מחיקת הודעות על גבי הפורום

hillator

New member
מחיקת הודעות על גבי הפורום

בוקר טוב לכולם
להזכיר לכם פורום זה פורום ורחוב זה רחוב.
שימוש בטון מעליב והינו הולם עבור כול גורם שהוא אינו מקובל וימחק.
אני לא מוכנה לשמוע שפה לא יפה כלפי גורמי רפואה בצבא. אם בן אדם למד 7 שנים בבית ספר לרפואה ועוד 5 שנים התמכות הוא יודע יותר ממני וממכם בתחום ואנחנו לא נבוא ונחלק לו ציונים מקצועית.
מי שיש לו בעיות מול גורמי רפואה בצבא מתבקש לא לצאת נגד אכלוסיות שלמות על גבי הפורום.

בקרוב יהיה פה אירוח של תא מתנדבים וגם במקרה הנ"ל הודות שיכילו שימוש בשפה לא מתאימה ימחקו.

hillator

New member
הבהרה אחת ולתמיד כל הנושא של פרופיל נפשי

אני רואה שזה חוזר כאן 8000 פעם ביומים האחרונים

21 45 97 וכדומה זה מספר פרופיל.

לכל פרופיל מתאים מספר בן 6 ספרות שמציין מה הבעיה.

בכל מחשב שלישותי אפשר לראות מה הפרופיל ומה הסעיפים הרפואים.
השלישה וכל הגורמים לא יכולים להוציא מידע זה החוצה.
כמו כן הם לא יודעים מה אומר מספר הפרופיל כי ספר הפרופילים חסוי.

דוגמא: למשה יש פרופיל 64 בגין בעיות עיינים
אז הפרופיל של משה הוא 64 ויש מספר בן 6 ספרות שמציין שלמשה יש בעית עינים ולא פלטפוס ברגלים.

עד כאן הבנו? יופי

פרופיל 21 אומר הבן אדם לא קשיר רפואית או נפשית לצהל.
פרופיל 25 אומר הבן אדם לא קשיר אבל בחר להתנדב ואושרה לו ההתנדבות.
פרופיל 30 אומר הבן אדם לא קשיר אבל הוא רופא\מהנדס\דוקטור לפיזיקה גרעינית ואנחנו זקוקים לו אז הוא מנודב.

לכל אחד מהפרופילים הנ"ל מלווה סעיף שמציין את הבעיה והוא יכול לסמן שלל בעיות החל מבעיות נפש וכולה בבעיות אוטופרדיות.

איך יודעים האם הפרופיל שניתן לי נפשי?
מאוד פשוט אם פסיכאטר כתב מכתב לועדה הרפואית זה נפשי. אם הבעיה שיש לכם זה בעית שמיעה סביר להניח (99.99999%) שזה לא נפשי (אלא אם כן פצעתם לכם את עור התוף עם סכין).

סיווג ביטחוני- לא ניתן לקבל עם הסיבה שבגינה אתם מתנדבים לצהל הינה נפשית.

להבא אני מבקשת:
1. לשים לב מה אתם שואלים חצי מהשאלות כאן היום הראו שאנשים פשוט לא קוראים את מה שעונים להם כאן.
2. כאשר אני מבקשת ממישהו לפנות אלי בפרטי זה כי אני רוצה להסביר לו את הדברים שהוא יבין כאשר אני רואה שהשיחה אינה מתאימה לפורום(בד"כ כי זה כולל מידע אישי) אני לא רסר משמעת .. ואין לי כוונה לפגוע באנשים.. בסך הכל אני מפרסמת את המירס שלי מיוזמתי אף אחד לא משלם לי על זה וזה בטוח לא חלק מעבודתי בצה"ל.

חושב שיש לך טעות

לי הציעו תפקיד עם סיווג (סודי או משהו בסגנון) ואני נפשי.

hillator

New member
הציעו לך שמור

אני כבר דשתי בנושא לעומק מול תא מתנדבים
וגורמי אבטחת מידע

לגבי תעשיות ביטחוניות זה בדוק.
צריך שם מינימום סודי ביותר
תאמין לי אבא שלי עובד מול תעשיה אווירית, הם אפילו לא מאפשרים למי שעם 21 נפשי להיכנס עם מלווה

lavifighter

New member
לכל חייל בצה"ל יש סיווג שמור

אפילו בטירונות יש תכנים שמורים(מסיבה לא מובנת... אני יודע אותם כבר שנים ואני רק בן 19).

