מחיקת הודעות על ידי מנהלים

המאהב340

New member
מחיקת הודעות על ידי מנהלים

שלום רב במהלך גלישתי באינטרנט גלשתי גם בתפוז ובפורמים שלו כל פעם שאני נכנס לפורום ובפורום אחת במיוחד דואגים למחוק את כל ההודעות שלי ולמחוק אותי מהפורום למרות ששיניתי את שמי מספר פעמים ואמרתי בהודעתי רק שלום אני נאלץ לפתוח שם חדש וניק חדש כי מחקו אותי מפורום מסויים ללא כל התיחסות דבר שגרם לי פגיעה אישית הטענה היתה שאני פוגע בגולשים השאלה לי היא כזאת למה מוחקים הודעות של גולשים ובאיזה רשות למרות שידוע לי שתפוז היא חברה אישית בישראל האם יועציה המשפטים של תפוז לא שמעו על חופש הביטוי? מה לא ידוע להם כשמוחקים הודעה של גולש פוגעת ככל שתהיה בעצם עוברים על החוק ומגבילים את הגולש ופוגעים בזכויותיו המוקנות לו כחוק. אם גולשת חושבת שהיא נפגעה מדברי או ממה שכתבתי זכותה לתבוע אותי בבית המשפט הרי האייפי שלי ידוע לתפוז ואין בעייה לאתר אותי האם בשנת 2003 יש עדיין במנהל פורום שימחק את הודעותיו של גולש כי הם לא נראים לו וזאת על סמך פגיעה אישית האם ניתן לתבוע את תפוז ומנהילה ואת מנהל הפורום על כך על סך 5 מיליון ש"ח על הנזק שנגרם לי אני מוכן לפצות כל גולש אישית בסכום כספי אם רק יאמר שנפגע ממה שכתבתי ברור לי שלא פגעתי ברשותי של אף אחת והואיל ואני איש אמיד אשמח לפצות את הגולש שנפגע ממה שכתבתי האם תביעה על סך 5 מיליון ש"ח היא סבירה במדינת ישראל אשמח לקבל קישור לגבי פסקי דין שנתנו לאחרונה בנושא ואשמח לדעת האם יש בכלל אפשרות לתביעה נגד החברה הואיל ולא פניתי לחברה או למנהליה ישירות האם חלה על מנהל פורום בתפוז אחריות אישית והאם הם מבוטחים במקרה של תביעה מסוג זה וזאת כי לאחרונה אני רואה שהרבה מנהלי פורומים מוחקים את הודעותהם של גולשים וזאת ללא הצדקה כלל ורוב הפעמים זה על רקע אישי האם במהלך תביעה כזאת ניתן להפסיק את עבודתו של תפוז כידוע בחוק העיתונות ולמרות שתפוז אינו עיתון ניתן להפסיק את הופעתו של עיתון ןלאחרונה שופטי מדינת ישראל החלו לראות באתר אינטרנט שעוסק בתכנים וגם בחדשות מען עיתון . כאמור אין לי טענה אישית כלפי תפוז אישית או מנהליה למרות שהתקנון של החברה לא עומד בחוקי מדינת ישראל חד צדדי ופוגע בעצם בגולשים הטענה שלי כלפי הכוח שהוענק למנהלי פורומים בכך שנתנו להם האפשרות למחוק ולערוך הודעות. הגבלה של ידם היתה דומני במשטרים אפלים במדינות אפלות ביותר שלשמחתי כמעט ואנן קיימות למעט סין והעולם הערבי וכמה מדינות בדרום אמריקה האם במדינת ישראל של 2003 יש מקום להתנהגות מען זו והגבלה מען זו האם האינטרנט לא נועד להיות חופשי לחלוטין . עו"ד נכבדים מוזמנים לענות אני אבין אם עו"ד שהוא גם מנהל פורום בתפוז לא יענה (ניגוד אינטרסים). בכבוד רב

אני נפגעתי מדבריך

שלח לי בבקשה חמישה מיליון ש"ח בהקדם (תאמין לי, לי זה עולה יותר). תזכורת לדבריך: "אני מוכן לפצות כל גולש אישית בסכום כספי אם רק יאמר שנפגע ממה שכתבתי".

