מחיקת הודעות מפרסם

דניאלה1311

Active member
מנהל
מחיקת הודעות מפרסם
חברותים יקרים,

בדרך כלל אני נכנסת מספר פעמים ביום לראות מה קורה בפורום שלנו
וכפי שאתם אולי יודעים, אני מוחקת הודעות ומעבירה חלק לטיפול הנהלת התפוז.

לדעתי חבל שאתם מתעמתים עם המפרסמים, כי אני חייבת למחוק את כל ההודעות שלכם על מנת להגיע ולמחוק את המפרסם/ת. אבל לא אמנע מכם את ההנאה הזו.

בינתיים תרגעו, לחלק ממשרדי וסוכני נסיעות חסר כנראה כסף וגם זו דרך לנסות לפרסם את עצמך.

תודה לכולכן/ם

מונה222

New member
דניאלה
דניאלה, חשוב לי להבהיר כי אני לא חלק ממשרד נסיעות או סוכנות תיירות. אני בן אדם פרטי ולא פעם נעזרתי בפורום הזה. בסך הכל רציתי לשתף לטובת הכלל מסלולי טיול שבניתי בכדי שהדבר יסייע גם להם. עצוב לי מאוד שבמקום לקבל הערכה זכיתי לגידופים והאשמות. אני שמחה שהסרת לבקשתי את ההודעה שפירסמתי וכן את הקישור לבלוג שלי כי אין לי שום רצון לשתף את חברי הפורום הזה בתוכן שהשקעתי בו כל כך הרבה. אני מעדיפה שיהנו ממנו אנשים אחרים שבאמת יעריכו את ההשקעה והרצון הטוב שלי. כל טוב לכולם.

yossialef

New member
נו באמת. הלינק שצירפת היא פרסומת אחת גדולה.
מצחיק באופן אבסורדי ולא מהנה (FUN), לקרוא על כך שאת הופכת את היוצרות, ומציגה את עצמך כקורבן .
הלינק שצירפת הוא פירסומת למוצרי תיירות מכל הסוגים ומהרבה גופים מסחריים.
בנוסף, צר לי שאני מפקפק בכך שאת "אדם פרטי" ואת רצונך "לשתף לטובת הכלל". שמח בחלקך שבקשתך להסרת הודעתך בוצעה.

ט.ל.ח

מונה222

New member
yossialef
מה שכתבת רק מוכיח לי שבכלל לא טרחת לקרוא את התוכן ואם אכן הייתי חלק ממשרד תיירות לא היית טורחת בכלל לענות ולהגיב לדניאלה ולך. עזוב אני לא מתכוונת להגיב יותר לא לך ולא לאף אחד אחר כי אין בכך טעם. כל טוב.

תסמונת איה נאפה

אנשים מתנהגים גרוע (בסדר, בסדר, לא פלילי), וכשיש לזה השלכות - מתקרבנים.

לאונידס

Active member
הצעה: תעתיקי את החומר הרלוונטי כמו שהוא להודעה בפורום
פשוט תעתיקי את המלל, בלי לצרף לינק לאתר שמוכר שירותי תיירות.
אם לא מדובר בפרסום אלא בפילנטרופיות של עזרה לכלל אני בטוח שתשמחי עם ההצעה הזו.

למעלה