודשים אחורה? לחץ כדי להרחיב... לא מחיקה דו צדדית אפשרית עד 24 או 48 שעות בלבד