מחיקת קבוצה על סמך דיווחים כוזבים בלי הוכחות

korali sweet

New member
מחיקת קבוצה על סמך דיווחים כוזבים בלי הוכחות

אני ביחד עם נוספים פתחתנו קבוצה בפייסבוק שנועדה לעודד אמפתיה וסולידריות לנשים טרנסג'נדריות
הקבוצה באנגלית והצטרפו 7,400 אנשים מרחבי העולם, בעיקר מהודו, פקיסטן, ויאטנם, ארה"ב, אינדונזיה ובאמת מכל העולם

שמחנו לראות את האנשים שהצטרפו, ולא מחקנו להם פוסטים כדי לא לפגוע בחברים בקבוצה.
פתאום קיבלנו הודעה מפייסבוק שהקבוצה מפרה כללים של פייסבוק, נכנסו לקבוצה והתחלנו למחוק תמונות שאנשים העלו. היו כמה תמונות שפייסבוק לא איפשרה לנו למחוק אותם למרות שלחצנו על "מחק" התמונה לא נמחקה והתמונה הזאת נשלחה עשרות פעמים לקבוצה.
ביצענו מחיקות רבות של תמונות וניקנו כמעט את כל התמונות שבהן מופיעים אנשים.
אפילו שיננו את השם כדי שהשם שהיה לקבוצה לא ירמוז משהו מיני ואכן השם שונה.
כעבור יום לפייסבוק לא התחשק לראות את השינויים והודיע באימייל שהוא מוחק את הקבוצה והוא רשם את שם הקבוצה הקודם.
בנוסף, הם כתבו שהקבוצה מאפשרת מכירה של נשק חם, ושהקבוצה היא מכירה של דברים בפיקוח. כל הדברים האלה שקריים וברור שאנשים רעים בחרו לדווח דיווחי כזב כדי להכשיל את הקבוצה ולגרום לפייסבוק למחוק אותה.
ההודעה שהקבוצה מאפשרת מכירה של נשק חם ודברים כאלה וכל ההתנהלות של פייסבוק פוגעת בי כי הם לא מאפשרים לבוא אליהם ושיראו לי איפה בדיוק הם ראו מכירה של נשק לא חוקי ומכירה של מוצרים שבפיקוח ? שיראו לי כי אני לא רואה דבר כזה בקבוצה. כל המחיקה שלהם מבוססת על שקרים וכל הבדיקה שהם עשו היא שקר
אני רוצה לתבוע אותם, השאלה באיזה עילה ולמי פונים כדי שהם יראו בדיוק איפה הם ראו משהו לא חוקי. אני רוצה לראות את זה ! למה אני לא ראיתי משהו לא חוקי ? אם הייתי רואה אז הייתי מוחקת את הפוסט של החבר בקבוצה ששלח משהו לא חוקי ואפילו מוחקת אותו מהקבוצה. אבל לא ראיתי, למה הם סתם משקרים ולמה הם מוחקים קבוצה על סמך שקרים שהם בעצמם ממציאים (או שאחרים ממציאים להם) ? האם אולי מישהו השתלט על הקבוצה וכתב דברים מוצפנים שאני לא רואה אותם בקבוצה ? למה הם לא נותנים לי לדעת ?
מי יוכל לעזור לי ? אני לא אוותר על הקבוצה הזאת כי היא מכילה הרבה אנשים ואני לא אוותר זה גם אם אצטרך לתבוע את פייסבוק

rikola2

New member
פניתי אליך במסר פרטי בפוסט הקודם לגבי ההומלס

שמפנים אותו מהגן הציבורי ולא טרחת לענות לי.
זה יותר חשוב מהענין הזה שאת מפרסמת, אלא
אם כן מישהו דאג לו למגורים...

