סמסונג:לקראת מסירת הסלולארי לאדם אחר ברצוני למחוק את כל החומר הקיים במכשיר ולמסור אותו ריק ככל שניתן .אני מניח שיש אפשרות כזו. אנא, עזרתכם. תודה.
חייבים בחוק להכריח אותם לספק עדכונים לכל מכשיר ישן שקיים ושעדיין יש תשתית להפעיל אותו. זה קשור לאיכות הסביבה. טלפונים ישנים נזרקים ומזהמים את הסביבה. אם יש אפשרות להמשיך להשתמש בהם, צריך שיהיה חוק שמונע מהם להיות חסרי שימוש רק בגלל שאין להם יותר עדכונים.מכשירים ישנים מאוד של סמסונג זכו לעדכון חדש
באופן מפתיע וכלא דבר שבשגרה סמסונג ממשיכה לעדכן את מכשיריה הישנים
מכשירי אנדרואיד ישנים לרוב ננטשים על ידי היצרניות ועדכונים עבורם אפשר למצוא אולי באתרי מפתחים שונים וגם זה לא ממש בטוח
סמסוננ ממשיכה לספק עדכונים עבור Galaxy S7 שהושק ב2016 וGalaxy S8 שהגיע שנה לאחר מכן, גרסאות התוכנה החדשות לא משנות את גרסת מערכת האנדרואיד אלא הן נועדו לטפל בבעיות הGPS סדרות הGalaxy S7, הכולל אתGalaxy S7 S7 mini וS7 Edge יעודכנו לגרסה G93xFXXU8EVG3 שהיא זעירה יחסית ונפחה כ31MB, עבור הGalaxy S8 וS8 Plus גרסה G95xFXXUCDVG4 גדולה בהרבה בנפח של 420MB
העדכון יגיע גם לעוד 5 מכשירים ישנים של סמסונג שזכו לעדכון
אלו המכשירים שהושקו בשנת 2014 ואילך Galaxy Alpha סדרת הGalaxy S6 הGalaxy S5 Neo שהושק אחריו גלקסי J7 PRIME Galaxy A7 2018 וJ7 שהושקו ב2015 וGalaxy Note 8 שהושק ב2017
מדובר בעדכון קטן אך חשוב כדי שמקלט הGPS יוכל להמשיך לעבוד וכן טיפול בבעיות יציבות מסוימות
הערכות כי הדגמים הישנים הללו ואחרים עדיין נמצאים בשימוש של משתמשים רבים כמה עשרות מיליונים לכל הפחות, זו גם אחת הבעיות בשוק האנדרואיד המכיל מיליארדים רבים של טלפונים ובתוכם עשרות מילוני טלפונים ישנים פעילים ומתוכם כ10% המריצים מערכת הפעלה ישנה ולא נתמכת
אחרי השרשור הזהתודה על תגובתך. J7 PRIME שהיה ברשותי 4 שנים מכרתי במחיר טוב לקונה ולמוכר ורכשתי במקומו A52s . קשה להתרגל למכשיר החדש אבל אלו חבלי לידה צפויים.
אני לא משתמש כבד כך שנראה לי שאסתדר עם המכשיר החדש. תודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.