מחיקת חברים בלתי רצונית בפייסבוק

• פותח הנושא 2pic1
  • פורסם בתאריך

2pic1

New member
מחיקת חברים בלתי רצונית בפייסבוק

שלום, יש לי קטעים שלפעמים אני נכנסת לפייסבוק ורואה שנמחקים לי חברים. איך זה יכול להיות? אני יודעת שהם לא מחקו אותי כי חלקם התעצבנו עלי שאני מחקתי אותם. איך זה בדיוק קורה? מה אפשר לעשות כדי למנוע?

almog tech

New member
תפני לפייסבוק

יכול להיות שהמשתמשים מחקו אותך או שהשארת את האתר פתוח ומישהו מחק לך?

meital always

New member
../images/Emo14.gif מחיקת חברים

אם חברים לשעבר שלך אינם מופיעים יותר ברשימה שלך- יכולות להיות לכך ארבע סיבות: 1. את מחקת אותם באופן יזום או לא בכוונה. 2. החבר מצידו מחק אותך מרשימת החברים שלו. 3. החבר נחסם על-ידי פייסבוק באופן זמני או קבוע, ומי שנחסם אוטומטית יגרע מרשימת החברים שלך. 4. תקלה באתר פייסבוק. זה קרה מספר פעמים בגרסה העברית (האם את גולשת בה?) אבל בגרסה האנגלית זה נדיר מאוד ואני חייבת להודות שמעולם לא שמעתי על מקרה כזה. אבל כעיקרון הכל יכול לקרות. אני מציעה לך לברר עם החברים שנמחקו את הסיבות שהזכרתי, במיוחד את סיבה 3 . אם את בטוחה שזה לא קשור, בצעי מעקב בשבועות הקרובים על ידי כך שתרשמי את מספר החברים שלך (עדכני אותו אם נוספים לך חברים חדשים) ובצעי מעקב אחריו כדי לראות אם התופעה חוזרת. הערה קטנה לסיום: אל תקחי באופן אישי את מה שאני כותבת פה, זה לא מופנה אליך ויתכן שזה בכלל לא קשור למקרה שלך. אבל יש מקרים רבים בהם אנשים מוחקים חברים שלהם מסיבות כאלה ואחרות, כשהם יוצאים מנקודת ההנחה שהחבר לא ישים לב לכך (שהרי בפייסבוק החבר הנמחק לא מקבל על כך הודעה). אם זה בכל זאת מתגלה, הם כמובן ירגישו לא נעים להודות בכך ובדרך כלל יגידו שהם בכלל לא מחקו ומה פתאום, ושזו כנראה "תקלה באתר". אני נתקלתי בהמון מקרים כאלה, לא צריך ללכת רחוק- דפדוף בדפי הפורום יראה שאחת השאלות החוזרות כאן היא האם לאחר מחיקת חבר הוא לא יכול לדעת על כך בשום דרך. אז כאמור זה לא אישי אליך, אבל באפן כללי למי שנתקל בתופעה כדאי לקחת בחשבון גם את האפשרות הזו. בהצלחה...

2pic1

New member
תגובה

אוקי תודה על התגובה המהירה. אני משתמשת בגירסה האנגלית ואני יודעת שהאנשים שנמחקו אצלי לא מחקו אותי וגם אני לא אותם. יש אפשרות כזאת, בלי להשמע פרנואידית או משו כזה שמישהו אחר מחק לי אותם?

meital always

New member
אפשרי אבל הסיכוי קטן...

יתכן שמישהו שיודע את הסיסמה שלך יכול להיכנס לחשבון שלך, ושיתכן גם שמישהו פרץ לחשבון, זה לא משהו נפוץ אבל כבר קרה בעבר. אם את רוצה להיות שקטה את יכולה להחליף לסיסמה חדשה או אפילו לשנות לכתובת מייל אחרת אם יש לך, גם במקרה של פריצה זה יכול להועיל. וכמו שהצעתי תמשיכי לעקוב בתקוםה הקרובה ותבדקי אם הבעיה חוזרת.

למעלה