ואני עוד שמעתי ממנה שמתנדבים נפשיים אפילו לא

מקבלים סיווג 'שמור' עד שמפקדיהם ממש מתעקשים...

למרות שכל המתנדבים הנפשיים איפה ששירתתי לפני כמה שנים החזיקו בסיווג 'שמור' (אם כי לא מעבר לזה) מהיום שכף רגלם דרכה בבסיס צבאי.
כתבתי לה והיא נימקה את זה בזה שהצבא מחמיר יותר מאז מקרה ענת קם.
אבל לי לא נראה שחייל יכול להיות בלי סיווג 'שמור': זו נראית לי ברירת מחדל צה"לית. כי כמו שהוא אמר, אפילו בטירונות יש תכנים שמורים, וגם מתנדבים נפשיים בד"כ עוברים חמישה ימי השתלמות.

hillator

New member
תשובה

מקבלים לכל היותר סיווג שמור.
יש החמרה כוללת של נהלי אבטחת מידע.
רק השבוע ההיתי צריכה להשגיח על טכנאי לתיקון דלתות בגלל הסיווג למעלה משעה בצבא

סיווג שמור לא מאפשר תפקידי תכנות למינהם שם המערכות הן סודי ביותר ומעלה

"הם אפילו לא מאפשרים למי שעם 21 נפשי להיכנס

עם מלווה":

ומה אם זה מישהו שקיבל פרופיל 21 נפשי בגלל משהו נוירולוגי שלא משפיע מבחינה פסיכיאטרית כהוא זה והצבא מסיבות לא ברורות הגדיר כ'נפשי'?
האם גם אז כף רגלו לא תוכל לדרוך במפעל של התעשייה האווירית כאזרח, אפילו עם הסברים מדוייקים שלו ושל רופאיו למנהלי המפעל ולשב"כ על טיב העניין הנוירולוגי הזה שיש לו?

כי אם כן, אז זו פגיעה בשוויון הזדמנויות מסיבה לא מוצדקת. לא נראה לי חוקי, גם אם השב"כ עושה את זה.

hillator

New member
תגובה

היה לי איתך דיון לא קטן לפני חצי שנה וכמו אז גם היום את לוקחת דברים למקומות שלא צריך לקחת.
רפאל ואלביט הן חברות פרטיות אם הן מחליטות לא לאפשר למישהו להיכנס זו זכותן המלאה.

קשה לי לאמין שכאשר מישהו רוצה לבוא כמבקר לרפאל יבדקו למה ניתן לו 21 נפשי האם זה היה בגלל ניסיון התאבדות או סכזופרניה.
המקרה שאני מכירה זה שהזמינו יועץ והביטחון לא איפשר להיועץ להיכנס בגלל שהיה לו פרופיל 21 נפשי.

שוב אני מציין שאם אני אראה פה נכונות לתוקפות והלהיט את הרוחות וליצור קרבות איפה שלא צריך ההודעות ימחקו.

מה נסיון התאבדות או סכיזופרניה קשורים? שניהם

דווקא כן משפיעים פסיכיאטרית, למיטב ידיעתי, והתואר "נפשי" בהחלט הולם אותם.

דיברתי על משהו נוירולוגי "נטו".
את לא יודעת מה הסיבה שלאותו יועץ היה 21 נפשי. רוב הסיכויים שהוא סבל בגיל 18 ממשהו פסיכיאטרי או ניסה לעבוד על הקב"ן כדי לפרנס את המשפחה במשך שלוש שנים במקום להיות בצבא.
יתכן שאם הוא היה מבקש אישור להיכנס שלושה חודשים מראש ושולח אישורים מפסיכיאטרים שאין איתו שום בעיה דווקא היו מאשרים לו.

ואני לא רוצה להלהיט את הרוחות, אלא סתם מנסה לנהל דיון פורום רגיל. להלהיט את הרוחות אפשר בפורומים אחרים עם אנשים שבקיאים בפסיכיאטריה
.

hillator

New member
תשובה

אני לא פסיכאטר
את יוצאת מנקודת הנחה שכל מי שקיבל 21 נפשי בצבא זה בגלל בעיה נרולוגית. זה אחוז מאוד קטן ממי שמקבל 21 נפשי.
אם אותו יועץ החליט בגיל 18 לשחק משחקים שיקח על זה אחראיות.

שוב זו חברה פרטית הם יכולים מחר בבוקר להחליט שכל מי שיש לו שיער בהיר ישאר בחוץ

למעלה