אני צריך להוכיח?

כתבת בפירוש: "אני מוכן לפצות כל גולש אישית בסכום כספי אם רק יאמר שנפגע ממה שכתבתי". אז אמרתי. עכשיו תורך לכבד את התחייבותך.

המאהב3400

New member
צוחק מי שצוחק אחרון

הרבה אנשים צחקו בהתחלה ואחרי המשפט כשהפסידו וכאב להם בכיס ובלב נאלצו לפשוט רגל ואז באו להתחנן.

לא הבנתי אם אתה רוצה שאני אשיב

או לא. בכל מקרה, אין לי ניגוד אינטרסים, כי תפוז - אנשים בע"מ לא לקוחה שלי, וגם אתה, למיטב ידיעתי, לא לקוח שלי. בכל מקרה, הרושם הוא שאתה יותר רוצה לנאום (שזה כשלעצמו כמובן, איננו אסור) מאשר לדון בסוגיה משפטית. אם היית עושה חיפוש בפורום, היית רואה שהוסבר מספר פעמים שאתר אינטרנט, כדוגמת תפוז, הוא רכוש פרטי של בעליו. מכח היותו רכוש פרטי, זכותו של בעליו ושל מנהליו, למחוק הודעות לפי רצונם החפשי. הזכות הזאת הופכתלפעמים גם לחובה. בכל מקרה, כפי שלי אין זכות להבוא אליך הביתה ובשם חופש הדיבור שלי, נניח לעמוד על השולחן שלך ולשיר, או לכתוב שירים וסיפורים על קירות ביתך, כי הוא רכושך הפרטי, ככה גם לך אין זכות לרשום את יצירותיך, יהיו אשר יהיו, בדפים האלקטרוניים של אתר שאינו שייך לך. אתר אינטרנט אינו עיתון, אך בכל מקרה, גם בעיתון אינך יכול, במקרים רגילים, לחייב את בעליו, לפרסם דברים שלך, בשם חופש הדיבור שלך. בקיצור, אתה מערבב מין בשאינו מינו.

המאהב3400

New member
עו"ד נכבד צר לי לאכזב אותך

אתר אינטרנט פורטל (חברה בע"מ)אומנם הוא אישיות משפטית נפרדת בפני עצמו אני מדבר על ההגרה המשפטית בלבד אבל הוא ציבורי לחלוטין ואני חושב שאתה טועה אתר אינטרנט הוא בדיוק כמו עיתון וחלים עליו כל חוקי מדינת ישראל . ישנם פסקי דין בעולם וכן בישראל שרואים את הדברים כמו אני טענתי אותם הפרשן של רשת ב משה הנגבי דיבר על כך בשבוע שעבר במשך למעלה מחצי שעה והוא נתמך לדבריו על פי חוות דעת משפטית מטעם מיטב עורכי הדין בתחום בארץ. חוץ מזה ממתי לחברה פרטית יכןלה לעשות מה שהיא רוצה ? ומה שהבאת כדוגמה לא מתאים כלל לטענות שהועלו. בעל עיתון כן מחויב לפרסם כל דבר שיובא אליו הוא רשאי לא לפסול מבחינה עסקית אבל רק אם זה נוגד את חוקי מדינת ישראל לדוגמה שירותי מין בכל זאת אנחנו רואים אותם בעיתון למרות שידיעות אחרונות מתנגד בתוקף לפרסמם הוא ממשיך לעשות בגלל החוק הקיים הדוגמה שהאת היא צינית קיצונית ואין לה כל קשר למה שנאמר כאן עכשיו דבר שהוא פרטי מרגע שאתה מפרסם אותו הוא מפסיק להיות פרטי והופך להיות ציבורי הפרטיות היא רק על הרכוש ולא על התוכן אדוני הנכבד ובשם הפרטיות לא צריך לעבור על החוק תאר לך שמחר תעביר משהו לידעות אחרונות ישנו את התוכן ימחקו חלקו תתקבל תמונה אחרת איך תרגיש תשב בשקט? יש גם מצב שימחקו לך אותו או שיסרבו לפרסם אותו כלל אז דע לך אדוני שעיתון לא יכול לסרב לפרסם רק אם הדבר מנוגד לחוק בלבד תגיד לי אם בעל ידיעות לומד שאחד העתונאים שלו רוצה לפרסם כתבה וינסה לא לפרסם אותה זה מותר נכון בגלל שזה רכוש פרטי נכון? אבל הדבר יפגע בקבלת האמת זכות הציבור לדעת וחופש הביטי של אותו עיתונאי נכון שזה קיצוני אבל זה דומה לדומה שהבאתה אותו דבר