korali sweet

New member
נכון, קורת גג היא דבר שבאמת יותר חשוב

נדמה לי שאת מתכוונת לבית שנמצא ליד רחוב ריינס בכפר אברהם
אבל, זה פתרון זמני כי במילא יש את הסיוע בשכר דירה אלא שדמי שכירות הם לא 770 ש"ח
אבל, באופן כללי את נשמעת אדם מעניין מאוד וחיובי
את רואה, במקום לתת לאנשים לדיור ציבורי המדינה מעדיפה להנציח את מעמדם כברי רשות של הוסטלים. פעם, לפני 60 שנה, דיור מוגן לא היה במובנו כפי שהוא כיום, אלא במובן של חוק הגנת הדייר. אנשים קיבלו דירה מחברות בת ששכרו לנכים ולחלשים דירות של לחברת האם, ואז הוגדרו כדיירים מוגנים וחברת האם עשתה פינוי בינוי והם קיבלו בעלות בדירות חדשות (פעם היו חדשות).
למשל, לחברת רסקו יש חברת בת שנקראת "דירות עם" שהית משכירה דירות לנכים שהפכו לדיירים מוגנים, ובשלב מסוים חברת רסקו (האם) ביצעה פרוייקט פינוי ובינוי שבו היא נתנה דירות חדשות לדיירים המוגנים של חברת הבת.
ככה זה, פעם כשהמדינה היתה צריכה את האזרחים אז המדינה דאגה שחברות פרטיות יתנו לחלשים והגנה על החלשים ולדיור מוגן היתה משמעות אחרת לחלוטין מהמשמעות של לדיור מוגן כיום.
שבת שלום

rikola2

New member
קורת גג

מדובר בוילה בבעלות פרטית. למעלה חדרי שינה לכל אדם חדר בנפרד, חדרי שירותים
משותפים ולמטה סלון גדול ומטבח משותפים. על הדיירים לשלם סכום בהתאם לקצבת
הניכות שהם מקבלים ובשאר הכסף לדאוג לכלכלה וצרכים אישיים, נוסף לזאת הם
צריכים לנקות את החלקים המשותפים בתורנות ולצאת לעבודה.
&nbsp
פעם היו דירות שחולקו לנזקקים. לאחר העליה הרוסית הגדולה מחירי הדירות קפצו.
ולאחר העליה של האתיופים אזלו הדירות הישנות. היום אין דירות עודפות בדיור
הציבורי ולכן חסרי הדיור צריכים להתפשר על דירה בדיור מוגן ולוותר על החלום של
דירה בבעלות פרטית.
על משרד השיכון לבנות כדוגמת הוילה הזאת כדי לדאוג להומלסים.

korali sweet

New member
האדם עליו כתבתי שדר בגן ציבורי

הוא אדם שכל פעם שעובדת סוציאלית תורנית סידרה לו הוסטל, הוא לא הסתדר עם אנשים ועם כללי ההוסטל ולכן נפלט משם.
לכן, מעמד של בר רשות איננו טוב לאנשים כאלה ולמעשה מנציח את סבלם והופך אותם לתלויים בכללים שמפאת מצבם הנפשי אינם יכולים לעמוד בהם וצפוי שהם יפרו את תנאי "בר הרשות" (הוסטלים כמו הוילה עליה דיברת).
לכן, השארתם במעמד של "בר רשות" היא הגורם שזורק אותם לרחוב ולמוות

