מחיקת נתונים ואפליקציות בסלולארי

• פותח הנושא 1030
  • פורסם בתאריך

1030

Member
לקראת מסירת הסלולארי לאדם אחר ברצוני למחוק את כל החומר הקיים במכשיר ולמסור אותו ריק ככל שניתן .אני מניח שיש אפשרות כזו. אנא, עזרתכם. תודה.

לוייםLEVIM

Well-known member
לקראת מסירת הסלולארי לאדם אחר ברצוני למחוק את כל החומר הקיים במכשיר ולמסור אותו ריק ככל שניתן .אני מניח שיש אפשרות כזו. אנא, עזרתכם. תודה.
סמסונג:
1) להקיש על הגדרות
2) להקיש על ניהול כללי
3) להקיש על איפוס
4) להקיש על איפוס לנתוני יצרן

שיאומי:
1) להקיש על הגדרות
2) להקיש על המכשיר שלי
3) להקיש על איפוס להגדרות יצרן
4) להקיש על מחיקת כל הנתונים

נערך לאחרונה ב:

1030

Member
תודה. מדובר בסמסונג דגם J7 PRIME. אנסה למכור אותו כשהוא מאופס לנתוני יצרן.

לוייםLEVIM

Well-known member
מכשירים ישנים מאוד של סמסונג זכו לעדכון חדש

באופן מפתיע וכלא דבר שבשגרה סמסונג ממשיכה לעדכן את מכשיריה הישנים

מכשירי אנדרואיד ישנים לרוב ננטשים על ידי היצרניות ועדכונים עבורם אפשר למצוא אולי באתרי מפתחים שונים וגם זה לא ממש בטוח
סמסוננ ממשיכה לספק עדכונים עבור Galaxy S7 שהושק ב2016 וGalaxy S8 שהגיע שנה לאחר מכן, גרסאות התוכנה החדשות לא משנות את גרסת מערכת האנדרואיד אלא הן נועדו לטפל בבעיות הGPS סדרות הGalaxy S7, הכולל אתGalaxy S7 S7 mini וS7 Edge יעודכנו לגרסה G93xFXXU8EVG3 שהיא זעירה יחסית ונפחה כ31MB, עבור הGalaxy S8 וS8 Plus גרסה G95xFXXUCDVG4 גדולה בהרבה בנפח של 420MB

העדכון יגיע גם לעוד 5 מכשירים ישנים של סמסונג שזכו לעדכון

אלו המכשירים שהושקו בשנת 2014 ואילך Galaxy Alpha סדרת הGalaxy S6 הGalaxy S5 Neo שהושק אחריו גלקסי J7 PRIME Galaxy A7 2018 וJ7 שהושקו ב2015 וGalaxy Note 8 שהושק ב2017

מדובר בעדכון קטן אך חשוב כדי שמקלט הGPS יוכל להמשיך לעבוד וכן טיפול בבעיות יציבות מסוימות

הערכות כי הדגמים הישנים הללו ואחרים עדיין נמצאים בשימוש של משתמשים רבים כמה עשרות מיליונים לכל הפחות, זו גם אחת הבעיות בשוק האנדרואיד המכיל מיליארדים רבים של טלפונים ובתוכם עשרות מילוני טלפונים ישנים פעילים ומתוכם כ10% המריצים מערכת הפעלה ישנה ולא נתמכת

רוב הזמן נח

Well-known member
מכשירים ישנים מאוד של סמסונג זכו לעדכון חדש

באופן מפתיע וכלא דבר שבשגרה סמסונג ממשיכה לעדכן את מכשיריה הישנים

מכשירי אנדרואיד ישנים לרוב ננטשים על ידי היצרניות ועדכונים עבורם אפשר למצוא אולי באתרי מפתחים שונים וגם זה לא ממש בטוח
סמסוננ ממשיכה לספק עדכונים עבור Galaxy S7 שהושק ב2016 וGalaxy S8 שהגיע שנה לאחר מכן, גרסאות התוכנה החדשות לא משנות את גרסת מערכת האנדרואיד אלא הן נועדו לטפל בבעיות הGPS סדרות הGalaxy S7, הכולל אתGalaxy S7 S7 mini וS7 Edge יעודכנו לגרסה G93xFXXU8EVG3 שהיא זעירה יחסית ונפחה כ31MB, עבור הGalaxy S8 וS8 Plus גרסה G95xFXXUCDVG4 גדולה בהרבה בנפח של 420MB