אתה לא מאכזב אותי

אתה פשוט מערבב בין דברים לא קשורים. חברה היא לא אתר ואתר הוא לא חברה, כל אדם ותאגיד כפופים לחוק, אך החוק לא מטיל חובה על אנשים או תאגידים לשמש כלי להפצת דעותיהם של אחרים. כמובן שפירסום בעיתון בתשלום, איננו דומה לפרסום דעות בפורומים. אתה לא משלם לתפוז בשביל לכתוב כאן ותפוז לא חייבת לך שום דבר. אינני יודע מיהם "טובי עורכי הדין" כשיהיה לך מאמר מסודר שאתה יכול להפנות אליו, או פרק באחד מספרי המלומדים, או פסק דין שתומך בדעתך, אתה מוזמן להפנות אליו. אם הדוגמא שלי היא צינית, יש לי הצעה בשבילך, תשקיע אתה את המיליונים שבעלי תפוז השקיעו כאן ואחר כך תן לכל אחד לכתוב באתר שלך מה שהוא רוצה, ובכך תוכל לתרום למימוש מעשי של השקפת העולם שלך.

המאהב3400

New member
עכשיו הצחקת אותי

זכות הקניין גוברת על חופש הביטוי בעל חברה ימחק ועשה משהו רוצה רק בגלל שהוא בעלים של אתר אם האתר הזה ציבורי אז הוא חייב להיות כזה עד הסוף ולכבד את כל חוקי מדינת ישראל. אתה מתבסס על פסק דין, חוק , או שזה דעתך?

אז תקרא את חוק יסוד

כבוד האדם וחרותו. זכות הקניין היא זכות יסוד. זה מה שניסיתי להסביר לך, שזכות הקניין שלך על הבית שלך גוברת על חופש הביטוי שלי, אבל לא נורא, תמשיך לצחוק.

