מחיקת התגובות שלי מהבלוג שלכם...

ע ל ו מ ה

New member
מחיקת התגובות שלי מהבלוג שלכם...

מה דעתכם על אפשרות של מגיב למחוק את התגובה של עצמו מהבלוג שלכם? באתר בלוגו החדש, זה אפשרי. לי זה נראה קצת מוזר. כאילו, הוא יכול לבוא ולזרוק עלי בוץ לעיני כולם (ולגרום לי לעוגמת נפש, כמו שכבר דנו פה בעבר) ואז למחוק את התגובה שלו ו"לנקות" את עצמו כאילו "הוא לא עשה כלום"... מצד שני... אולי מוטב שיימחק, אולי לא אספיק לראות את התגובה ולא תיגרם לי עוגמת הנפש שהוא עלול היה לגרום, והתחרט... אבל מה אם מגיב כותב משהו שמעורר דיון, ואז מוחק את התגובה של עצמו? כל הדיון ייראה מוזר, לא? לא יודעת... לא נראית לי האפשרות הזו... הבלוג הוא שיטחו של הבלוגר. אני רוצה שמי שמגיב יחשוב טוב לפני שהוא עושה את זה, כי יידע שאין לו זכות מחיקה למה שהוא כותב...

Tali1912

New member
אני מסכימה למחיקה

אך ורק כדי לערוך מחדש את התגובה, שגיאות וכל מיני כאלה. זה משהו שמאוד חסר בתפוז לעומת מקומות אחרים שנותנים זמן עריכה אפילו ל - 15 דקות.

דם דם

New member
מחיקה...אמממ

האמת לא נראה לי אני ממש ממש נמנע מלמחוק תגובות של אחרים ובטח ובטח שלא ארצה שאחרים ימחקו את התגובות שלהם. בואי נלך צעד אחד קדימה...ואפילו קיצוני יותר. ריב של הבלוגר עם הקהל קוראים שלו,יכול במקרה קיצוני לגרום לזה שהם ימחקו את כול התגובות שלהם אצלו וישאירו אותו "עירום" מתגובות כמעט לגמרי. צריך להסתכל גם על זה,שאנחנו נהפוך לכלי ביידים של הקוראים. מה שכן צריך לתת אפשרות להיכנס לתגובה לעשות עריכה,נניח 5 דקות אחרי ששולחים

ממש נגד

ברגע שאדם שולח את התגובה שלו היא כבר לא שייכת לו אלא לבעל הבלוג ורק הוא צריך להחליט אם להשאיר אותה או לא, זה ממש גובל בחוצפה.

ע ל ו מ ה

New member
אכן, גם לדעתי ../images/Emo13.gif

(אם כי מצא חן בעיני הרעיון של 5 או 15 דקות החסד בהן אפשר עוד לשנות לפחות. סתם בשביל השגיאות הקטנות; או כדי שאם שלחנו בחמימות מוח מסוימת, שנוכל להתחרט). אבל "כבר לא שייכת לו אלא לבעל הבלוג", זו גם ההרגשה שלי.

אני לא כל כך בעד הרעיון של העריכה

גם לא ל-5\15 דקות - מה קורה אם מתפתח דיון מהיר כאשר כל אחד מגיב באותה שנייה? זה יותר בעייתי. לדעתי, צריך פשוט להתחיל לקרוא פעמיים את התגובות של עצמנו - לבדוק שגיאות ואז לשלוח, אף אחד לא רץ אחרינו (בד''כ) ויש מקרים בהם זה לא בעיה לבדוק, ואם יש שגיאה לפעמים - זה לא כזה נורא. אני לא חושב שהגבלת עריכה לזמן מסויים היא דבר טוב, למעשה, אני לא תומך בה בכלל. הגבת - חתמת. אין לשנות ובטח שלא למחוק.

idodo cohen

New member
זה טוב למקרה

שבטעות שולחים הודעה 100 פעם.. או למקרה שעושים שגיאת כתיב חסרת טעם ורוצים לתקן. אבל בן אדם צריך לקחת אחריות על דברים שהוא החליט להגיד מהרגע שהם יצאו מהפה שלו. אז מאחר וקיימים גם מקרים כאלה, של חוסר אחריות, שלא לומר העלמת ראיות, אני מתנגד.

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo31.gif

ומזל שאין לנו את האפשרות הזו כאן בבלוגיה.

למעלה