העדכון יגיע גם לעוד 5 מכשירים ישנים של סמסונג שזכו לעדכון

אלו המכשירים שהושקו בשנת 2014 ואילך Galaxy Alpha סדרת הGalaxy S6 הGalaxy S5 Neo שהושק אחריו גלקסי J7 PRIME Galaxy A7 2018 וJ7 שהושקו ב2015 וGalaxy Note 8 שהושק ב2017

מדובר בעדכון קטן אך חשוב כדי שמקלט הGPS יוכל להמשיך לעבוד וכן טיפול בבעיות יציבות מסוימות

הערכות כי הדגמים הישנים הללו ואחרים עדיין נמצאים בשימוש של משתמשים רבים כמה עשרות מיליונים לכל הפחות, זו גם אחת הבעיות בשוק האנדרואיד המכיל מיליארדים רבים של טלפונים ובתוכם עשרות מילוני טלפונים ישנים פעילים ומתוכם כ10% המריצים מערכת הפעלה ישנה ולא נתמכת
חייבים בחוק להכריח אותם לספק עדכונים לכל מכשיר ישן שקיים ושעדיין יש תשתית להפעיל אותו. זה קשור לאיכות הסביבה. טלפונים ישנים נזרקים ומזהמים את הסביבה. אם יש אפשרות להמשיך להשתמש בהם, צריך שיהיה חוק שמונע מהם להיות חסרי שימוש רק בגלל שאין להם יותר עדכונים.

1030

Member
תודה על תגובתך. J7 PRIME שהיה ברשותי 4 שנים מכרתי במחיר טוב לקונה ולמוכר ורכשתי במקומו A52s . קשה להתרגל למכשיר החדש אבל אלו חבלי לידה צפויים.
אני לא משתמש כבד כך שנראה לי שאסתדר עם המכשיר החדש. תודה.

לוייםLEVIM

Well-known member
תודה על תגובתך. J7 PRIME שהיה ברשותי 4 שנים מכרתי במחיר טוב לקונה ולמוכר ורכשתי במקומו A52s . קשה להתרגל למכשיר החדש אבל אלו חבלי לידה צפויים.
אני לא משתמש כבד כך שנראה לי שאסתדר עם המכשיר החדש. תודה.
אחרי השרשור הזה

איך הסוללה סוחבת עכשיו ביום יום?
האם את מרוצה ממהירות הטעינה?

כל שאלה שיש לך על הממשק או על הטלפון תרגיש חופשי לשאול
אני ביום יום עובד צמוד עם 3 ממשקים במקביל MIUI של שיאומי ONE UI של סמסונג וCOLOR OS של BBK

1030

Member
המכשיר נמכר לפני כחודש ולא נשמעו טענות מצד הקונה. זכור לי שאיפסתי את המכשיר ע"פ
הוראות היצרן . כמובן שאת כרטיס הסים הוצאתי. לא זוכר אם יצאתי מחשבון גוגל. מניח שכן. הסוללה כנראה התרגלה אלי ואני אליה. מהירות הטעינה לא מפריעה לי. אפליקצית לוי יצחק (חיפוש מחירון מכוניות) מעצבנת אבל כנראה לא קשור למכשיר. מדי פעם אני עושה "מיטוב" ומוחק אפליקציות שפועלות ברקע. המילה "נהדר" מופיעה ואני מבסוט. המשך יבוא.... תודה.

למעלה