המאהב3400

New member
התקנון של תפוז נוגד את חוקי מדינת י

פגיעה חמורה בחופש הביטוי של הגולשים? למה תפוז לא מקיימת את חוקי מדינת ישראל אני לא מדבר רק על חופש הביטוי ישנם עוד הרבה דברים לא תקניים בברור ניתן לראותם כעברה על החוק במלא מובן המילה. מה תפוז חסינה בפני החוק? יש לה חוקים משלה ? למדינה קוראים מדינת תפוז? מה זאת אומרת תקנון משלה ממתי, ומה תקנון לא צריך לעמוד בחוקי המדינה. אפילו שאדם שעובד בחברת תפוז הוא לא רשאי על פי כל דין למחוק הודעה של גולש שתהיה פוגעת ככל שתהיה. ואם ישנו עו"ד כאן שלא מסכים אתי בבקשה שיטען את טענותיו. ולראייה הינה הוכחה שאני כן צודק בתקנון תפוז שימו לב לניגודים במבוא מותר למנהל פורום למחוק(פגיעה בחופש הביטוי) להלן המבוא לתקנון שמו לב מבוא מערכת הפורומים של "תפוז" היא מקום מפגש לגולשים, המיועד להיות במה להחלפת דעות, מידע ורעיונות במגוון רחב של נושאים. העקרון המרכזי בעטיו אנו מפעילים פורום זה הוא עקרון"" חופש הביטוי"" לכל גולש וגולשת. עם זאת, הקפידו לשמור על העקרונות הבסיסים המופיעים בתקנון זה בנוסף ובכפוף לתנאי השימוש באתר. לתשומת לבכם, הפורומים נתונים לפיקוח שמטרתו לוודא שמירה על כללי הפורום. ""האחראים על הפורום"" ממונים על ידי החברה ויש בידם הזכות לנהוג על פי שיקול דעתם המקצועי; הודעות הפוגעות בכלל המשתמשים או הודעות שאינן רלוונטיות ""יוסרו"" על ידי מנהלי הפורום, על פי שיקול דעתם המוחלט והבלעדי. חשוב להדגיש, כי אין לנו כל רצון לפגוע בחופש הביטוי של משתמשי הפורום ומטרת הפיקוח הינה לאפשר למקסימום גולשים להביע את דעתם באופן יעיל, הוגן ופורה. האמור בתקנון זה מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד אולם הוא מיועד כמובן גם לנשים. בסעיף שפה ותוכן יש סתירה ותפוז כן מקיימת חופש הביטוי וכן מכבדת את חוקי מדינת ישראל: להלן הסעיף הנ"ל: חופש הביטוי הוא מאבני היסוד של האתר אך גם השמירה על חוקי מדינת ישראל. לפיכך, מנוע מלפרסם באתר את התכנים הבאים : תכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור; תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי; תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך; תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא; תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק; ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ'ט בו אתה נמצא. החברה רשאית להסיר תכנים אשר לדעתה מפרים מי מהתנאים הנ"ל ו/או עלולים לפגוע באתר ו/או בצד שלישי כלשהו, והיא רשאית למחוק תכנים אלו בכל עת. ומה אנו למדים שהתקנון לא שווה כלום וחברת תפוז עוברת על חוקי מדינת ישראל במפורש,מנהליה אינם חסינים בפני תביעות וכך גם מנהלי הפורומים שלהם אין אפילו ביטוח מתאים. כל קורא עברית מבין זאת לא צריך להיות משפטן או עו"ד בשביל להבין את גודל הטעות. ההודעות שאני פרסמתי לא הפרו כל חוק ולא את תקנות תפוז מי קבע שאני חייב לקבל את תקנון תפוז? אם זה היה המצב אז היינו חיים במדינת תקנונים ולא היה צורך בחקים כלל אני לא חייב לקבל את תקנון תפוז אבל את חוקי מדינת ישראל כן על כל תביעה נגד תפוז יהיה אפשר לסגור את האתר לאלתר וזאת על פי חוק רואים את האתר כמו עיתון. אם אפשר לסגור עיתון אפשר גם לסגור אתר פסק דין שניתן לאחרונה מאשר זאת

המאהב3400

New member
זה גם לא סיבה למחוק עו"ד נכבד

ובעיית השירשור היא בעייה בתפוז ובתוכנה שמותקנת על הפורום נכון שזה מבאס לשרש כל הזמן אתה לא מרגיש פרייאר שאתה צריך לעשות עבודה שמשהו אחר היה אמור לעשותה בצורה טובה אבל זלזל ועבודה עבודה לא כמו שצריך ולכו מנהלי פורומים צריכים לשרש כל הזמן. מה אתה חושב עכשיו תגידי לי אתה לא צודק.

זה לא עניין של מבאס

כשמישהו מציף, הוא פשוט דוחה לאחורה דיונים פעילים, ללא כל סיבה ו"משטלט" על המסך. אתן לך עוד דוגמא, האם לפי השקפתך, מותר להיכנס לאולם תיאטרון בזמן הצגה עם רמקול ביד ולהתחיל לצעוק קריאות קצובות: "יאללה ביתר יאללה"? הרי זה חופש הביטוי, לא? מה שכנראה אינך יודע שלכל חרות יש מגבלות, וכשאין לה, זו כבר לא חרות, אלא הפקרות. תחשוב על זה.

המאהב3400

New member
עוד דורון אתה צודק במה שאתה אומר

אבל הבעייה היא עם מנהלי פורוומים שמנצלים את הכוח הזה יותר מדי ללא אבחנה וללא חשבון ולפעמים על התחשבנות אישית. יתכן שעל כל הודעה שאני ארשום היא תמחק ומחקו את שמי? אפילו אם אני אומר שלום מוחקים את ההודעה ואת שמי

למעלה