גם שכירות איננה פתרון טוב בשבילם מפני שגם בשכירות יש כללים מול השותפים או מול המשכיר, שכפי שאת יודעת, אנשים כמו שכנים (כמו שותפים או כמו מכרים של המשכיר) מוצאים להם את הסיבה לבקש מהמשכיר שהדייר "השוכר" הפגוע נפשית יסתלק מהדירה. והואיל והקשר של דייר כזה לקורת הגג תלוי בחוזה לטווח ארוך שנקרא שכירות אזי שתמיד אפשר למצוא טיעונים שהדייר הפר את חוזה השכירות על מנת למצוא את העילה החוקית בחוזה לזרוק אותו מהדירה, לכן גם שכירות איננה פתרון טוב לאנשים כאלה.
האם דיור ציבורי טוב בשבילם ?
כן, דיור ציבורי הוא פתרון טוב אלא שממשלות זנחו את הדיור הציבורי.
בשנת 1989 המדינה החלה בבניה מסיבית של 90,000 דירות בשנה על ייד התחייבות רכישה שעודד את היזמים לבנות כמות גדולה, בנוסף דירות עמידר (שמהוות את הדיור של הדיור הציבורי) בשנות התשעים נתנו דירות רק לעולים חדשים (שרובם היו מחבר העמים) עד שנת 2001 עלו כמיליון וחצי עולים חדשים.
מלאי הדירות של עמידר נגמר, והחל משנות 2002 לא היו דירות של עמידר לתת לעולים לאתיופיה אז העולים מאתיופיה קיבלו כסף במזומן לקנות דירות (עד 600,000 ש"ח במונחים של השנים 2002 עד 2012).
בשנים 2003 עד 2006 היו עודפים מהדירות הרבות שנבנו בשנות התשעים והעודפים התבטאו בירידת מחירים כך שדירה בבת ים של 70 מ"ר נמכרה (אני זוכרת היטב כי כמעט קניתי) ב 240,000 שקלים, כאשר כפי שכתבתי עולים מאתיופיה קיבלו 600,000 במזומן.
בשנים האלה, הנכים לא קיבלו שום תשלום לרכישת דירה. כל הסיוע של הנכים היה סיוע בשכר דירה, וכתוצאה מכך הואיל ומדובר באנשים עם בעיות נפשיות אז גם לא הצליחו לעמוד בחוזה השכירות והתוצאה העגומה היתה שהם נזרקו לרחוב.

הואיל ומשרד שיכון כבר מספר קדנציות לא רוכש דירות לדיור ציבורי ולא בונה דירות לדיור הציבורי, אז ניתן לומר שמשרד שיכון לא מאמין בעזרה באמצעות דיור ציבורי. הדבר היחיד שמשרד שיכון פועל בו הוא פרוייקט הדגל שלו שנקרא "מחיר למשתכן" (וגם מחיר מטרה). אבל דירה במחיר למשתכן עולה המון כסף.
אנשים עם נכות כללית שמתקיימים מקיצבת נכות כללית של אלפיים וארבע מאות שקלים (2,400 ש"ח) ושאינם מסוגלים לעבוד ולתפקד הם אנשים שלא מסוגלים כלכלית לעמוד בהחזרים חודשיים להלוואת משכנתא בסך מיליון וחצי שקלים לרכישת דירה במחיר למשתכן.
לכן, הפתרון המתבקש הוא לאפשר לאנשים שמקבלים ממשרד שיכון סיוע בשכר דירה (בסך 770 ש"ח לחודש) להמיר את הסיוע בשכר דירה לסיוע במימון רכישת בעלות בדירה באופן שבו במקום לזרוק כסף על מנת להעשיר בעלי דירות (שכירות) אז לאפשר לנכה הזכאי להשתמש באותו סכום כסף למטרת רכישת בעלות בדירה שתחסוך מהמדינה שתעזור לבן אדם שקשה לו לעמוד בכללים של תנאי בר רשות ובכללים של תנאי שכירות.

חג חנוכה שמח ושבוע טוב

rikola2

New member
האדם הזה צריך להגיע לקורת גג

ושום סיבה בעולם לא צריכה לאפשר להומלסים לגור ברחוב.
&nbsp
עו"סים, פסיכולוגים ופסיכיאטרים מהמגזר הציבורי למדו במשך שנים
והתמחו בין היתר באיך לעזור לאנשים במצוקה. לא יתכן שהם יתכסו
מתחת לפוך עם מזגן ויגידו "האדם הזה הומלס ואי אפשר לעזור לו".
זה תפקידם ואסור להם להרים יד או לעשות ברוגז עם הנזקק כי הם
לא יכולים ולא רוצים להתאמץ לעזור לו.
חג שמח וכל טוב לך.
&nbsp

למעלה